Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

bart כל אחד שרק התקין את המערכת הראשונה שלו יכול לבוא ולתת חוות דעת מדהימה על ההתקנה שלו אבל השאלה אם יודע להבחין בין התקנה טובה לגרועה ואם יש לו ממש ניסיון וידע בלהבדיל מה טוב ומה לא כנ"ל גם לשמיעה

אני לא בא חס וחלילה להשמיץ או ליקטול

יש פה אחד שלא מיזמן התקין אצל תומקר{pozailov} והוא העלה חוות דעת שהוא מבסוט עד השמיים וכעבור כמה ימים אולי אפילו חודש הוא ניגש למתקין שהוא נחשב ממש מיקצועי בתחום{יוסי אלפיין}"לבצע תיקוני התקנה"

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממש מסכים עם bart...

אף אחד לא חושב שהוא יכול לקבל התקנה של יוסי אלפיין או ברמתו במחיר של 100-200 ש"ח?!

המערכות שתומקאר מתקין הם בהחלט רחוקות מלהיות התקנות מדהימות וברמה, אך הם גם לא ממש מסוכנות לציבור ואני יתן דוגמא:

כבל המתח הוא בעובי סביר (לא מעבר לכך) משורשר ועם פיוז.

חיווט הכי פשוט שיש, פלטה הכי פשוטה שיש...

מה שכן הוא עובד מהר ובפזיזות, חשוב לדאוג שלא יעשה כל דבר שלא מקובל על בעל הרכב.

מה שיכול לגרום לחבלה ברכב (פשוט לא להסכים!).

ראיתי התקנות גרועות משלו (ביום שישי נדהמתי לתקן התקנה של "מתקין" מקצועי, הפירוט:)

חיווט 10 גייג' (אולי אפילו פחות)

ללא שירשור במנוע!!!

פיוז זרוק היי שם במנוע...

מינוס קצרררררררררר ובזמן שהכיסא יורד המינוס מתנתק (חבלה לציבור!)

חיווט מקורי וחיבור של רמקולים קדמיים לHU

אחוריים למגבר

וסאב לערוץ שמאל בלבד (לא בגישור)

כל הג'יינים פתוחים כמו שר@#$טה.

באס בוסט פתוח עד הסוף.

והשמע כמו טרנזיסטור מקולקל...

מדובר ברכב מסוג פולסווגן פולו צורה ישנה (4" על הדש- להעביר חיווט הכי קל בעולם!!!

כמובן שאני צחקתי ובכיתי מהרמה שמתקין מסוגל לרדת...

כמובן שהחלפתי לו את החיווט לקדמיים ל כבל 2.5 מ"מ שהיה לי (עבה מידי אך עדיף בהרבה)

חיברתי את הרמקולים במקביל (מוגבר ב 2 אום)

גישור לסאב

וכיוונים, והברכות החלו לצאת...

פתאום נשמע כמו חלום ולא בלאות...

חשיבות של מתקין הינה גבוהה מאוד, אין על כך עוררין!

אך לא כל אחד מוכן לשלם 1000 ש"ח על התקנה של מגבר וסאב.

כמו שלא כל אחד מוכן לשלם על התקנה של LCD 1000 ש"ח, שמדובר על LCD של 4000 ש"ח

וכשלא יודעים לא כואב!

אז בואו לא נשפוט אף אחד, כמה מאיתנו לא ידעו מה זה קומפוננט עד שלא נכנסו לעולם המופלא הזה?!

לפורום ולמדו את החשיבות של כל רכיב בשרשרת?

אז שפכתי מה שהיה לי להגיד...

תהנו חברה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

לברט ואלי.

אני לא מכיר לא את תומקר ולא את אלפיין (חוץ מהHU :wink:) אבל כשמישהו ממליץ על צתקין שהוא סופרמן ואחריו 10 קוטלים את אותו מתקין .זה אומר דרשני.אני אישית במידה והייתי צריך התקנה כרגע והייתי רואה את הת'רד הזה לא הייתי מתקין אצלו.אבל אם לאחר ההודעה הראשונה לא היו התגובות אחר כך בהחלט הייתי חושב להגיע אליו וכנראה הייתי מתאכזב אחר כך.בכל מקרה אני שמח שפותח הת'רד מרוצה ושיתחדש ושיהיה לו רק טוב כמו גם למתקין שלו.

פורסם

אין ספק שכולנו רוצים את טובתו של הבחור שהתקין,

אך חוסר הידע שלו מהווה חוות דעת לא מקצועית על ההתקנה.

כך שמי שלא יודע יכול לפול בפח, חשוב שנשים אתהדברים על שולחן!

לא טוב ולא רע, נטו עובדות.

שיהנה מהמערכת, רק שידע שהתקנה היא סיפור מורכב.

ואפילו חשוב לא פחות מכלל הרכיבים.

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

הציוד לא אומר שום דבר על איכות התקנה, לכן הייתי רוצה לשמוע את ביקורות על עבודה.

אני כמה פעמים ראיתי את עבודות של עסק הזה, ואני רוצה להגיד שהם ממש לא מקצועיות.

פורסם

לא יכולתי פשוט לעצור את עצמי... וברגע שראיתי את הדברים הרעים עליו אמרתי שאני חייב לספר לכם את הסיפור האישי שלי.

לפני יותר משנה אני אחי וחבר טוב נסענו יחד למושב ביום שישי (יום קצר מאוד) לבקר את המתקין 'תומר' ולראות את המקום

לשמוע מחירים ולסגור אפילו על מפרט.

קצת היה קשה למצוא את המקום כי "החנות" היא בעצם הבית שלו.. משהו שבעצם דיי בלבל אותנו אבל זה בסדר..

הגענו למקום ונכנסו בעצם לבית האחורי ששם ישב המשרד שלו.

ברקע שמענו ריב עם גברת.. אמרנו שלום והוא בקש מאיתנו להמתין מספר דקות.

עמדנו 10 - 15 דקות ובינתיים ראינו מספר מוצרים (חלקם היה זרוק על הריצפה..)

כעבור 45 דקות אפילו שעה כבר נשבר לנו ופשוט אמרנו "תודה" בזעם ויצאנו.

וזאת שבזמן ההמתנה אנחנו שומעים בחורה צעירה מתחננת אליו שיחליף לה רדיו דיסק חדש שהיא קנתה לא מזמן.

משהו שלא הצלחתי להבין למה הוא לא עונה בחיוב ופשוט לוקח וחוסך לו שם רע והפסד לקוחות (אנחנו..)

בזמן שיצאנו בזעם הוא יצא אחרינו (רץ..) ואותנו זה פשוט לא עיניין פשוט רצינו ללכת משם.

כי אם השרות רע אז אנחנו לא רוצים לדעת איך ההתקנות.. (שזה כבר סיפור אחר שחבר טוב שלי צריך לרשום אבל אני רואה שהוא לא היחיד שנפל בהתקנה רעה שלו)

אני לא בא לעשות פרסומת ולספר איפה אני מתקין כי זה לא העיניין.

לי בראש ובראשונה חשוב השרות ואיכות ההתקנה ואחרי זה המחירים, העדפה לשלם 100 שקל יותר ולצאת שמח ומרוצה.

חשוב לציין שבאנו יחסית מרחוק.

לא יודע איך אפשר לקנות מוצר מבעל חנות שאפילו את המחירים לא זוכר בראש וזקוק לאתר שלו בשביל לתת לנו מחירים.

ומשהו קטנטן לסיום:

בפעם קודמת שדברנו איתנו בטלפון לגבי מוצר (מגבר) שנמצא באתר שלו ושאלנו אם הוא במלאי הוא פשוט אמר לנו:

'מדובר על מגבר חרא, חלש ולא שווה'

אז שאלנו:

למה הוא מופיע באתר שלך?

התשובה דיי מגומגמת...

אני שמח שלא התקנתי שם וכול מי ששואל אותי על החנות הזו אני פשוט מספר לו את הסיפור הזה.

לא הייתי רוצה להיות במקום הגברת המסכנה שאת כול יום שישי שלה היא שרפה שם.

פורסם
אני ממש מסכים עם bart...

אף אחד לא חושב שהוא יכול לקבל התקנה של יוסי אלפיין או ברמתו במחיר של 100-200 ש"ח?!

מי שאין לו תקציב שלא יתקין.

נקודה.

התקנה גרועה כמו אצל תומר תעלה יותר בסופו של דבר,אם יגרם נזק לרכב(במקרה קיצוני) או שתצטרך לתקן את ההתקנה במקום אחר.

צריך להיות ממש טיפש בכדי לבזבז אפילו 100 שקל על התקנה מחורבנת שבכל מקרה תצטרך להתקין שוב.

מה הבעיה לעשות התקנה כמו שצריך בפעם הראשונה?

אני עשיתי התקנה כמו שצריך ב500 ש"ח זה לא מחיר בשמיים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני חושב שלפגוע בפרנסה של בן אדם זה ממש לא יפה וזה לא מוסרי.

תומר לדעתי לא כזה כמו שאתם מתארים .

יש לו התקנות יפות גם . לא רק התקנות רגילות .

נכון שהוא אוהב לדחוף מוצרים (מה שבעדיפות גבוהה בעבר אהב לדחוף JBL היום הוא עובד חזק מאוד עם הרץ )

אבל זה לא הופך אותו לנוכל או רמאי. או לא כדאי .בסופו של דבר הוא רוצה שתהיה מרוצה .

דבר שני .לגבי איכות ההתקנה .

כל מתקין אבל כל מתקין במחיר נמוך יתן איכות התקנה נמוכה .

אני יסביר .

אם אתה בא אליו עם דרישות (תומר אני רוצה גם מגבר גם סאב גם קומפוננט גם 6X9 וגם התקנה אבל התקציב שלי הוא 1500-2000 ש"ח ) אני מאמין שהוא יתן לך חיוט התקנה באיכות ירודה פיוז פשוט RCA פשוט .

וכמובן התקנה בסיסית כי הוא כמעת לא מרוויח על זה כסף .

דרך הגב יש הרבה מתקינים שהיו מחפפים את אותו בחור . תומר עוד מנסה לתת לך הרגשה שעשית את עסקת חייך בגרושים .

נכון שההתקנה מאוד בסיסית ונכון שהאיכות ירודה של ההתקנה . אבל זה מה שיש בסכומים כאלו .

לגבי המוצרים שלו אני חושב שהבחור מבחינת מחירים ומפרט נותן מחירים טובים ומפרט מעולה .

הוא מחזיק דברים טובים .

עכשיו soogood vbmenu_register("postmenu_2129163", true); לדעתי אתה טועה בייחס שלו ואתה יודע לכל אחד בחיים יש רגעים לא טובים אסור לשפוט בן אדם .

גם אם הוא בעל עסק אז יש לו רגעים קשים בחיים .

אני לא תומר .

עשיתי אצלו כמה התקנות והוא היה לקוח שלי .

לא יותר מזה .

תודה רבה

נתי.

פורסם

את זה אני ואתה יודעים,

אך מי מאיתנו לא טעה וחשב על "לצאת בזול" ?

מי שהולך להתקין מערכת ראשנה שלו לא מבין בזה כלום!

לא יודע מה טוב ומה לא?!

אצלי רק החיווט שווה למעלה מ 1K ש"ח...

אבל גם אני בעבר התקנתי אצל תומר, ואמרתי לכם היא לא הייתה התקנה ברמה...

אאני לא אומר שהוא מתקין עם ידי זהב כמו יוסי ושות'...

אבל שלא ידעתי זה היה ניראה לי מכרה זהב,

כמו שפעם ממערכת פשוטה חשבתי שהיא מעולה!

עד שנכנתי לזה והבנתי שממש לא ככה צריך להשמע הסאונד.

אבל האזרח הישראלי לא מוכן לשלם!

רוצה בזול וכמה שיותר!

אז שישלם על כך, בעיה שלו!

יום קסום!

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
איך תמיד לכולם יש מה להגיד פה על כל מתקין, אם הוא לא יוסי או ההוא מ"אפי 4X4" בצפון(לא שאני מזלזל חס וחלילה, מתקינים משכמם מעלה, לאחר שבחנתי את כמות העבודות ואיכות העבודות שפורסמו פה בפורום)...

הבן אדם התקין, טוב לו, במקום להגיד תתחדש, ישר אתם קוטלים...ואולי הפעם יש עבודה יותר טובה? אולי זה מה שהבנאדם שקנה רצה?לא רצה להשקיע הרבה בהתקנה, כי אצלו לא צריך בניות\הנדוסים\רכיבי על\התקנה קאסטום?!

כדי להבהיר - לא אני לא תומר מתומקר, לא אני לא עובד אצלו, ולא אני לא קשור אליו בשום דרך חוץ מהקנייה שעשיתי אצלו, וההתקנה שהוא עשה.

אני לא יכול להגיד שההתקנה מושלמת, או שהכיוונים היו מושלמים, ואת שניהם היה לי קל מאד לסדר.אם הייתי רוצה התקנה מעולה, לא הייתי הולך להתקין אצלו, והייתי משלם הרבה.מי שלא מוכן לשלם יותר, שלא יצפה לקבל מה שהוא לא מוכן לשלם עליו.במחיר שהוא נותן, הוא משקיע מספיק.

רבאק, הבן אדם עובד, מוכר, משקיע בלקוחות, מה הבעיה כן לפרגן? אפילו אל תפרגנו לתומקר.פרגנו לבנאדם שקנה, ושימשיך להיות מרוצה. כיוונים גם ככה משנים אחרי כמה שבועות, כשהכל מסתדר ונפתח.

גבר, תתחדש, שיהיה במזל, ותהנה מהמערכת.

לקוח שכן מרוצה מתומקר.

לא צריך להיות גאון בשביל לעשות התקנה איכותית

לחבר קרוסים הפוך, להתקמצן על האיזולירבנד, להשאיר חלקים לא מחוברים וכ''ו זה מראה הרבה על הבן אדם

יש כאן המון אנשים בפורום כולל אותי שבחיים לא למדו חצי דבר על התקנות והניסיון שלהם זה המערכת שהם התקינו אצלהם ברכב

ועדיין יודעים לעשות התקנה איכותית בלי פאשלות.

וכיוון כל מערכת (חוץ מבי אמפינג) לא לוקח יותר מ 20 דקות עם הפסקה לכוס קפה וסיגריה

מה כבר יש לכוון? קומפוננט קידמי, רמקולים אחוריים וסאב...

זה רוב ההתקנות שמבוצעות היום!

בקיצור אני חושב שאחרי שחברי הפורום רשמו את ההמלצות האלה

אני לא ימליץ ואני בטוח יזהיר כל מי שאני ישמע שהולך אליו

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
ניראה לי קצת משוחד להתחיל הודעה בלכו ל..X או לכו ל..Y לא!?

משוחד? ממש לא, בדיוק ההפך. מדובר באחד מאבני היסוד של הפורום.

היכולת והצורך לחוות דיעה, חיובית או שלילית, על רכיב כזה או אחר ועל בית התקנות כזה או אחר.

כל אדם רשאי, ואף מחויב למען הכלל, לתת את חוות דעתו האישית, או לצטט חוות דעת אחרות של חברים אחרים.

יראה מבקש ההמלצה ויחליט בעצמו.

במקרה דנן מדובר בהתקנה שכבר בוצעה, אז תתחדש ותהנה.

שוב, what you pay is what you get. אין דרך אחרת.

יפה מאד.

אין מתנות חינם.

פורסם

אני לא חושב שיצא לי לפגוש מישהו שהתקין ברינתיה ולא היה ממורמר בסופו של דבר וזה ממש חבל

לדעתי הוא הרס לעצמו את השם ונתן לעצמו מיתוג של מתקין מאוד זול אבל מאוד לא איכותי

אבל אם הברנש שהתקין מרוצה מההתקנה אז לבריאות תתחדש

:)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

poz shorlakk ו roni הם כנראה היחידים שירדו פה לסוף דעתי.

אני לא חושב שצריך לחוות דעה על ההתקנה, המתקין, הרכיבים, או כל דבר אחר, כשזה לא מה שמתבקש.

אם השאלה הייתה: "איך תומקר מתקין", "עשיתי התקנה אצל תומקר ויצא חרא", "דפקו אותי מי יכול לתקן" - אין ספק שיש מקום לביקורת.

asis שפתח את השרשור הזה סה"כ רצה שתגידו לו תתחדש, תגידו לו מה אתם חושבים על הרכיבים. במקום זה כל פעם שמזכירים פה את השם תומקר אנשים הופכים את השרשור לשרשור על ההתקנה איכותה ויופיה. אז תעזבו את תומקר בשקט, כי מי שיחפש לדעת מה איכות ההתקנה אצלו ימצא בקלות... הנה כמה דוגמאות:

הנה שרשור נגד ההתקנות של תומקאר

והנה אחד שעצר אותו לפני שהוא התחיל - כי הוא העדיף שיתעסקו ברכיבים כמו שאני טוען.

והנה מה אתם יודעים יש פה אחד גם עם המלצות על תומקר - כנראה שלא כולם חושבים שהתקנה צריכה להיות מושלמת.

זו לא פעם ראשונה שאני מתעצבן, שבפורום הזה מחפשים רק את המקום להעביר ביקורת. לפעמים קצת פירגון לא יזיק. מי שרוצה להעביר ביקורת, שיפתח שרשור - "הביקורת על...."

פורסם

bart אתה לא צריך להיתעצבן אפילו שיש ליפעמים דברים מרגיזים שאנשים אומרים

ל-asis בכל אופן תתחדש ותהנה אתה יכול גם להעלות קצת תמונות ולתת יותר פירוט כמו איזה חיווט איך הועברו החוטים מי יודע אולי תפתיע פה אנשים עם ההתקנה שעשו לך

מה שכן על המחירים של תור הרבה חנויות לא יכולות להיתחרות בו וזה אחד הפלוסים שבאים לטובת הלקוחות

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תומר באמת בחור טוב

הבעיה הרצינית שלו שהוא עובד לבד,ככה שאם אתה לא תופס אותו איתך אתה יכול לחכות לא מעט זמן...

בקשר למה שסיפרו על הלקוחה שהוא לא היה מוכן להחליף לה את המכשיר,הייתי כמה פעמים ולא נתקלתי בדבר דומה,היו חברה שרצו להחליף ובמקום הוחלף ללא בעיות עם הפרש מחיר של חדש מול חדש

מחירים טובים (לרכיבים) אגב כמו שג'וניור אמר

לדעתי הוא צריך להחזיק עוד מתקין או שניים כדי להוריד את הלחץ,אבל אני לא נכנס לעסק ולכיס של אף אחד :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...