Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כמו שהכותרת אומרת, השאלה שלי היא לגבי ניקוי הג'אנטים ברכב.

הבעיה שלי היא שקשה מאוד להוריד את האבק השחור (אבק רפידות בלמים, או משהו כזה?) מהג'אנטים כאשר מנקים אותם.

עכשיו ראיתי כאן בפורום שיש חומר מסויים שעוזר בניקוי והלכתי לברר באוטו דיפו פרטים לגבי החומר והאם יש להם אותו במלאי.

עכשיו היה להם במלאי מסוג אחד של החברה Turtle Wax, הבעיה היא שהוא מגיע בכמות קטנה מאוד ומחירה כמעט 70 ש"ח.

עכשיו השאלה שלי היא האם אי אפשר להשיג את החומר הנ"ל ממקום אחר במחיר זול יותר? או שזהו המחיר בשוק?

תודה לכל העוזרים.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

אתה ממש מתכוון לנקות את הג'אנט (לפרק את הגלגל,להפריד מהגומי ?) או שאתה מתכוון לטסות ?

אם אתה מתכוון לטסות ניקיתי ברכב שלי שבוע שעבר עם סבון לרכב שעלותו סביבות 35 ש"ח.

אתה לא תאמין אבל כל גלון הנוזל משרת אותי כבר 5 שנים,שמים פקק כל פעם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...