Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שהם מעדיפים שלא אגיע מאשר להגיע עם צלצולים באוזניים וכל משפט שני שלי הוא:"מהה??":shock:

אלי

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאנוס : המחיר דווקא לא מדהים בכלל, עם כל הכבוד למגבר הזה.

לשלם 3800 שקל עבור מגבר שעולה 200 יורו ליבואן, לא שווה את זה.

במחיר הזה אפשר להביא מגברים ברמה מאוד גבוה ולא מגבר קוריאני, מרמת כניסה - מיינסטרימי לחלוטין.

אלי : כתבת בהודעה המקורית שהחלטת ללכת על מגבר קלאס AB, אבל קנית D ?

ואתה משווה אותו לVRX ? VRX יכול להתחרות בסדרה הגבוה של סלסטרה - או לומר הסדרה היחידה ? כי כל השאר למעשה זה מדבקה עם הלוגו.

_____________________________________________________________________________________________________

למען הסר ספק, אין לי שום עיניין נגד היבואן או המותג. להפך, את היבואן אני מכיר אישית, וישבנו על קפה\מסעדה\בירה לא פעם.

יש לי כן עיניין להכניס פה את העיניינים לפרופורציות, אי אפשר שכל מגבר קוריאני ג'נרי שיגיע לפורום עם מדבקה של מותג.

יהיה פה ניסיון למתג אותו כמשהו שהוא "WOW".

צריך לשמוע, ויכול מאוד להיות שזה אחלה מגבר. אבל מפה ועד למתג אותו כ"סלסטרה" בואו נהיה ראליים ונכניס את הדברים לפרופורציות. הריי זאת מטרת הפורום לא ?

פורסם

גורל,

אין לי מושג אם זה היי אנד או לא היי אנד, יש לי הרגשה לפי המבנה של המגבר שהוא לפחות יעמוד בהצהרות שלו וזה נראה כמו מפלצת אמיתית.

קוריאה זה לא בושה כבר לפחות חצי עשור, אני לא חושב שהם נופלים במשהו מהמדינות המתחרות שלהם בתוצרת שלהם ויש מקום לבדיקה רצינית של מוצרים שלהם גם כן.

אני רק אוסיף שמההיכרות שיש לי עם אלי (לא אליקו) אני יודע שהוא אמיתי ושהוא נותן חוות דעת שהיא באמת הכי ניטרלית שיכולה להיות מבן אדם שמגיב על הציוד של עצמו, אני מאמין שאם הוא מרוצה, יש סיבה מוצדקת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חבל שאתה כל הזמן מושך לכיוון הזה של אנטרסים עסקיים.

עוד יתחילו לחשוב פה שאתה שותף של היבואן :)

אין לי אנטרס עסקי פה,

אני לא יבואן ולא מתקין. וזה ממש לא מעניין אותי.

אני באמת מנסה להציג באור נכון את הדברים. ולהכניס לפרופורציות את המיתוג של המגבר הזה, למען לא יהיו כאלו שיטעו וירכשו אותו במחשבה שהם קונים מוצר היי אנד.

לא מבין מדוע אתה מתקומם על כך, גם שלאון הביא את התזיס אנשים פה כתבו שזה הVRX החדש.

גם שסטס הביא הסטלר, אנשים כתבו שמדובר בזבאללה

מטרת הפורום להעניק ליושב בבית את המידע. את ההחלטה מה לעשות איתו הוא יעשה בעמו.

אם נפגעת אני מתנצל

פורסם

גורל, אני חושב שאתה נסחף קצת עם כל הכבוד

כשמציגים משהו חדש צריך לבוא בגישה של לראות לקבל ולשמוע

ולא ישר בגישה שלילית של לקטול

זה ממש לא יעודד כלום בפורום ורק יגרום להפך שאנשים יפחדו לנסות

ויפחדו מדברים חדשים שאולי הם ממש מעולים ואנחנו לא מכירים אותם בגלל הגישה הזאת.

אני חושב שזה ממש לא לעניין.

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

גורל,

למען הסר ספק, אין לי שום עיניין נגד היבואן או המותג. להפך, את היבואן אני מכיר אישית, וישבנו על קפה\מסעדה\בירה לא פעם.
צר לי, אבל אני מסרב להאמין לך, אפילו אתה לא מאמין לעצמך כשאתה כותב את זה.

אם לא היה פה אינטרס עסקי כזה או אחר הרי שלא הייתה טורח לפרסם במספר הודעות שונות את מחירו של המגבר תוך הדגשה של הדבר אפילו שהוא לא נכון ולהטעות פה את כולם בצורה כל כך בוטה וגסה.

אם היה לך משהו להגיד על המגבר, כן קוריאה או לא קוריאה, כן סלסטרה או לא סלסטרה זה עניין אחד, אבל העובדה אומרת שאתה הלכת טרחת וביררת את מחיר היבוא של המגבר, למעשה אפילו עשית זאת מראש על מנת להכין את השטח, לאחר מכן אפילו טרחת לפרסם אותו פה בריש גלי על מנת לקטול את המוצר ואת היבואן בכוונה, אפילו את המחיר הנכון לא טרחת לכתוב, סתם קטלת, הכוונות פה ברורות בדיוק כמו שזה ברור מאיפה קיבלת את מחירון היבואן ומאיפה שאר המידע שהוא כולו טעויות.

למעשה אפילו שמדובר על סדרת ה-DA, גם את מחיר ה-FA לא שכחת לפרסם וגם בו טעית, איך זה קשור לשרשור? איך זה קשור למגבר? אין לך מושג מה יהיה מחירה של סדרת ה-FA ובכל זאת טרחת בשרשור הזה שאין לו כל קשר למגבר הזה או לסדרה הזאת לפרסם מידע שגוי, כל מי שרואה וראה את השרשור הזה הכוונה שלך ברורה.

צר לי להודיע לך ולמי ששלח אותך שהנסיון העלוב הזה לקטול את המוצר עוד לפני עשה את צעדיו הראשונים בארץ לא יצליח.

אל תשכח רק, אתה לא היחידי שיכול לפרסם פה מחירוני יבואן.

דני.

פורסם

חברים , אני מבקש (דורש) מכולכם לשמור על עניניות בשרשור .

מידע טכני חוות דעת מבוססות וכל מידע כמובן מוזמן להיכתב כי זה מהות הפורום .

כל דיון על בסיס אישי תעשו על כוס קפה ולא על הפורום .

שימו לב .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני לא מבין על מה המהומה,

דני בתור יבואן סלסטרה בישראל, אתה חולק על מה שכתבתי ?

טעיתי ? אשמח שתתקן אותי.

המגברים מיוצרים בקוריאה ?

ע"י יצרן ג'נרי ?

תחת מפרט ג'נרי ?

עם רכיבים ג'נריים ?

*נ.ב. לפני שאתה מבקר אותי על אינטגריטי, או אנטרסים עסקיים.

מן הראוי שתציין שאתה היבואן לפחות כדרך אגב ככה.

אחרת אנשים עלולים לחשוב שהתגובה שלך היא תגובה אובייקטיבית.

פורסם

חבל ש-DANNYG לא מפרסם שהוא יבואן סלסטרה ,הייתי ממליץ עליהם יותר.

אם הוא יכול להביא DA2K במחיר של 3800 שח לצרכן {מחיר טוב.!} ,מאוד מעניין יהיה לראות את המחירים

שלו על סדרות RA/DA/FA מדובר בציוד ברמה גבוהה, ואם היחס יורו\שקל תואם את היחס עלות של ה-DA2K

גם בסדרות האחרות מדובר במחירים טובים מאוד לצרכן על ציוד איכותי.!

ייצור קוראני .? אז מה .! חברות ג'נריות קוראניות מייצרות היום מוצרים\חלקים היי אנד לחצי מהחברות בעולם

אני מכיר יצרני היי אנד קוראנים שכול אחד בפורום היה חולם לציוד שלהם באוטו ,אז לא צריך לזלזל.

פורסם

טוב חברים, מספר עידכונים קלים.

לאחר שביליתי מס' שעות גם אתמול וגם היום בכיוונים יותר רציניים

כולל הפיכת הפאזה לסאב ושינוי הסלופ ל24 העזתי להגביר את הגיין לבערך

חצי. פשוט לא יאמן אין שום מקום להשוואה עם הפניקס גולד. גם בעוצמות

גדולות הבאס עדיין מדויק ומהיר ללא שמץ של עיוות.

עכשיו הבעיה, שעד עתה לא ניתקלתי בה היא שכל תא המטען, כולל המגש האחורי,

מקרקשים בטירוף כנראה שאין מנוס מאיטומים נוספים.

ההפתעה הגדולה השניה שלי היתה הארסנל 12' שלי. למרות שהוא כרגע מקבל כנראה

הרבה יותר מ500 וואט, אין שום סימן לעיוות, כאילו שמדובר בסאב שונה לגמרי, הרבה, אבל הרבה יותר עוצמתי

ואם זאת עדיין מדויק8).

לאחר היום כנראה שהוא ישאר אצלי עוד הרבה זמן.

אלי

פורסם

אני כבר רואה איך אתה מסביר לאישה את החבילת תא מטען דיינאמאט ושני באלק קיטים... :-D

נראה לי שמרוב שהרכב שלך הולך לשהות בסדנה של יוסי אתה כבר יכול לקחת לו את הגולף בתמורה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,

אני פועל לפי האימרה שמה שאתה לא יודע עליו לא יפגע בכך

(דרך אגב זה תקף לא רק לרכב:wink:).

אלי

פורסם

אל באנדי - הגדול מכולם

it's ain't cheating if you don't get caught

:-D

ו... אם אין אני לי, תני לי

ואם בעלך לא לידך, תני לידך, להיות בעלך :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אחלה מגבר מאחלה חברה. לפי התמונות באמפגטס יש לו איכות בנייה מרשימה, ואם ככה נראה אחד מהליינים הנמוכים של החברה אז... :-P

אני שמח לראות עוד נציגות מגברים מכובדת בארץ הקודש.

תתחדש!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...