Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר בפיאסטה 1.1 90 קרבורטור.

היום נסעתי לקנות פלגים אצל חזי במסגר ובבדיוק ליד החנות המיכל עיבוי התפוצץ! היו כמה שחשבו שהרכב שלי עוד שניה יעלה באש והרחיקו את כולם משם. ( זה היה מצחיק ) במזל זה קרה ממש מול החנות וקניתי משם מיכל תחליפי, החלפתי במקום, שמתי מים ירוקים שהיו לי בבגז' ונסעתי לדרכי. :|

כרגע, מפלס המים תקין והחום יותר גבוהה מהרגיל. ( אני חושב שבגלל שלא ניקזתי טוב את האוויר )

אני יודע שהבעלים הקודם קנה את המיכל מפירוקיה לפני שנתיים פלוס. למה המיכל התנפח והתפוצץ? האם הפקק היה צריך לשחרר את הלחץ העודף? האם מומלץ להחליף את הפקק?

תודה והמשך יום חם :lol:

פורסם

צריך לעשות ניקוז אויר. לא לשכוח. גש לרדיאטוריסט שיבדוק.

הלחץ עלה במיכל כלומר או שיש סתימה במערכת למשל טרמוסטט תפוס ואז הבעיה תחזור גם בעתיד הקרוב מאוד...או שהרדיטור סתום ....או שעוברים לך לחצים וקומפרסיה מהמנוע לנוזל קירור ואז המפלס עולה עד לפיצוץ.אם זה האחרון אז אתה נאלץ לעשות ראש מנוע מהר.

אני לא מקצוען אבל זו ההתרשמות שלי מהנסיון.

פורסם

הייתי מחליף גם את הפקק אם כבר החלפתי מיכל עיבוי. לפקק חשיבות רבה במערכת הקירור.

אל תיסע ברכב אם החום חורג מהנורמה. האם חורג בעיר או רק מחוץ לעיר ?

פורסם

טוב, עדכון לטובת אלה שיצוצץ להם משהו דומה. :lol:

בדקתי את כל הפיוזים והכל נראה תקין. בדקתי אם המפוח ואור ברקס עובדים. המפוח לא עבד אז הלכתי לממסר. דפקתי קצת על הממסר הכי חם והכל, כולל המאורר של הרדיאטור, התחיל לעבוד.

עכשיו נשאר לקנות ממסר ויאללה לסדר את המזגן. 8)

תודה, לעוזרים! :wink:

• תוכן חדש...