Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אז ככה, יצאתי היום מחנייה והיציאה מהמקום הייתה ממש צרה ולצערי הרב לא לקחתי בחישוב נכון את הזווית הנכונה ליציאה ושרטתי את הרכב של העבודה של אמא שלי, מס' שריטות.

השריטות עצמן לא עמוקות במיוחד אומנם לא משהו שאני פשוט יכול להעביר עליו פוליש ויעלם.

אני לוקח את המקרה ביד מאוד נוקשה כי זאת הפעם הראשונה וגם כי זה היה מאוד שטותי ולא אחראי מצידי להיכנס לשמה מתחילת תחילה.

כמובן שמיד אחר כך חזרתי הביתה וסיפרתי על התאונה להורים, הכול בסדר והם לא כועסים או מאוכזבים אבל אני בעיקר מאוכזב מעצמי, אולי כי עד עכשיו הכול הלך לי חלק בנהיגה ואף פעם לא חשבתי על הצד הזה, הפחות "כייפי" בנהיגה.

אני לא מזמן חזרתי פשוט ממקום התאונה כדי לבחון קצת יותר לעומק מה קרה ומה עשיתי לא בסדר ורציתי לדעת מה אתם הרגשתם אחרי התאונה הראשונה שלכם (גם אם זאת רק שריטה) ומה עשיתם עם זה.

לילה טוב.

volkswagen Golf, 1.6 TRENDLINE FSI 2007, 115HP

פורסם
אם, פגעתה ברכב אחר מקווה שהשארתה לו פרטים!

מה קשור? :|

הוא כתב במפורש :"ושרטתי את הרכב של העבודה של אמא שלי"

לנושא,

גם אצלי "התאונה" הראשונה הייתה כשיצאתי מהחנייה אבל ברוורס.בזמן היציאה מהחנייה חשבתי על דברים אחרים ולא הייתי מרוכז.כשבאתי לצאת לא הסתכלתי לאחורה ובאותו זמן עבר אוטו מאחוריי ודפקתי אותו.אבל הדפיקה למזלי לא הייתה חזקה(חוץ מהבום:shock: החזק שנשמע),את האוטו שלו שרטתי בקטנה ולשלי לא קרה כלום.

מה שטוב שהבחור היה נחמד וזה נגמר ב"שבת שלם".

וההרגשה עצמה,ירד קצת הביטחון אבל עם הזמן אתה שוכח ולומד מטעויות כאלו ולא מטעויות גדולות יותר.

אל תדאג רוב הנהגים עושים טעויות,ולמדים מהם.אנחנו בסה"כ בני אדם. :)

ליילה טוב.

פורסם

קודם כל מזל טוב וברוך הבא למועדון. טוב מאוד שזאת התאונה הראשונה שלך ואתה מספר לנו רק על עומק השריטות.

א': אין לך מה לקחת את זה קשה, כולם עושים תאונות.

ב': טוב שאתה לוקח את זה קשה, זה נותן אחלה מוטיבציה להמנע מתאונות בעתיד :-)

גם אצלי התאונה הראשונה (והשנייה והשלישית, שזה הכל עד היום) הייתה ביציאה מחנייה, וברוורס, פעם אחת היה רכב שהפריע, פעם אחת סלע, ופעם אחת מישהו מהעבודה שבה עבדתי.

אז קצת מתבאסים, וטיפה יורד הבטחון, אבל זה טוב שזה קורה, ככה כואב לנו על הברזל. וברזל תמיד פחות כואב מדם

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

התאונה הראשונה שלי הייתה החלקה בסיבוב למעקה בטיחות, מכיוון שזה לא היה במהירות גבוהה אז לא נגרם נזק רב.

מה שעשיתי בעקבות זה היה לעלות מ-ג'אנט 14 ל-15, מידה 185-55-15, סט בולמי קוני גז 4 ברזים מתכווננים וסט קפיצי הנמכה של 35מ"מ.

עכשיו בשביל שזה יקרה עוד פעם, צריך להתאמץ מאוד מאוד.:wink:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

הנזק נגרם מחומת אבן, לא פגעתי במכונית או בן אדם.

בעיקר מס' שריטות, רובן לא עמוקות במיוחד.

התחושה העיקרית היא שהייתי צריך להימנע מלהיכנס לכזאת חנייה מראש ובעיקר אכזבה כמובן.

פורסם

אני מאמין שלא שרטת את הגולף שלך אלא רכב שלא היה מוכר לך.

אני ממליץ לך לא להכנס למקומות בעיתיים (במיוחד ליד חומות אבן שהן יותר מזיקות מרכב למשל שהפח שלו ושלך לעיתים לא גורמים נזק אחד לשני בעת שפשוף) עם רכב שלא מוכר לך וגם עם רכב שאתה נוהג עליו.

בפעם הבאה נסה ללמוד את מיקומך לפני כניסתך לרכב ולפני ההנעה לחשוב כיצד תצא מהמקום אליו נכנסת.

תגיד תודה שפצעת פח ולא בשר...וזה העיקר

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

זה קורה ועוד יקרה. בדיוק כמו שאתה הולך ברגל ולפעמים מתנגש במישהו או מועד מבלטה עקומה שלא ראית כך גם בחניות ובנהיגה.

חשוב לשים לב ולהשתדל שזה לא יקרה אבל בכל זאת צפה לעוד דברים כאלה בעתיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
התאונה הראשונה שלי הייתה החלקה בסיבוב למעקה בטיחות, מכיוון שזה לא היה במהירות גבוהה אז לא נגרם נזק רב.

מה שעשיתי בעקבות זה היה לעלות מ-ג'אנט 14 ל-15, מידה 185-55-15, סט בולמי קוני גז 4 ברזים מתכווננים וסט קפיצי הנמכה של 35מ"מ.

עכשיו בשביל שזה יקרה עוד פעם, צריך להתאמץ מאוד מאוד.:wink:

השקעה בשיפור הנהג, לדעתי,

חשובה הרבה יותר מהשקעה בהתנהגות הרכב.

אבל אולי זה רק אני...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בגלל שאתה נהג חדש שרק קיבל רישיון אני ממליץ לך לבקש מאבא שלך להתקין חיישני רוורס באוטו. זה מאוד מאוד עוזר בחניות ויציאה מהן אם אין לך הרבה ניסיון וגם אם יש לך לא מזיק.

פורסם

נא לא לצטט הודעה קודמת.

למען האמת כבר מס' שבועות שאנו מדברים על חיישני רוורס למרות שיש לי יכולות מאוד טובות בחניית הרכב.

כנראה שאזרז את הקנייה כמה שאפשר בעקבות התאונה, הבנתי כמה זה חשוב אמצעי זהירות. אפילו אמצעי משנה.

פורסם

לדעתי הדבר הכי חשוב בחנייה בתור נהג חדש הוא לא להלחץ ולא משנה מה הנסיבות.

אתה רואה שהתמרון שלך מוביל אותך למגע, תחזור לאט ובזהירות לנקודה ממנה התחלת ונסה שוב.

פורסם

ה"תאונה" הראשונה שלי - נגיעה בין הטמבון האחורי שלי ללוחית הזיהוי של המכונית שמאחורי - התרחשה בעת זינוק לא מוצלח בעלייה (במחסום, לא הצלחתי לעבור את הבמפר) - האוטו נכבה, כמובן, והתדרדר לאחור, ולקח לי יותר מדי זמן לתפוס אותו עם הבלם... הייתי אולי שבועיים על ההגה. בעלי שהיה איתי באוטו אמר שנראה לו שהייתה נגיעה וכדאי לי לעצור ולבדוק שמי שמאחוריי שם לב, הבין מה קרה ואין בעיה. אני , מרוב פפניקה, אמרתי שלא הייתה שום נגיעה ונסעתי משם. הנהג השני עקף אותי בהזדמנות הראשונה, לא סימן לי שום דבר והמשיך. האמת, אחר כך, כל הערב הרגשתי רע מאוד בגלל שלא עצרתי...

מזה למדתי:

- כשהאוטו נכבה, ללחוץ ישר על הברקס :-)

- לעצור ולצאת מהאוטו (סיטואצייה דומה קרתה לי 3 פעמים מאז (בפקקים בשיפוע, באשמת נהגים שלא שמרו מרחק) ותמיד עצרתי, כמובן, שלא היה שום נזק)

- לשפר את הזינוקים בעלייה

אל תרגיש רע! מה שחשוב זה ללמוד לעשות את הדברים טוב יותר להבא, שזה בדיוק מה שאתה עושה!

פורסם

נא לא לצטט הודעה קודמת.

בלי להעליב או משהו,אבל כשאני רואה בחורה מלפניי ויש כביש שצריך לעשות בו זינוק בעלייה(גדולה) אני תופס לפחות מרחק של 2 מכוניות +-.:roll:

מקרה כזה הציל אותי פעמיים מתאונה שכמעט מישהי התדרדרה לכיווני והייתה ניכנסת בי אם לא הייתי לוקח את המרחק הזה.:lol:

• תוכן חדש...