Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי קורס הכשרה JAVA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה חברים אני אבדוק את הנושא,אני מתלבט כרגע בין מכללת מלם תים לבין מכללת סלע.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לתכנת זה לבנות משהו.

בקורס תכנות טוב מלמדים אותך איך לשים את הלבנים אחד על השני בצורה הגיונית ולייצר משהו, בלימודי אוניברסיטה מלמדים אותך איך לייצר את הלבנים (שזה מיותר לחלוטין נכון להיום).

אין מתכנתים שכותבים היום אלגוריתמים וגם אם יש, הם חננות בטירוף ולא כדאי לשאוף לשם.

:mm_nah:

מתכנת שמבין באלגוריתמיקה שווה פי 2 ממתכנת שאין לו מושג "מה עומד מאחורי הקוד".

עריכה: בהחלט מסכים איתך שאלגוריתמיקאים הם יצורים שלא ידע העולם הזה :)

172

פורסם

ומתכנת שמבין בתורת הקוונטים שווה פי 16... :roll:

כמו שכבר אמרתי, ובניגוד לכל מיני "פרופסרים" אני מדבר מניסיון, ב95% מהמשרות שקיימות בשוק בתחום התיכנות לא צריכים אנשים שיכתבו אלגורתמים ופיזיקה גרעינית, הרוב כבר כתוב וכל מה שנשאר זה להשתמש במה שאחרים כתבו. בשאר המשרות, סביר להניח שימצאו מישהו שיעשה את זה "קצת" יותר טוב ממכם כי הוא עושה את זה כבר 20 שנה.

פורסם
ומתכנת שמבין בתורת הקוונטים שווה פי 16... :roll:

ב95% מהמשרות שקיימות בשוק בתחום התיכנות לא צריכים אנשים שיכתבו אלגורתמים ופיזיקה גרעינית, הרוב כבר כתוב וכל מה שנשאר זה להשתמש במה שאחרים כתבו.

אלו בדיוק המשרות שהולכות ודולפות למזרח הרחוק

אף אחד לא רוצה לשלם 20K לחודש למתכנת (ושים לב שאני משתמש בביטוי מתכנת, ולא מהנדס תוכנה) על מנת שיגרור לו כמה פקדים על טופס כדי לייצר Front End לבסיס נתונים.

ההודים יודעים לכתוב קוד מטונף, עם יעילות מזעזעת, אבל הלקוח בסופו של דבר רואה מוצר שעובד, ותאמין לי שלא אכפת לו איך המערכת שלו מתמודדת על 10,000 לקוחות בו זמנית (וגם אין לו מושג איך לבדוק את זה).

דווקא המפתחים שיכולים לספק ערך מוסף, שורדים את המשבר הנוכחי, ואת המשברים שעוד יבואו.

רק חידוד נוסף - יש הודים מאד מוכשרים שאינם יורדים מרמתם של מתכנתים ישראלים (ואף מתעלים עלינו), אבל כדי לקבל רמה גבוהה מההודים, ובעצם מכל מפתח בעולם, צריך לשלם בהתאם (ובצדק)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

דווקא המפתחים שיכולים לספק ערך מוסף, שורדים את המשבר הנוכחי, ואת המשברים שעוד יבואו.

אני מסכים איתך, אני רק לא מסכים שלימודי אוניברסיטה בתחום הזה מקנים לך איזשהו ערך מוסף.

רוב, אם לא כל המתכנתים הטובים ביותר שהכרתי לא למדו באוניברסיטה מדעי המחשב אלא למדו בעצמם , תוך כדי העבודה.

קח בן אדם דיי מוכשר, אוטודידקט, שים אותו 4 שנים באוניברסטה או שנה של קורס ושלוש שנות ניסיון בעבודה מעשית ותהיה בטוח שהוא יהיה מתכנת הרבה הרבה הרבה יותר טוב באופציה השניה.

פורסם

יש ויש...

ראיתי מפתחים שהם אידיוטים גמורים יוצאים מהאקדמיה, וראיתי מפתחים ברמת עילוי שלא פתחו ספר לימוד (אקדמי) בחייהם....

האדמיה הופכת להיות הכרח להתקדמות מקצועית, ולאו דווקא להכשרה מקצועית.

בכל מקרה, מי שלא חי ונושם "נקודות-פסיקים", אין לו סיכוי לשרוד בתעשייה הזו לאורך זמן.

מי שבא "בשביל הכסף", לא יגיע רחוק.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...