Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוחית רישוי עם סיומת 44

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נתקלתי לראשונה בסיומת הנ"ל. הרכב היה פג'ו 405 והלוחית עצמה נראתה חדשה לחלוטין. למישהו יש מושג מה פירוש המספר עם הסיומת הזו?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם אמרו לי שרכבים עם סיומת זוגית דומה(44,66..) זה רכבים שהחזירו אותם לכביש אחרי תאונה.

כמובן שאני מדבר על רכבים ישנים יותר, ולא על רכבים חדשים שיכול להיות להם מספר כזה לדוגמא: 66-אבג-44

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

נאמר פעם או פעמיים ש44 זה סיומת של הרשות או משהו כזה.

איפה ראית את האוטו? פיז'ו 405 דווקא מסתדר (היה להם 404 והם שידרגו :-P)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לשכן שלי פעם הייתה פיג'ו 405 לבנה עם סיומת דומה. לא זוכר אם זה היה בדיוק 44. הוא אמר שזה אוטו ממשרד ראש הממשלה שהיו לו מספרים אחרים ומספר הוהחלף כש"איזרחו" אותו.

פורסם

סיומות 3X ו 4X שייכות לרשות הפלסטינית / שמורות למטרות אחרות ואין רכבים ישראלים עם הסיומות האלה למעט:

1.כמה מאות דייהטסו מסוף שנות ה-90 שפקיד במשרד הרישוי נתן להם בטעות סיומת 30.

2. סיומות 35,36 - מכוניות משנתון 01, 02.

פורסם
נאמר פעם או פעמיים ש44 זה סיומת של הרשות או משהו כזה.

איפה ראית את האוטו? פיז'ו 405 דווקא מסתדר (היה להם 404 והם שידרגו :-P)

30 - מוניות של הרשות;

90 - סיומת של רכבי "ממשלה" ברשות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...