Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב - אבקש דעתכם בקשר לרכישת רכב בן שנה כמעט שעומד להיות רשום ע"ש היבואן והוא "לחוץ" למכור אותו בטווח של יומיים-שלושה. הרכב חדש לחלוטין כמובן ולא רשום עדיין ע"ש היבואן. כמה נהוג להוריד? האם 15% ויותר היא הורדה סבירה? (מחיר הרכב לפני עליית המס הוא 192000 ש"ח. תעשו לבד את החשבון...) תודה, מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הכל תלוי בהאם היית מקבל הנחה על הרכב בלי שום קשר למצבו היום.

במידה ומדובר ברכב שנמכר ללא הנחות בדרך כלל אז 15% זה סביר, לדעתי תנסה ללחוץ יותר ואם לא בכסף אז שיתנו אבזור נוסף ומתנות שונות.

במידה והרכב נרשם על שם היבואן 15% זה המינימום הנחה שיצטרכו לעשות לפני התחשבות בפופולריות של הדגם כו.

פורסם

הדגם דווקא נחשב כ"בסט סלר" לא קטן. וכמובן - הוא טרם נרשם ע"ש היבואן, אחרת לא הייתי נוגע בו...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

נשמע לי כמו עיסקה מוצלחת מאוד. לפי המחיר נראה שמדובר ברכב מגודל כי במכוניות הקטנות בד"כ היבואנים לא יורדים הרבה (ויש כאלה שגם לא יורדים בכלל).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מיקי, אפשר לדעת על איזה רכב מדובר? תודה.

S60 - ואני יודע שהדגם יורד מפס היצור, המנוע "חלש" (הוא דווקא בהחלט לא מרגיש ככה בעליות של חיפה בגלל מומנט נדיב ושיא הספק שמתקבל בסל"ד נמוך מאוד). מצד שני, המושב כ"כ נוח...

מיקי

פורסם

15-20% לפחות + הארכת אחריות + טיפולים נוספים בחינם + אביזרים נוספים ולקינוח טיול להוואי.

יש לזכור כי לרכב שעמד בשמש יש תופעות לא בריאות בכל הקשור לפלסטיקה גומיות וחלקים מתכלים אחרים כמו צמיגים.

יש לחשוב על "סחיטה " במקום בו היבואן לא מוציא כסף מכיסו ישירות עכשיו , ואילו לך הם שווים כסף.

אם הרכב היה בסט סלר היבואן היה מוכר אותו כבר מזמן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ממה שאני הצלחתי להבין בסוכנות ה"רצפה" שלהם היא באיזור 160000 ש"ח. ( כלומר כ-15% לערך)

לגבי האחריות, כבעלים של וולוו שנים רבות, היבואן תמיד היה נדיב בקטע של "אחריות של רצון טוב" אבל אני חייב להדגיש שכמעט מעולם לא נזקקתי לאחריות...בעצם פעם אחת ב-12 שנים ושלשוה וולוואים, שאחד מהם בוודאות עמד אצל היבואן קרוב לשנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי מה שהבנתי השנה נספרת מיום יצור הרכב ולא מיום הגעתו ארצה כך שגם רכב "שנה" כמו שהגדרת, לא מחויב שעמד שנה בשמש הישראלית.

לפני שבוע קניתי רכב "שנה" כזה בהנחה של קצת יותר מ15% ועוד תוספות שונות כלולות במחיר שם גם ראיתי כי תאריך יצורו היה בן שנה בעוד תאריך עלייתו לארץ (לדברי היבואן, את זה לא ראיתי בעיני) היה 5 חדשים בלבד לפני המכירה.

פורסם

עוד נתון חשוב במקרה של יבואן "וולוו" היא שתמיד יש לו את האופציה למכור את הרכב בדקה ה-90 לחברת ההשכרה "הרץ" שבבעלותו המלאה (ובמיוחד בעונה זו של השנה) כך שלדעתי הגמישות במחיר תהיה מוגבלת למה שכתבתי למעלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

באוקטובר האחרון הורי כמעט קנו את הדגם הנ"ל של S60. אחרי מיקוח מועט, המחיר על הכביש היה 175K ש"ח עם תוספות (אינני זוכר כבר מה בדיוק).

לבסוף בגלל היותו דגם מיושן ולוי יצחק, הורי קנו רכב אחר.

Veni Vidi Vici

פורסם

מחר אני אמור לקבל את הרכב. אני סבור שמבחינת אחריות לא תהיה בעיה - יעקב שחר לא יתבזה בגלל רכב אחד (באם יהיו בעיות כמובן, ואני בהחלט מקווה וצופה שלא - בסה"כ עדיין יצרן פרמיום...).

פורסם
15-20% לפחות + הארכת אחריות + טיפולים נוספים בחינם + אביזרים נוספים ולקינוח טיול להוואי.

יש לזכור כי לרכב שעמד בשמש יש תופעות לא בריאות בכל הקשור לפלסטיקה גומיות וחלקים מתכלים אחרים כמו צמיגים.

יש לחשוב על "סחיטה " במקום בו היבואן לא מוציא כסף מכיסו ישירות עכשיו , ואילו לך הם שווים כסף.

אם הרכב היה בסט סלר היבואן היה מוכר אותו כבר מזמן.

ישה - אני משער שאתה רציני לגבי הטיסה להוואי. אתה בא איתי? :)

ככלל, וולוו מחזיקים את הרכבים שלהם תחת גגון ולא בשמש. זה פשוט לא חכם להחזיק מכוניות של 200 אלף ש"ח ועד חצי מיליון ויותר בשמש, אפילו אם זה "רק" לחודשיים-שלושה... לעומת זאת בעדרי הליסינג אין בעיה - הרכב נדפק? לקומברס/עלית/הרץ בטח שלא אכפת. ממילא אחרי שנתיים-שלוש מר ישראפראייר יקנה אותו ב-500 ש"ח הנחה כי הוא היה "רכב מנכ"ל" (שמתם לב שכל הרכבים שמוצעים מליסינג, כולל סיריון וכו', היו "רכב מנכ"ל"?!?).

מבחינת המחיר - קיבלתי מחיר שלדעתי הוא טוב מאוד, אמנם לא בצבע המדוייק שרציתי אבל בהחלט רכב מרשים ומאובזר היטב כבר בגרסת הבסיס (עץ, עור, חיישני רוורס, ג'נטים, מערכת אינטגרלית עם שליטה מההגה וכו'). במחיר הזה הייתי קונה משהו כמו מאזדה 6/הונדה אקורד ובאמת שאין מה להשוות מבחינת האיכות. כשמבלים ברכב שעה-שעתיים כל יום, פתאום לשקט ולאיכות הנסיעה והמושב יש ערך מוסף מעבר ל"עפיצות השלדה" או כושר הנשימה של המנוע ב-7,456 סל"ד בדיוק.

והערה אחרונה - הדגם הוא באמת בסט-סלר - בשנה וחצי האחרונות בזכות הורדת המחיר בו המשפחתית הגדולה פרמיום הנמכרת ביותר בארץ, בפער גדול מעל כל השאר (פאסאט/להקרוס/A4/סדרה 3 וכו'). לא בכדי המכירות של הדגם הזה הקפיצו את וולוו לראשות הטבלה בין יצרני היוקרה.

מיקי

פורסם

מגרש אחסנה של "מאיר" נמצא בפתח תקוה מול מוסך ראשי לשעבר.

הוא פתוח לחלוטין לא סככה ולא יער. יחד עם זאת יש שם מבנים שבהם מבצעים התקנות וכדומה. אולי אם יש איזה יגואר למסירה שגם עומדת במבנה. וולוו והונדות בחוץ.

פורסם

תהנה ותתחדש

תארגן את המועד לאחרי החגים מתאים לי ביותר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...