Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברה,

אני אחרי י"ב , חושב כבר הרבה זמן על לדפוק טיול בגרמניה, רק שבגלל העבודה אני כנראה אוכל לקחת שבוע חופש מקסימום.

וכמו תמיד מגיעים החלומות ילדות , וגם לי בא פרנקפורט 09.

האמת שעכשיו הכסף שיש לי מכסה רק את הכרטיס טיסה ואיזה קופסאת סיגריות , אבל לקראת ספטמבר יהיה יותר.

השאלה היא כמה אני צריך לחסוך בשביל סביבות ה 3-5 ימים באיזור פראנקפורט?

יש מישהו פה שגם מתכנן לבוא?

אני יודע שיש אנשים שהיו פה כבר כמה וכמה פעמים בתערוכת פראנקפורט , זה שווה את זה נכון?

סביבות ה 8 אלף אמורים להספיק לא? כדי להזמין כבר כרטיסים ומקומות במלון עכשיו או שלחכות לרגע האחרון?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה אפשר תמיד למצוא כרטיסים זולים. ומקומות לינה זולים מאוד. הכול תלוי בתיזמון. כלל שהתאריך מתקרב אז המחיר עולה בהוצאות הלינה. מה גם כרטיסי טיסה עולים. אז עדיף לעשות עכשיו booking למקום לינה ולכרטיס טיסה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

קח בחשבון שאנחנו כבר די קרובים למועד התערוכה, וחוץ מאיתנו, גם בעלי בתי ההארחה באיזור יודעים את זה. לא ציינת עם כמה אנשים אתה מתכוון לנסוע, אבל אני נוסע עם עוד שני חברים, וההצעה הכי משתלמת ללינה היתה בהולידיי אין אקספרס במרכז העיר. יצא לנו 185 יורו ללילה, וזה עוד נחשב זול.

יש יותר זולים מחוץ לעיר, אבל אתה חייב להשתמש במוניות (מצוין בפירוש שאין שם שירות אוטובוסים, אז או שתשכור רכב או שתקח מונית), ולכן בסופו של דבר הזול יוצא יקר.

כניסה לתערוכה זה כ-8 יורו ליום, וכמובן שעליך לקחת בחשבון גם הוצאות על מזון וכלכלה.

בקיצור, ותר על קופסת הסיגריות (גם מסריח וגם עולה לך כסף שאתה יכול למצוא לו שימושים טובים יותר), תתחיל לתת בראש בעבודה, ואם אתה סגור על זה שאתה נוסע, הזמן עכשיו לפני שהמחיר יעלה עוד יותר. והוא יעלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תראה אפשר תמיד למצוא כרטיסים זולים. ומקומות לינה זולים מאוד. הכול תלוי בתיזמון. כלל שהתאריך מתקרב אז המחיר עולה בהוצאות הלינה. מה גם כרטיסי טיסה עולים. אז עדיף לעשות עכשיו booking למקום לינה ולכרטיס טיסה.

לא מדוייק בעליל.

ככל שמתקרבים למועד התערוכה - מחירי המלונות עולים (וגם ככה הם גבוהים עד מאוד), חדרים אוזלים, מחירי הטיסות ממריאים ונגמרים המקומות בטיסות.

תערוכת פרנקפורט היא חוויה מדהימה לחובב המוטוריקה ואני ממליץ בחום על הנסיעה אליה (למרות ההשקעה הלא קטנה).

אלעד, 185 יורו זה לא רע בכלל.

אנחנו סגרנו על 140 יורו ללילה... :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שניכם ליצנים...

אם גם ככה יש אוטו שכור, למה לא לישון בצימר בכפר כלשהו מחוץ לעיר.

יש מליון כאלה, והם עולים 50 יורו לזוג. פלוס חניה ב8 יורו ליום ועדיין הרווחתם.

גם אוטובוסים יש לכל מקום. (בכל זאת גרמניה)

אני השנה מגיע ממינכן בבוקר וחוזר בערב, הרי התערוכה נסגרת ב6. מאחר ושני חברים באים איתי, מישהו יוכל להחליף אותי בנהיגה אם אהיה עייף. (למרות שאני לא אוהב לתת את האוטו לזרים, במיוחד לא על אוטובאן בו כל ישראלי ממוצע, כולל החברים שלי, מנסה לשבור שיאי מהירות.)

ועוד טיפ למי שמגיע לפרנקפורט:

שווה לנסות את השניצל הכי גדול בעולם 10 דקות מהעיר:

main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=321&g2_serialNumber=1

http://www.derwaldgeist.de/cms/website.php

Passt scho...

פורסם
לא מדוייק בעליל.

ככל שמתקרבים למועד התערוכה - מחירי המלונות עולים (וגם ככה הם גבוהים עד מאוד), חדרים אוזלים, מחירי הטיסות ממריאים ונגמרים המקומות בטיסות.

לא מדוייק;

אכן מחירי הטיסות עולים וכך גם מחירי האירוח במלונות.

אבל אם הוא טס לבד - כמעט תמיד יהיה ניתן למצוא מקום אחד פנוי בטיסה שימכר במבצע של הדקה ה90 כדי למלא את המטוס.

עוד אפשרות לחסוך היא טיסה למינכן, השכרת רכב (זה רק בהזמנה מראש) ונסיעה לפרנקפורט. מדובר על נסיעה לא ארוכה במיוחד שבמקרים מסויימים יכולה לחסוך מאות אירו!.

באשר למלונות, אם כבר השכרת רכב תוכל להתארח במלון מחוץ לעיר.

אם תחליט להשכיר רכב רק ליום אחד בשביל הנסיעה ותחזיר אותו ברגע שתגיע לפרנקפורט - אז אפשר גם למצוא מלונות בתוך פרנקפורט שלא מלאים לאותו יום.

דילים שכאלה, במחירים די זנותיים, יהיה ניתן למצוא בד"כ באתרי האינטרנט השונים המתעסקים בהזמנת מלונות.

מנסיון העבר באירופה (טיולים של יותר משבוע בהם כל יום הזמנו מלון לאותו לילה) - אפשר לחסוך ככה הרבה כסף מהמחיר הרשמי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רועי, דבריך נכון חלקית - מעטים מאוד הדילים בתקופת התערוכות בפרנקפורט (לאו דווקא תערוכת הרכב).

לגבי הרכב - ישנם רכבים שניתן להשכיר מגיל 18 (ועם וותק נהיגה של שנתיים לפחות) - פיאט בראבו, פיז'ו 308, פורד פוקוס ופולקסווגן גולף.

לנו יש ניסיון מצויין עם Sixt וגם בנסיעה הקרובה (לתערוכה, לרינג' ולשטוטגרט) אנחנו מתכוונים להשכיר דרכם.

מירן, אתה באמת מתכוון להגיע?

אם כן, צור קשר בפרטי.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לגבי הרכב - ישנם רכבים שניתן להשכיר מגיל 18 (ועם וותק נהיגה של שנתיים לפחות) - פיאט בראבו, פיז'ו 308, פורד פוקוס ופולקסווגן גולף.

אין בני 18 עם וותק נהיגה של שנתיים.

ברכבים הקטנים עד משפחתיים הדרישה היא גיל 18.

Age Restrictions

In Germany, the following rules apply for the minimum age and possession of a driver's licence:

18 years/1 day for vehicles in groups MCMR to CWMR, ETMR

21 years/2 years for vehicles in groups IDMR to LWAR, CTMR, ITMR, SSMR to LSMR, SFMR to FFMR

25 years/3 years for vehicles in groups XDAR, STMR, FTMR, PTMR, LTMR, XTMR, XTAR, XSMR, XSAR, PFMR, LFMR, XFAR. LSAN, LTAN.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

טוב אז עכשיו אני צריך להצטער על זה שלא עברתי טסט מוקדם יותר? יש לי רק 4-5 חודשים וותק.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

יש - אמריקאים... :-P

בכל מקרה, זה הסעיף שהיה רשום לנו - בהשכרת הבראבו (ספט' שנה שעברה).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מניסיון של 30 שנה בתערוכות בגרמניה בכל הערים ובכל התחומים.

רכב שכור משדה התעופה ועד להחזרה בשדה התעופה. נוחיות שעולה קצת יותר כסף אבל שווה כל אגורה.ראה בהמשך

לינה מחוץ למרכז העיר במלונות קטנים ונקיים או בפנסיונים משפחתיים או בחדרים פרטיים- צימרים במחיר של 50 60 יורו גג כולל ארוחת בוקר שמחזיקה אותך כמעט כל היום. זה הבונוס שמגיע עם הרכב.

ולמעוניינים

ליד פרנקפורט יש עיירה שנקראת באד המבורג.

ראשית שווה להסתובב בה זו עיירת נופש למחלימים , מעיינות מרפא. מקסימה ומשרה שלווה

וגולת הכותרת קזינו. יש לבוא עם ג'קט עניבה ( ניתן להשכיר גם בכניסה ) ונעליים, לא נעלי ספורט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קפוץ לכפרים הקטנים בצפון הארץ. תמצא בני 18 עם ותק נהיגה של 5-6 שנים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...