Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה| חור במיכל הווישרים

RAN098
שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

תקשיבו

יש לי דליפת מים במיכל של הוישרים, אני רואה את החור אבל אני לא יודע עם מה לתקן אותו.

החור נמצא בחלק התחתון של המיכל ואפשר לראות אותו במבט מתחת לאוטו..

יש לכם אולי המלצות לחומרי איטום שונים שיעזרו לסתום את החור? :?:

תודה למגיבים :wink:

נהג אמיתי-פשוט נוהג!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לנסות לסתום בקש.

או בעזרת אפקוסי דמוי פלסטלינה, נראה כמו נקניקיה עם שני צבעים. חותכים חתיכה ולשים עד ששני הצבעים מתערבבים ואז מדביקים על החור.

היתרון שלו הוא שניתן לעבוד איתו גם במקומות רטובים.

אני סתמתי איתו חור בדוד של מכונות כביסה והתיקון החזיק מעמד כמה שנים.

ניתן להשיג בטמבוריות למינהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לנסות לסתום בקש.

או בעזרת אפקוסי דמוי פלסטלינה, נראה כמו נקניקיה עם שני צבעים. חותכים חתיכה ולשים עד ששני הצבעים מתערבבים ואז מדביקים על החור.

היתרון שלו הוא שניתן לעבוד איתו גם במקומות רטובים.

אני סתמתי איתו חור בדוד של מכונות כביסה והתיקון החזיק מעמד כמה שנים.

ניתן להשיג בטמבוריות למינהם.

נשמע מצויין.

החור אצלי יותר דומה לסדר כזה אי ינסה להשיג את החומר שאמרתה

תודה

נהג אמיתי-פשוט נוהג!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני תיקנתי חור ברדיאטור אצלי ואצל חבר עם דבק אפוקסי כמו שנאמר לעיל, מחיר נע בין 10-15 שח.

כמו כן האפוקסי עמיד מאוד בתנאים קיצוניים (הטמפ' ברדיאטור בתא המנוע מאוד גבוהה) והוא נשאר עמיד לאורך זמן,

על אחת כמה וכמה אם אמרת שאין לך בעיה אחת לכמה זמן לחדש את האיטום, זוהי האופציה הטובה ביותר בשבלך.

ניתן להשיג בכל טמבוריה ו/או אחת הרשתות עשה זאת בעצמך (ACE, הום סנטר).

החומר הוא דמוי נקניקיה ומרגיש כמו פלסטלינה המורכב משני צבעיים אפור ושחור, חותכים חתיכה לפי הצורך, מחברים את שני הצבעים ומתחילים ללוש אותם יחד עד שהחום שנוצר מהפעולה הופך אותם למעין חומר אחד בצבע אפור, תאטום את החור שמיכל ותחכה כרבע שעה עד שהדבק יתייבש.

בהצלחה ושבת שלום.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...