Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודות לגורן-זיו על ההשראה לפתוח פוסט זה 8)

תלאותיי ותשלומיי עם הפולו - שרשור בעקבות פוסטים קודמים.

איפשהו באמצע מרץ 2008 (אין לי את הקבלה מולי - יושבת באוטו עם הביטוח) רכשתי את הרכב הנ"ל:

פולקסווגן פולו 2001 (צורה חדשה 6N2),רמת גימור בייסיק,1400 16V עם 75כ"ס ו103500ק"מ על השעון

בעוונותיי עשיתי את האמא של הטעויות - לקנות רכב מהתלהבות נטו ללא שום בדיקה רצינית. (כולכם רשאים להגיב עם "אמרתי לך". :p)

סיבוב פה ושם,רעשים מהצד ומכאן,וקיבלתי 3חודשים אחריות על הרכב (מגרש של חבר).

מה החלפתי באחריות? מה לא ;),מצערת חדשה,זוג פנסי ערפל,נורות לפנסים מאחור,מנגנון חשמלי קדמי שמאלי וגם חיישן חמצן :D

מתחילים : (תופים!)

20-03-2008

נסעתי עם הרכב מספר ימים אך משום מה הוא לא סופג בורות ביוב וכיו"ב כמו הפולו הקודמת.

בדיקה זריזה העלתה שהרכב נועל 4 צמיגים מ2006 מ4חברות שונות (כולן סיניות) - החלפה לרביעיית יוקוהמה S DRIVE, = עלות 1880ש"ח

21-03-2008

האוטו עושה רעשים מוזרים מקדימה,וכמה שלא בדקתי לא מצאתי,קפיצה זריזה לחבר אגזוזן מעלה שהבעיה בגרמושקה (צינור גמיש) = עלות 450ש"ח

באותו יום הוחלפו גם רפידות אחוריות מקוריות במוסך מורשה (כביכול הייתה פעם ראשונה ואחרונה שטיפלתי שם ברכב הזה) = עלות 430ש"ח

07-04-2008

הילוכים לא משתלבים טוב בהתחלת נסיעה,וגם הקלאץ' בעייתי מעט,הופ-פלופ למוסך ומחליפים לקלאץ' חדש תוצרת לוק עם תושבת גיר על הדרך,= עלות 1400ש"ח

18-04-2008

לוח שעונים קריזיונר-נורת דלק נדלקת לסירוגין,מחוגים של החום והדלק פעם עובדים ופעם לא

וגם מד סל"ד עובד כשבא לו. = קפיצה למכון ספידומטרים לתיקון קל,= עלות 250ש"ח

נפתרה הבעיה? בטח שלא. חזרה כמו גדולה לאחר 9ימים בדיוק. באין מנוס נוסעים לפירוקיה בשביל לוח שעונים אחר.

(רק אחרי שהרכבתי ונסעתי ראיתי שהנורת כרית אוויר דולקת קבוע,ואפילו בדיקה של המוסך הקבוע+מוסך רון+מוסך מורשה לא הצליחו לפתור,התייאשתי והשארתי כמו שזה)

סה"כ עלות הלוח = 600ש"ח

*** מעתה אמרו "יש לרכב שלך 82000ק"מ בגלל שהחלפת לוח שעונים :D" ***

25-07-2008

ביקור חביב אצל האגזוזן שלא ראינו הרבה זמן,מגלה שהממיר קטליטי בעייתי,ולא ניתן לתיקון. נשים חדש ? בטח! = עלות 1000ש"ח

17-09-2008

חזרה מחופשה קצרה במרכז הדליקה נורת ABS,קפיצה למוסך וחיבור לסקאנר מעלה שהבעיה נעוצה בחיישן אחורי ימני = עלות 630ש"ח

31-08-2008

מכינים את האוטו לטסט עם טיפול,שבו הוחלפו שמן ופילטר,פילטר דלק,פילטר מזגן,פלאגים,פילטר אוויר ובדיקות שגרתיות = עלות 850ש"ח

02-09-2008

האוטו עובר טסט בהצטיינות.

יאללה 2009 :)

12-01-2009

איך פותחים את השנה החדשה? עם בעיות הנעה כמובן! סוויץ' סורר שנפח את נשמתו מקשה על המנוע להתעורר (רק עם טיפת גז),חיש קל למוסך = עלות 600ש"ח

20-03-2009

טיפול שגרתי של שמן+פילטר\פילטר אוויר,פילטר דלק,ולקינוח גם צינור נשם,עלות=550ש"ח

22-05-2009

החופה (מכסה לוח שעונים אליפסה שכזה) שמעל הלוח שעונים מרעישה מדי וקצת יוצאת מהמקום.

סריקה אחר מבחר פירוקיות בצפון מעלה חרס,ובאין ברירה נוסעים למרכז ומחליפים. = עלות 250ש"ח

כיום הרכב עובד כמו שעון,נוסע כמו שד (טוב הגזמתי קצת) וללא בעיות כלל וכלל (רק קוסמטיות,אך זה לשרשור אחר :)).

אין ספק שאכלתי אותה כמו שצריך,אך כמו שתעלולון אמר פעם - בחיים הכל יחסי ;).

מטעיות לומדים והחיים ממשיכים :) אך אין ספק שהרכב הבא יעבור בדיקות מקיפות ביותר (ע"ע אייל וה GTI :D)

מקווה שנהנתם.

אופיר והפולו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קודם כל מקווה שלא תדע עוד תקלות עם האוטו הזה!

יש לי שאלה - מהכתוב הבנתי שיש לך ניסיון עם חיפוש חלקי חילוף לפולו.. :-D

אתה יודע אולי היכן ניתן להשיג ידית דלת חיצונית ליד הנהג?

היא שבורה אצלי מבפנים, אני לא מצליח למצוא אחת מפירוקיה - ואני משתדל להמנע מקניית חדשה בגלל המחיר.. :cry:

פורסם

יש שרשור בפורום אופטופיק על בעלי מקצוע ועסקים,חפש שם המלצה (אם אתה מהמרכז) לטיג'י חלפים באזור.

או אם אתה מהצפון או מהדרום חכה לרפי לין שידריך אותך :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

ezuf תודה רבה על הסקירה המצויינת שלך, עוזרת להרבה מאיתנו היכן אנחנו עומדים מבחינת הוצאות הרכב,

מהן הבעיות השכיחות אצל כל רכב וכו. אכן עבודה מבורכת. :-P

פרט אחד קטן חשוב לנו ממך ומכל שאר האנשים המפרסמים סקירות כאלו :

מהי צורת הנהיגה על הרכב ? מי עוד נוהג ברכב ? האם חונה על מדרכות/עובר במפרים/ נוסע בחולות/...

אתה מבין בטח למה אני מתכוון. נראה לי שאלו פרטים חשובים לתחשיב של ההוצאות השוטפות.

לא שאני טוען חלילה שאחד נוהג ברכב טוב יותר משני, אך תמיד קיימת הסטיגמה של "רכב מזוג זקנים"...

ומאוד מעניין לדעת האם ישנה השפעה של גורם זה על מכלול הטיפולים השנתי השוטף.

תודה שוב :-)

פורסם

חבל שאנשים לא לומדים שלא רוכשים רכב ממגרשים/סוחרים/טרייד-אין.

כמעט כול רכב ניתן לרכוש ממוכר פרטי במחיר ובמצב טוב יותר מאשר במגרשים.

רכבים במצב מצויין שמגיעים לחברות טרייד-אין דרך צ'מפיון אתה לא תשמע עליהם מכיוון שיש גורמים בפנים החברות שמהר מאוד מוכרים את הרכב לחבר או למישהו במשפחה.

כן אני יודע שיש מיקרים של הצלחה ברכישה דרך סוחרים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק10 וניטז999 - הסטיגמה שכל הסוחרים חארות,ובמגרשים יש רק רכבים גמורים - לא במקום.

זה שקניתי רכב שחוט כל האשמה - 100% עלי.אין זו אשמתו של הסוחר (שהוא חבר טוב שלי כבר מספר שנים וממנו גם קניתי את הרכב הקודם,שהיה כמעט ללא בעיות) אלא אשמתי נטו. ככה זה כשקונים מהתלהבות לא שמים לב לדברים אחרים.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
ezuf תודה רבה על הסקירה המצויינת שלך, עוזרת להרבה מאיתנו היכן אנחנו עומדים מבחינת הוצאות הרכב,

מהן הבעיות השכיחות אצל כל רכב וכו. אכן עבודה מבורכת. :-P

פרט אחד קטן חשוב לנו ממך ומכל שאר האנשים המפרסמים סקירות כאלו :

מהי צורת הנהיגה על הרכב רגועה 100% ללא התעללויות או נסיעות אגרסיביות,מסיבה פשוטה שזה לא רכב ספורטיבי. ? מי עוד נוהג ברכב רק אני,נהג יחיד. ? האם חונה על מדרכות/עובר במפרים/ נוסע בחולות/...לא לא ולא.

אתה מבין בטח למה אני מתכוון. נראה לי שאלו פרטים חשובים לתחשיב של ההוצאות השוטפות.

לא שאני טוען חלילה שאחד נוהג ברכב טוב יותר משני, אך תמיד קיימת הסטיגמה של "רכב מזוג זקנים"...

ומאוד מעניין לדעת האם ישנה השפעה של גורם זה על מכלול הטיפולים השנתי השוטף.

תודה שוב :-)

תשובות באדום

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

פשוט הבחור אכל אותה בקנית רכב על הפנים , יש מלא אנשים שקנו רכבים ממיגרשים גם לאחר בדיקה ואכלו אותה בקנית רכב שיש לו מכה בשאסי , שני רכבים שעברו תאונה מאותו סוג והרכיבו מהם רכב אחד . רק לאחרונה היה על הנושא כתבה בערוץ 2 . פתחתי שירשור בנושא לפני כחודש . על בחורה שקנתה רכב מסוחר במיגרש ולא לקחה לבדיקה כי קיבלה אחריות, והרכב מלא בתקלות (והסוחר לא נתן אחריות בפועל ) ולבסוף לאחר חיפוש וחפירה רצינית גילתה שהרכב עבר תאונה והיה צריך לרדת מהכביש.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...