Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח דלק בשמן אונו 93

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדתי את השמן המשומש שהיה באונו, ויש בו ריח של דלק.

האונו היא קרבורטור דגם S70 אם זה עוזר ושנת 93.

הדבר מזהיר במשהו ?

פורסם

שלום רב !

אינני מודע לכושר ההרחה של האף שלך, יש צורך במימונות וניסיון לזהות ריח של דלק בשמן, לאדם ממוצי מהישוב, שלא עוסק בתחום הרכב.

מצד שני, יש אפשרות קלה מאד לזהות האם אכן השמן מהול בדלק:

1- שמן מהול בדלק, יהיה דליל כמים, עם הוצאת מדיד השמן, הטיפות שיטפטפו מהמדיד, יטפטפו מהר, כאילו טבלת מדיד בדלק ולא בשמן האמור להיות סמיך.

2-מפלס השמן, אמור להיות גבוה מהנדרש, באופן חשוד, מה שמעלה חשד שמשאבת הדלק מחדירה דלק לשמן.

3- עלייה חשודה וגדולה בתצרוכת הדלק, תגביר את החשד שההדלק חודר לשמן.

4, עשן לבן שנפלט מצינור הפליטה, והבהוב נורת לחץ השמן, בגלל שמן דליל מדי, המוריד את לחץ השמן.

אם כל הסינים והתופעת לוואי שציינתי, קימת ברכבך, או אפילו חלקם, יש להחליף מידית את משאבת הדלק המכנית ברכבך, וכמובן להחליף מחדש את השמן ומסנן השמן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שלום ותודה על התשובה המפורטת.

ברצוני להבהיר בפניך כמה דברים כדי לקבל תשובה יותר מדויקת.

הרכב שלי הוא אונו 94 IES מוזרק, והאונו 93 עם ריח דלק זהו רכב שיש לי לחלקים ורציתי להשתיל את המנוע שיש בו לרכב שלי וכמובן עם מערכת ההזרקה ולא קרבורטור.

ריח הדלק בשמן הוא ריח של דלק שרוף, כלומר כמו ריח העשן שיוצא מהאגזוז.

בכל מקרה המנוע לא היה מעשן והיה נוסע טוב מאוד, בניגוד למנוע המוזרק שיש לי, המנוע מעשן, אוכל שמן, מעשן וזורק שמן מהמד שמן, זורק שמן מהנשם. למרות שהוא עדיין נוסע טוב אבל החלטתי כבר להחליף אותו, וריח הדלק השרוף בשמן הטריד אותי שמצבו גם מזהיר?

פורסם

קיוון שלום רב !

קראתי את ההודעות האחרונות שלך והבנתי שאתה עובד מדי פעם, במוסך של המשפחה בכפר.

אי לכך במוסך שאתה בועובד, יוכלו להסביר לך , יותר טוב ממני, שלהסב מנוע קרבורטור לרכב שמוזרק במקור, מסובך יותר ממה שחשבת.

יש לך בעיות עם חבורים שונים, עם חיישני טמפרטורה, שאמורים לשדר למחשב את טמפרטורת מי הקירור, ואינני יודע בוודאות האם סעפת הההזרקה ממנוע מוזרק, תתאים למנוע קרבורטור.

המתן לתגובות נוספים, מאנשים מומחים יותר ממני בנושא.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

סיימתי לעבוד במוסך בגלל בעיות משפחתיות ואינני יכול לגשת למסוך או לבעליו.

בגלל בעיות כספיות אני לא יכול לקנות מנוע חדש או משומש, לכן אני משתדל להשתיל את המנוע השני ולהזריק אותו, אני יברר לגבי התאמות.

מה לגבי ריח דלק שרוף בשמן זה מסמן משהו?

• תוכן חדש...