Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שכתב לגבי מחיר ההתקנה כנגד הרמה שלה, אז ככה; אף אחד לא מדבר על רמת החיווט או הrca. גם אני ראיתי התקנות של תומר עם קרוסים שזרוקים בדלתות (רטיבות) רמקולים שמחוברים בחובבנות, נוגעים בדיפוני הדלת ועוד מיני הפתעות. גם מערכת עם חיווט של קליפורניה בום וrca של אוטו דיפו צריך להתקין כמו שצריך.

לBART, אני לא מבין מה אתה רוצה, מי שפותח שרשור יכול וצריך גם לקבל ביקורות שליליות ובונות. אף אחד לא תקף אותו, מי שפותח תרד ומקווה לקבל רק מחמאות וליטופים שיפתח תרד בפורום תמיכה ובטחון עצמי בתפוז. מטרת הפורום היא בדיוק זאת, לחלוק נסיון וידע, ואם הניסיון שלי, יכול לחסוך למישהו כסף ועוגמת נפש, דיינו.

בשיפוצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקנתי השבוע מערכת אצל תומר ואני מאד מרוצה, עד כמה שזה רלוונטי (מערכת ראשונה אז אין ממש למה להשוות).

עושה רושם של בחור אמין מאד, והוא לא מנסה לדחוף לך דברים שלא צריך. בהתחלה הוא אמר שאני לא צריך מגבר, ומספיק לשים רמקולים רגילים ולא קומפוננט. אחרי התעקשות הוא המליץ לי על פיניקס גולד/ג'י בי אל/סיירה, בסוף איכשהו באמת יצאתי עם רדיודיסק אלפיין וכל השאר של הרץ :lol:

בזמן שהייתי שם בא מישהו לקנות רדיודיסק, ותומר הזהיר ממכשיר מסויים שקשה לראות את התצוגה כשמסתכלים בזווית, ויש לפעמים תקלות שהדיסק לא יוצא בקלות. זה דברים שהוא שומע מתלונות של לקוחות, אי אפשר לדעת כל פרט על כל מכשיר בקצב שהם יוצאים.

בכל מקרה אני ממש מבסוט, שומעים מצויין, והוא אמר שאני מוזמן לחזור אם צריך עוד כיוונים, להשמיע לו ולהסביר למשל מה מפריע לי בשיר מסויים והוא יסדר את זה.

שורה תחתונה - אני לא מומחה במערכות, לא הולך להשוות את מה שהוא עשה אצלי להתקנות של מיליון דולר, אבל אני יכול להגיד שהוא בהחלט יודע לתת שירות טוב, יודע להתאים מערכת ללקוח לפי הצרכים שלו ולא רק מנסה למכור כמה שיותר, וגם יש למי לפנות במקרה של בעיה (את זה אני אומר לפי רושם שקיבלתי ולפי זה שבא מישהו ותומר החליף לו רדיודיסק למרות שהוא לא חשב שהוא צודק).

מאז שהייתי ילד בן 17 שרק קנה רישיון

כמה עלה לך?

פורסם
האיש! האגדה! 8)

עופר,באמת מתקיין תותח.הוא התקין את המערכת הראשונה של אחי לפני איזה 9 שנים ובמשך 7 השנים שבהם הסתובב עם המערכת, לא הייתה ולו תקלה אחת.

אתם יודעים, לכל אחד יש פאשלות לפעמים ועצם העובדה שהפאשלות לא מגיעות לפורום לא אומר שהן לא קרו :wink:

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם

כאשר ה" פאשלות " חוזרות על עצמם במספר רב של התקנות ואלה אותם " פאשלות " זה כבר יותר דומה להרגלי עבודה לקויים :twisted:

יצאה לי במקרא לראות לפחות חמש התקנות שלו וזה די אותם הדברים :-(

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם
אתם יודעים, לכל אחד יש פאשלות לפעמים ועצם העובדה שהפאשלות לא מגיעות לפורום לא אומר שהן לא קרו :wink:

אני לא מכיר את תומר ולכן אני לא חווה עליו אף דיעה.

אני מכיר את יוסי, אני מכיר את עופר, אני מכיר את יחיאל - הם אנושיים ואני בטוח שגם הם עושים טעויות.

אני רק יכול להעיד על האופי שלהם, שהוא מהסוג של האנשים שלא מקלים עם עצמם בשום דבר ולכן גם בטח ובטח שלא יקלו על עצמם בהתקנה של לקוח.

זה אנושי לטעות, זה לא מקצועי לחזור על אותן הטעויות כל הזמן - הביקורות בפורום כלפי המתקין המדובר בת'רד הזה, ברוב המקרים שראיתי לא אוהדות.

אני לא מותח ביקורת כנגדו בשום צורה, אני מציין עובדה שמסתמנת על דפי הפורום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מה לא בסדר בתצוגה, יש HU יש רמקולים, בדיוק כמו באוטו... אינ לא מדבר על קומפוננט או מערכת יקרה שיש צורך בכיוונים לאיכות, אני מדבר על מערכת פשוטה, ולא משנה מה תגיד ניתן להבחין בקלות בהבדלים בסאונד גם בתצוגה.

לגבי המסכים שרואים בהם ביום, את זה תגיד לפאנאסוניק שהיה לי, ראו מצויין ביום, לא פחות טוב מבלילה, מאוד בהיר וברור, אל תקשקש שזה משו חדש ויקר, כי הפאנאסוניק שלי ממש לא.

היחס ממנו היה סבבה, אבל כן ניכר שהוא ידחוף מה שהוא מעדיף ולא מה שבהכרח טוב יותר.

לא טוב לך לך תחליף אין לו בעיה עם זה בוודאות. תנסה ותראה שאני צודק!

הוא מלך בהחלפות אם יש בעיה של שביעות רצון, בדוק!

כרגע כלום =[

פורסם

מה שנכון לגבי ההחלפות הוא באמת אין מה להגיד תותח אצל חבר של אחי ועוד חבר שלי הוא החליף להם דברים בלי שום בעייה ועל זה מגיע לו ח"ח יש דברים שאי אפשר להגיד לרעתו אני יודע שהם יצאו עם שירות מעולה כנ"ל המחיר {וזה הם קיבלו את השירות לא אני}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ישראל - אתה לא יכול פשוט לרשום "קמ"ג" בחתימה שלך וזהו? :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אצל תומר זה לא פאשלות, זה דרך חיים.

הוא מתקין במטרה אחת - לסיים כמה שיותר מהר.

גם אם זה אומר לא להשחיל חוטים דרך הדלת, לא לחווט עם אזיקונים, להשתמש בסוף של האיזולירבנד כי ללכת להביא אחר לוקח זמן. וכו' וכו'.

כמה שיותר מהר - רק לסיים וזהו

פורסם

כן עתיד אתה אומר את זה כי התקנת אצלו?

בזמן שאתם כולכם מגיבים פה בפורום ומתבטלים הוא מתקין מערכות לאנשים, אותם אנשים מרוצים וממליצים לעוד חברים ועוד חברים.

עם כל הכבוד ליוסי ויחיאל ויש כבוד. על כל עבודה שהם עושים משלמים להם בהתאם! אין מה להשוות התקנה סטנדרטית להתקנה שנמשכת כמה ימים!

האנשים שבדרך כלל באים לפורומים הם אנשים שיש להם בעיה והם מחפשים מענה! אלה שנהנים מהמערכות פשוט שותקים או הולכים ומשוויצים איתם בחוץ. לכן אתם רואים רק את הטעויות שקרו. אבל לאחד שמתקין בכמויות שהוא מתקין זה מעולה!

אותם אנשים שלא מרוצים חוזרים אליו ואין מצב פשוט אין מצב שהוא לא מטפל להם בתקלה.

ועם כל הזבל שזרקתם עליו בואו תשמעו כמה דברים יותר טובים מההכרות הקצרה שלי איתו,

כשהוצאתי את הרשיון הלכתי להתקין אצלו את המערכת הראשונה שלי, התיעצתי פה בפורום וקניתי את ה9855 + הJBL דיוטי שהיה בזמנו. אל תומר הלכתי בשביל התקנה וקומפוננט. התקנתי את האינפיניטי קאפה כי אהבתי אותו באחד המפגשים ועל הסאב לא הייתי סגור.

תומר הציע לי את האינפיניטי 1250 משהו כזה שם אותו בתיבה ווואלה לא אהבתי את הסאונד. מיד הוא פתח סאב חדש של סרווין ווגה מהקרטון התקין לי אותו ביצע כיוונים וגם אותו לא אהבתי. וואלה הבחור לא התיאש ממני ושם לי את הCVR ושוב ביצע כיוונים וגם אותו לא אהבתי! לאחר מכן הוא החזיר לי את האינפיניטי שהיה הכי קרוב למה שאני אוהב והכניס אותו לתיבה אחרת וזה התחיל להשמע לי יותר טוב.

הבחור אמר מור אתה יוצא מבואס, וניסה לשים לי אותו בתיבה אחרת ואז זה היה נשמע לי מושלם!

שתבינו, 3 תיבות חדשות הוא חירר ופתח שלושה סאבים חדשים מהקרטון רק כדי למצוא את האחד שמתאים לי.

עוד דוגמא, באותו הזמן הגיע אליו בחור אחרי חודש שהפנל שלו נשרף כנראה, תומר לא השאיר אותו בלי פאנל ולא שלח אותו לאחריות. הוא הוציא לו אחד חדש מהקופסא והביא לו במקום מבלי לדבר בכלל!

אז אני יכול לומר לכם בוודאות שעל כל לקוח סליחה על הביטוי - דפ*ק! שיצא לא מרוצה ולא חזר אליו לתיקון והתלונן פה או לא יודע מה עשה במקום לחזור אליו אני יכול להביא לכם עשרה לקוחות מרוצים.

שיהיה לכולנו שבוע טוב,

מור

כרגע כלום =[

פורסם

100+

יאמר לזכותו שגם לי הוא החליף בלי בעיה מיוחדת את המכישיר שהיה לי בו בעיה, (6050UB).

וכמו שכבר אמרתי, הכל זה פונקציה של כסף!

אין ארוחות חינם ואין מתנות משמים, לקוח פשוט לא מוכן להוציא פקי#ג 1000+ על התקנה ולמתוח שבוע אצל מתקין.

מי שחושב שהוא לא רוצה התקנה כזו, שלא יתקין אצלו!

הוא לא יכעס עליו (אולי אפילו טיפה ישמח), שילך ויתקין איפה שרק בא לו!

על זה שמחירים שלו נמוכים, אין מה להגיד!

על זה שהשירות שלו מעולה, אין מה להגיד!

על זה שהיחס שלו מצויין ,אין מה להגיד!

על זה שהוא לא דוחף מוצרים לבנאדם סתם, אין מה להגיד!

אז חברה, למי שלא ניראה שיתקין לבד (עיין ערך roni_n - כלומר אני http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=258020&highlight=%D7%A9%D7%99%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%92+%D7%A7%D7%9C )

אתם רק תחסכו לו כאבי ראש...

אתם לא עושים טובה.

שוב אני לא תומר (ורובכם מכירים אותי..)

אין לי שום דבר איתו מלבד יחסי לקוח ואני מרוצה !

טיפל בי כמו שצריך!

אני לא חושב שהוא עשה את זה כי אני מיוחד, ראיתי במו עיניי שהוא עוזר לאנשים.

לא יפה האבל שאתם עושים לבחור, אני בטוח שאף אחד פה לא היה רוצה לדעת שמדברים עליו ככה!

שוב אני אומר הוא לא המתקין המושלם, אבל הוא גם לא רשלן כמו שאתם הצגתם אותו.

אצלי בהתקנה הראשונה שלי, הוא שם את הקרוסים מתחת לשטיחים, לא שבר לי כלום, שם לי את המגבר על פלטה (בלי דבק - אז מה?!), לא החליף לי חיווט לרמקולי הקדמיים זה נכון, מבחינה חיצונית זה היה ניראה 1,000,000$ אז הוא לא עזק לי את הכל באזיקונים למעט הכבל מתח במנוע ושם שירשור ופיוז.

אז זו לא התקנה מושלמת אך גם היא לא עלתה לי כך.

ולצרכים שלי אז זה היה מספיק טוב, אחרי זה שעליתי ברמה עשיתי את כל השינויים...

הלכתי ליוסי אלפיין, החלפתי חיווט והשינוי היה מינורי (כניראה שבהספק שהיה נמוך לא היה שינוי מהותי או שהאוזן שלי לא הייתה מספיק חדה?) העבודה מושלמת! אין מילים (העביר חיווט, קדח, שירשר, מתח, ואזק הכל כמו שרק יוסי יודע לעשות...)

היום הכל מותקן ברמה הגבוהה ביותר (DIY) לא מקצועי אך חיווט ברמה ובידוד...

אין ספק שהמערכת נשמעת הרבה יותר טוב, אך כמה זמן?! כמה סכף?!

שורה תחתונה:

מה שמשלמים זה מה שמקבלים!

שוב אין לי כוונה לפגוע באף אחד...

אך למשתמש הממוצע זה מספיק, ואם לא אז שילך לשלם בלי לבכות!

ככה אני עשיתי!

יום קסום לכולם

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

שיהיה לכולנו שבוע טוב,

מור

מעניין אותי לדעת מה הוא עושה עם אותם הסאבים והתיבות שהוא כבר פתח והשמיע לאנשים. הוא מוכר אותם לאחר מכן כחדשים? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אה, זה נקרא אצלך חדש?! מצטער, אבל, אממ, לא! זה כבר יד שניה. אם הוא מוכר אותם כחדשים, חבל מאוד. הוא "עובד" על אנשים בעיניים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...