Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטליה, זונדה ,פסטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"It was hardly a surprise when, after several noisy runs in the slick-tyred, non-taxed or registered- Zonda R, the Police turned up for a closer look at what was going on.

After checking the test driver's licence, Pagani got away with just a 28 Euro fine for excessive noise but, apart from that, everything was deemed to be fine!"

אני רק חושב מה היה קורה בארץ אם רכב מרוץ היה נוסע ללא לוחיות בעיר והיה נעצר ע"י ניידת...

פורסם

אולי זה רק בסרטון הזה ככה אבל - היא עושה המון רעש ולא נראה שזזה כלכך מהר.:roll:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

מדהים.

יש שם עוד זונדות "זרוקות" בחניה.

בקרוב יוצאת זונדה חדשה, זה בטוח יהיה משהו מטורף לגמרי שעדיין לא ראינו כדי להתעלות על הנוכחית.

פורסם
"It was hardly a surprise when, after several noisy runs in the slick-tyred, non-taxed or registered- Zonda R, the Police turned up for a closer look at what was going on.

After checking the test driver's licence, Pagani got away with just a 28 Euro fine for excessive noise but, apart from that, everything was deemed to be fine!"

אני רק חושב מה היה קורה בארץ אם רכב מרוץ היה נוסע ללא לוחיות בעיר והיה נעצר ע"י ניידת...

אני לא רואה שוטר שיכול לעצור את הרכב הזה...

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

אני רואה מעקב צמוד של תחנה שלמה 7 ימים בשבוע וביזבוז כסף מטורף.

:-D

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אני לא מאמין שהייתי במודנה שבוע שעבר ולא הלכתי לראות את הפלא הזה...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

• תוכן חדש...