Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי קורס הכשרה JAVA

renault5
שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום :-)

אני זומנתי ליום פתוח במכללת malam team הם מציעים הכשרה למומחה JAVA+התחייבות לעבודה.

מה דעתכם על זה? זה שווה משהו? או שמכללות כמו סלע,ג'ון ברייס עדיפות?

תודה.

הזמנה ליום פתוח  30.06.09 (Medium).jpg

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

באופן כללי וגורף, כל הקורסים האלה לא שווים את הכסף.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש הרבה דברים שאתה יכול ללמוד באינטרנט, ככה אני עושה עכשיו בכדי למצוא עבודה בתחום, אין מה לעשות חייבים להתקדם באופן עצמאי קצת.

בכל מקרה, ההתחייבות שלהם לעבודה נשמעת לי טובה מאוד, בכל מקרה לעבוד במלמ זה לא פשוט, השאלה אם אתה נכנס ישר לעבודה או שישנם מבחנים כלשהם לפני זה..

אין ספק שג'ון ברייס יותר טובים, גם ממכללת סלע.

שיהיה בהצלחה ידידי!

Polo 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה גוזל :-)

לפי מה שהבנתי,שצריך לעמוד בכול המבחנים ואז יש להם התחייבות להכניס אותך לעבודה במקצוע הנרכש.

מה אתה לומד בבית למשל?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כל כניסה לעבודה יש לך מבחנים השאלה אם גם אליהם במקרה הזה.

אני לומד קצת SQL ו#C וממשיך קצת לפתח את עצמי בJAVA 1.5.

השאלה מה למדת עד כה?

Polo 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה להיכנס לתחום התכנות, לדעתי זאת יכולה להיות הזדמנות טובה מאוד אין ספק.

אבל גם בתחום הPC אפשר למצוא עבודות טובות לדעתי. תחפש בwww.jobmaster.co.il

בהצלחה!

Polo 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סבבה כל הכבוד!

השאלה עד כמה תמצא עבודה כשאין לך ניסיון בנושא, תתחיל לבנות תוכניות קטנות כאלה בבית עם GUI פשוט וכפתורים שעושים כל מיני דברים, תלמד את העיקרון של הOOP (תכנות מונחה עצמים) תראה אם זה מתאים לך בכלל..

Polo 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים עם גוזל - תשב לבד ותלמד. המטרה של הקורסים האלה היא לא להכשיר אנשים לעבודה מתוך איזשהו צורך (תסתכל סביבך, ממש ממש אין צורך במתכנתים חסרי ניסיון היום) אלא להכניס כסף לקופת החברה. כל ההבטחות האלה של "תעבוד אצלנו" בטוח מוגנות במיליון שורות קטנות. אם המטרה שלך היא ללמוד כדי ללמוד ואתה ממש לא מסוגל לשבת בעצמך וללמוד, ניחא (רק אל תצפה לגדולות מהרמה). אם המטרה שלך זה לעבור הכשרה ע"מ להיכנס למעגל העבודה - תעשה מחקר מקדים ותברר מה אחוז הנרשמים שבאמת ממשיכים לעבוד אצלם לפני שאתה משקיע את האי אלו אלפי שקלים.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא לא ממש מסכים.

לדעת לתכנת זה יותר מלזרוק כמה כפתורים ולהבין מה זה OOP.

תואר של מדעי מחשב הוא לא סתם 3 שנים אם אפשר ללמוד אותו דבר במכללת סלע/מלמ/ג'ונברייס וכו בסמסטר ב2 קורסים.

ליהיות מתכנת בJAVA (או לא משנה איזה שפה) דורש יותר מלדעת את השפה , דברים כמו אלגוריטמים , סיבוכיות , כתיבת קוד נכון ועיצוב לוגי של אובייקטים ועוד המון דברים(וזה אומר גם שללמוד קצת בבית מקריאה באינטרנט - זה לא ממש לקדם את עצמך, אלא להרחיב ידע, שזה חשוב לא פחות ד"א , אבל להגיד שאתה לומד לתכנת מזה ... זה קצת לא להבין מה המשמעות של לדעת לתכנת)

לדעתי הקורסים האלו לא שווים יותר מדי (ואני יודע איך מסתכלים עליהם במקומות עבודה רציניים... לא ממש סופרים אותם) בפני עצמם , אלא הכשרה נוספת והכירות עם שפה למי שכבר יודע את העקרונות התיאורטים.

אתה רוצה ללמוד - תרשם לתואר ראשון במסלול ערב , או תנסה להכנס בתור בודק איכות על סמך הידע שלך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רוצה ללמוד - תרשם לתואר ראשון במסלול ערב

זו דרך, לא הדרך היחידה. בלימודי מדעי המחשב אתה לומד בנצילות נמוכה. במהלך שלוש שנים מלמדים אותך המון תיאוריה שלא בהכרח צריכים בעבודה מעשית. יש כמובן משרות שצריך את התיאוריה הזו, אבל נכון לומר שברוב לא. אם לומדים לבד, אפילו בתמיכת קורסים שכאלה (שבעיניי הם ממש רמה נמוכה אבל יש אנשים שחייבים בוסט בעזרת מדריך), מגיעים למצב שאתה פונקציונאלי לעבודה בערך תוך שנה וחצי של לימוד עצמי מאומץ וקיצוני. לא כל אחד מסוגל לעשות את זה, אבל זו אלטרנטיבה להשכלה פורמאלית. אדם שמסיים לימודים פורמאליים (אפילו בטכניון) יצא ודאי עם ידע רחב יותר בתחום מאשר שאדם שלמד לבד - אבל אדם שלמד לבד יהיה בעל ידע ממוקד ומעשי יותר - כזה שלא צריך תמיכה גדולה מדי בתחילת העבודה ע"י המעסיק.

המתכנתים הטובים ביותר שעבדתי איתם לא למדו במסגרת, או למדו במסגרת על בסיס של כמה שנים של לימוד עצמי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גילוי נאות - אני מרצה בקורסים כאלו וגם הייתי בעבר עובד החברה המדוברת.

בוא אני אנסח לך מחדש את המודעה בשפת בני אדם ולא בשפה שיווקית ותגיד לי אתה אם זה משתלם :

"טוב, נתקענו בלי מתכנתי ג'אווה זולים כדי לסגור איזה פרוייקט, ואין לנו כסף לקחת מתכנתים מנוסים כי הפרויקט כבר חרג בתקציב, וגם ממילא לא אכפת - הלקוח לא מבין אז נזרוק לו 20 מתכנתים ג'אנק שלא יודעים מה זה סטרינג וכבר נעיף את הפרוייקט הזה שנתקע 3 שנים.

אבל איך נביא כמות של מתכנתים בלאי בזיל הזול ? וואלה, נעשה אעלק קורס, נלמד אותם רק מה שצריך לפרוייקט ועוד הם ישלמו לנו על זה!! ניקח מהמאה איזה 20 הכי טובים בשכר רעב ועוד הם יגידו לנו תודה שמצאנו להם עבודה, כל יתר ה80 שיסתדרו לבד, אחרי הפרוייקט כבר נזרוק אותם איפשהו או נפטר ונגיד שיש צמצומים"

נשמע יותר ריאלי, הא ?

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...