Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף 2006 למדתי לתאוריה ולצערי מחוסר תקציב לא המכשתי עם שיעורי נהיגה.

היום שאני בא ללמוד לתאוריה אני רואה החוקים השתנו פעם למשל דרך משלובת היה מותר 25 קמ"ש היום פתאום אני רואה שמותר 30 קמ"ש עוד משהו שהשתנה זה צומת קמץ שמאלה או ימינה השתנה לשם הסתעפות ימינה או שמאלה ועוד משו שראיתי זה התמרורים של אזהרה לפני מפגש מסילת ברזל פעם זה היה 250 170 120 אם אני לא טועה היום זה 300 ל-3 פסים 200-ל2 פסים 100-לפס אחד. וזה רק מה שראיתי בתמרורים.. עוד לא המשכתי לנושאים האחרים..

פורסם

זה כן השתנה בשנה , שנה וחצי האחרונות

אני עשיתי תאוריה עוד באמצע 2008 בערך ואז עוד עשיתי בשיטה הישנה , שאליה למדת

פורסם

זה מאכזב.. כי יש הרבה דברים שצריך לזכור את השינויים בקיצור אם לתאוריה הקודמת למדתי 4 ימים, ניגשתי ועבתי על הראשונה נראה כי בתואריה הזאת אצטרך ללמוד יותר..

פורסם
זה מאכזב.. כי יש הרבה דברים שצריך לזכור את השינויים בקיצור אם לתאוריה הקודמת למדתי 4 ימים, ניגשתי ועבתי על הראשונה נראה כי בתואריה הזאת אצטרך ללמוד יותר..

למה אתה עושה תיאוריה פעם שניה?

פורסם

כי יש תוקף של שנתיים מאז שהוא עשה את התאוריה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
התמרורים של אזהרה לפני מפגש מסילת ברזל פעם זה היה 250 170 120 אם אני לא טועה היום זה 300 ל-3 פסים 200-ל2 פסים 100-לפס אחד...

איזה מעצבן זה! כבר ידעתי בעל פה את זה, ועכשיו מי שעשה תיאוריה אומר שהמרחק השתנה. איך השתנה? מה עושים עם התמרורים שכבר הוצבו אז? בחלק מן המקרים הם כל 100 מטר ובחלקם 250-170-10?

Insane things comes from insanely people.

פורסם
למה אתה עושה תיאוריה פעם שניה?

כי תאוריה תקפה רק לשנתיים ואם לא עברת טסט שנתיים מהוצאת התאוריה אתה צריך לעשות תאוריה מחדש

פורסם
איזה מעצבן זה! כבר ידעתי בעל פה את זה, ועכשיו מי שעשה תיאוריה אומר שהמרחק השתנה. איך השתנה? מה עושים עם התמרורים שכבר הוצבו אז? בחלק מן המקרים הם כל 100 מטר ובחלקם 250-170-10?

אמורים לעדכן גם את התימרור בדרכים, אם היה שינוי.

alfa 156 2.5.

פורסם

מתכונת המבחנים העיוניים השתנתה יחד עם העברת האחריות על המבחנים לידיים פרטיות ב-08/07/2008. אני יודעת את התאריך המדוייק, כי אני ניגשתי למבחן העיוני בפעם הראשונה ב-09/07 וכמסון נכשלתי, כי אני, כמו גם המורה שלי, לא ידעתי על השינוי. במבחנים החדשים אין את כל החלק של הכרת הרכב, לעומת זאת התווספו לספר עשרות תמרורים חדשים (התמרורים היו קיימים בכבישים גם לפני השינוי, הם פשוט לא היו חלק מהחומר שהיו אמורים ללמוד למבחן). שינוי נוסף נעוץ בכך שהמבחנים החדשים בוחנים יותר את כושר הניתוח של הנבחן (מראים תמונות/סרטוטים של מצבים בכביש אותם יש לנתח ולענות על שאלות כגון "מי מהנהגים אינו מציית לחוק" או "מה העברה במצב בתמונה") ולא רק את הידע של החומר העיוני.

אם יש לך את הספר החדש, באחת הגרסאות שלו, יש לך את הכלי האולטימטיבי כדי לעבור את המבחן בהצלחה (לי לקח עוד שבועיים אחרי המבחן הראשון וכבר עברתי). שים לב שעכשיו יש להרשם באינטרנט/מענה קולי לפני ההגעה למבחן - בחלק מהמקומות מקפידים על זה ולא מכניסים ללא רישום מוקדם.

פורסם

יש את אתר "למד", הוא האתר היחיד שבאמת טוב בכל האתרים שמלמדים אותך.

בכל אופן זו דרך הכי זולה והמשתלמת ללמוד תיאוריה. 15 שקל [אם לא שינו] בשביל חודש לימוד זה הכי זול והכי טוב שתקבל.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

למד מתיש ברמות, עשרות עד מאות עמודים מיותרים על כל נושא. וכשזה מגיע במחשב ולא כספר זה עוד יותר מעצבן.

(S^M, שקנה במיטב כספו ספר שהתברר כלא מעודכן לאחר ששילם וויתר על למד, פעמיים).

Insane things comes from insanely people.

פורסם
למד מתיש ברמות, עשרות עד מאות עמודים מיותרים על כל נושא. וכשזה מגיע במחשב ולא כספר זה עוד יותר מעצבן.

(S^M, שקנה במיטב כספו ספר שהתברר כלא מעודכן לאחר ששילם וויתר על למד, פעמיים).

אני תרגלתי מבחנים בלמד, ועברתי תאוריה ראשונה. השאלות שיש באתר הם אחד לאחד לשאלות שיש בתאוריה.

• תוכן חדש...