Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע החלפתי צמיגים ברכב, (כל ה4) ומאז כשאני מגיע ל100-110 ההגה מתחיל לרעוד. הרכב לא רועד, אבל ההגה רועד רעידות קטנות כאלה שמעייפות מהר מאוד את היד שמחזיקה את ההגה. ואני משתגע, כי איזון זה לא יכול להיות עשו איזון לגלגלים, גם צמיגים זה לא יכול להיות. אז מה כן יכול להיות?

אקסנט 06.

פורסם

בכל זאת צריך לבצע שוב איזון גלגלים ורק אם זה לא יעזור אז אולי גם כוון פרונט.

דרך אגב, איזה צמיגים הותקנו ובקש שיסתכלו היטב אם איזה צמיג קדמי אינו פגום (זה עלול לקרות גם בצמיג חדש).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

צמיגים של קונטיננטל, וכל הצמיגים בסדר גמור בדקתי אותם כולם חדשים. וראיתי בעצמי שהבן אדם עשה איזון לכל ארבעת הגלגלים ורק אז הרכיב אותם. מה ההבדל בין איזון לכיוון פרונט?

פורסם

בדוק שהלחץ אוויר לפי הוראות היצרן.

אם הלחץ אוויר תקין חזור למתקין ובקש ממנו להחליף בין הגלגלים האחוריים לקדמיים, ועל הדרך שיעשה שוב איזון גלגלים, ושיבדוק שאף צמיג לא מורכב הפוך.

פורסם

עוד מעט אני יבדוק את הלחץ אוויר, ואם הכל תקין אני חוזר אליו. אפשר לראות בעין אם הצמיגים מורכבים הפוך, נכון?

פורסם

סתם שאלת תם.

איך כיוון פרונט גורם לרעידות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שלום רב.

האם הרעידות היו לפני החלפת הצמיגים?

אם לא,אז כנראה שהאיזון לא מדויק.אין קשר לכיוון פרונט.

כיוון זויות היגוי לא גורם לרעידות.

או שאחד הצמיגיים הקידמים פגום או לא מאוזן.

חזור לצמיגאי שיבדוק את עבודתו.

בהצלחה.

פורסם

מחזק את רפי לין - צריך וחובה לעשות איזון גלגלים על האוטו.

רוב הסיכויים שזה לחץ אוויר לא נכון.

לא לשכוח שרעידה בהגה יכולה לנבוע מהגלגלים האחוריים - ולכן הקשר לכיוון פרונט הוא לא נכון.

כיוון פרונט מטרתו(בין היתר) לייצר אופן קידמי ישר ומאוזן.

אם הבעייה לא נפתרת ואתה צריך מישהו טוב שלח לי ה"פ

פורסם

בדקתי לחץ בחלק מהגלגלים היה לחץ אוויר לא נכון היה 2-3 PSI מעל מה שצריך להיות. שמתי בכולם את אותו לחץ שצריך להיות. אני כנראה מחר יחזור אל הבן אדם כי זה לא בעיר שלי. היום אני יבדוק אם עדיין יש רעידות. שוב, הרעידות שיש זה רק בהגה וזה לא רעידות ממש שאם אני עוזב את היד מההגה הוא יתחיל לקפוץ ולהשתולל. זה ריעדות ממש קטנות אבל מעצבנות. לחץ אוויר באמת יכול לגרום לזה?

פורסם

לחץ אויר חסר במידה שציינת לא יגרום לבעיות של רעידות, אולי רק יחריף אותן מעט.

בוצע איזון לקוי לגלגלים או באמת אחד הצמיגים הקדמיים פגום. אתה בכוון הנכון (בדרך חזרה לתיקרייה).

פורסם

א. בדוק ויזואלית שהצמיגים נראים בסדר, אין בליטות ושיפשופים

ב. בדוק לחץ אוויר שיהיה ע"פ הוראות יצרן הרכב (מדבקה על משקוף דלת הנהג או הנוסע)

ג. בדוק שהברגים סגורים חזק והגלגלים יושבים בדיוק במקום

ד. איזון גלגלים

ה. לדעתי כיוון פרונט לא יעזור. אם ההגה רועז זה איזון, אם הוא מושך זה כיוון פרונט או שחסר אוויר באחד הגלגלים

• תוכן חדש...