Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שבועיים ראיתי איזה בחורצ'יק עם פונטו HGT, נוסע נגד כיוון התנועה, עושה פרסה במקום בלתי אפשר (תוך כדי נסיעה נגד כיוון התנועה) ונכנס לתחנת דלק במאך 2 (אולי לא מאך 2, אבל 60 קמ"ש בטוח היו שם). וכל זה תוך כדי ש עומדות 2 ניידות במקום!!! אבל שהשוטרים יצאו מהסודוך ויפסיקו את ארוחת הלילה שלהם?? מה פתאום!! (ד"א זה קרה בחיפה, במרכז הכרמל, מול תחנת דלק פז)

ה HGT הייתה במקרה בצבע לבן עם איזה קישקוש שחור ביפנית על הצד של הרכב?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבחור הזה פצצה מתקתקת.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
acm-הינה למרות שהיה כביש ריק והחלטת לעשות "פתיחה" עם מישהו בכביש ריק הגיעה משאית משום מקום וכמעט מחצה לך תצורה!:-)

הבעיה היא שאף אחד לא יודע מאיפה הסכנה תבוא.

נכון, עשיתי "פתיחות" וגם "פתחתי" אותו. איזה גבר יצאתי יאללה..

אותו מצב היה יכול לקרות לי גם אם הייתי נוסע רגיל ולא הייתי נתקל לפני כן בלנסר.

ונכון הסכנה יכולה לבוא בכל מקום- גם אם נסעתי על 89 בכביש מהיר ואיזה אחד מחליט לחתוך אותי אבל מוקדם מדי.

פורסם

אני לא מסכים עם הורדת הרכב מהכביש. ת'כלס מה ההורים אשמים? זה לא כאילו כל הורה שולט בילד בן 17 (בדיוק ההפך, ילדים כאלה לרוב עושים מה שבראש שלהם).

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

הורדת רכב מהכביש זה ממש מפגר, אבל המשטרה צריכה כסף. ככה היא עושה אותו.

נהגים על 150 ו170 צריך לעצור, במיוחד כשהם צעירים.(ולא רק צעירים!).

אגב, מהו הדין על נסיעה ב130 קמ"ש כאשר המהירות המותרת הינה 100?

או הדין על נסיעה 115 כאשר המהירות היא שוב, 100?

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

הורדת הרכב מהכביש היא כאמור לשם רווחים בלבד.

לדעתי החרמת רכב צריכה להיות על עבירות רציניות (אלכוהול!) ולא על מהירות 30 קמ"ש מעל המותר/הסעת יותר מ2 כשאתה נהג חדש.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
הבחור הזה פצצה מתקתקת.

הוא חתיכת מפגר, אני רק מחכה שיעשה איזה שטות לידי בכביש בישביל לשבור לו את הראש:evil::evil::evil:

כמה פעמים ראיתי אותו כימעט דורס מישהו במעבר חציה:evil:

פורסם
אני לא מסכים עם הורדת הרכב מהכביש. ת'כלס מה ההורים אשמים? זה לא כאילו כל הורה שולט בילד בן 17 (בדיוק ההפך, ילדים כאלה לרוב עושים מה שבראש שלהם).

ההורים לא אשמים אבל הם לא יתנו יותר את המכוניות לילדים וזהו

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אני יכול להגיד לך שמאז שהילדים באזור שלי יצאו לחופש הגדול כול חצי שעה אתה שומע איזה חריקת בלמים,

לילה טוב

יובל

אין דבר כזה חריקת בלמים, חריקת צמיגים אולי...

צריכים לעצור ולהתמקד על ילדים שמשתוללים בעיר ולא על כאלה שנוסעים 150 בכביש של 100.

אבל זה תמיד נחמד שערס מצוי עם סיויק רוצה ללחוץ איתך ברמזור, לפחות הנסיעה לא משעממת.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

באסה רצינית לילדים שכל החופש הגדול לא יהיה להם רישיון...:-)

ההורים היו צריכים לרכוש לילדים בליינדר+וולנטיין,כדי שישמרו על עצמם בכבישים:twisted:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

הנהלת הפורום מודה לך על כך שלא ציטטת את ההודעה הקודמת.

מה שנכון נכון!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...