Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שבוע שעבר התקנית מערכת שלמה אצל תומר (תומקר במושב רינתיה)

H.U: ALPINE 102RI

רמקולים של HERTZ

מגבר של HERTZ

שומעים פיצוץ !

השרות והעבודה הייתה מעולה, ממליץ בחום לכל מי שמתלבט איפה להתקין/לקנות להתקשר לתומקר.

H.U: alpine CDA-117Ri FRONT:HERTZ HSK165 REAR:HERTZ ECX 690 AMP: HERTZ EP4

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ לך לחכות עם ההמלצות

לאור המיקרים שאנשים נתנו המלצות באותו יום וכעבור כמה ימים הלכו לבצע תיקונים אצל מתקינים יותר מיקצועיים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כמה מערכות שמעת? שאתה אומר ששומעים פיצוץ?

יצא לי לשמוע מספר פעמים כיוונים שלו. אני לא יספר לך. שהם היו פשוט זוועה.

מעכות שמכוונות לצעוק כמה שיותר חזק. ולא היה קשר לאיכות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
ממליץ לך לחכות עם ההמלצות

לאור המיקרים שאנשים נתנו המלצות באותו יום וכעבור כמה ימים הלכו לבצע תיקונים אצל מתקינים יותר מיקצועיים

+1

תעשה חיפוש בפורום תמצא מס' רב של שרשורים בנושא

אלי

פורסם

ממתי תומקאר מוכר מגברים של הרץ?

ואגב,איזה דגם הרמקולים והמגבר?

תתחדש!

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

התקנתי אצלו קומפוננט של הרץ מזמן,לפני שנה משהו כזה.

התקינו לי את הקרוסים הפוך,וזרק אותם בתא כפפות,לא חיבר את המיד כמו שצריך.

עבודה על הפנים.

בקיצור תבדוק טוב טוב את ההתקנה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק טוב שהתקינו לך את הקרוסים הפוך:-),וזרקו אותם בתא כפפות לפחות ידעת איפה הקרוסים!:-)

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם
הייתי אצלו פעם אחת לראות מה כל הרעש. הוא ראה את המערכת שלי ואמר שהיא גרוטאה מוחלטת ושאני צריך להחליף הכל להרץ.

ואתה לא מסכים איתו? :lol::lol::lol:

:wink:

פורסם

איך תמיד לכולם יש מה להגיד פה על כל מתקין, אם הוא לא יוסי או ההוא מ"אפי 4X4" בצפון(לא שאני מזלזל חס וחלילה, מתקינים משכמם מעלה, לאחר שבחנתי את כמות העבודות ואיכות העבודות שפורסמו פה בפורום)...

הבן אדם התקין, טוב לו, במקום להגיד תתחדש, ישר אתם קוטלים...ואולי הפעם יש עבודה יותר טובה? אולי זה מה שהבנאדם שקנה רצה?לא רצה להשקיע הרבה בהתקנה, כי אצלו לא צריך בניות\הנדוסים\רכיבי על\התקנה קאסטום?!

כדי להבהיר - לא אני לא תומר מתומקר, לא אני לא עובד אצלו, ולא אני לא קשור אליו בשום דרך חוץ מהקנייה שעשיתי אצלו, וההתקנה שהוא עשה.

אני לא יכול להגיד שההתקנה מושלמת, או שהכיוונים היו מושלמים, ואת שניהם היה לי קל מאד לסדר.אם הייתי רוצה התקנה מעולה, לא הייתי הולך להתקין אצלו, והייתי משלם הרבה.מי שלא מוכן לשלם יותר, שלא יצפה לקבל מה שהוא לא מוכן לשלם עליו.במחיר שהוא נותן, הוא משקיע מספיק.

רבאק, הבן אדם עובד, מוכר, משקיע בלקוחות, מה הבעיה כן לפרגן? אפילו אל תפרגנו לתומקר.פרגנו לבנאדם שקנה, ושימשיך להיות מרוצה. כיוונים גם ככה משנים אחרי כמה שבועות, כשהכל מסתדר ונפתח.

גבר, תתחדש, שיהיה במזל, ותהנה מהמערכת.

לקוח שכן מרוצה מתומקר.

פורסם

אתה טועה.

כי ברגע שהוא ממליץ עליו בכזה חום הוא יכול לגרום לכך שאנשים אחרים ילכו להתקין שם ולאור התגובות פה זה בכלל לא מומלץ.

אם הוא היה רק אומר שהוא מרוצה מהמערכת שקנה וההתקנה אני בטוח שהתגובות היו תתחדש וכול..

דרך אגב אני לא התקנתי אצל אלא שכתבת עליהם אלא באשדוד.

פורסם

זה לא משנה... הבן אדם מרוצה מההתקנה. תאמין לי שלא חסר פה שרשורים על ההתקנות שלו, ובחיפוש קל ניתן למצוא אותם. אם הוא מרוצה, מי יגיד לו שזה לא טוב? כשהוא התקין לי את המערכת עמדתי לידו ובחנתי את ההתקנה, כי אני יודע כמה בעיות יכולות להיות עם התקנה.אצל כל מתקין, לא רק אצל תומקר.

לא חסרות דוגמאות על מתקינים שעשו עבודות חרא, וגם לא חסר עבודות יפות. אם אכפת למישהו מהאוטו שלו, כמו לכל אחד פה, יש כמה אפשרויות - לעשות בעצמך\לשלם הרבה ולקבל עבודה מדהימה\ לשלם מעט ולראות שהכל בסדר\לשלם מעט ולא לראות. אני בחרתי את האפשרות השלישית. בשבילי זה עבד.

אני ידעתי על ההתקנות שלו, ועדיין התקנתי אצלו, כי המחיר התאים לי. אני מרוצה מההתקנה, כי זה מה שיכולתי להרשות לעצמי.אם הייתי יכול לשלם יותר, הייתי גם עושה בניות, ובונה פלטה יפה. אני יצאתי מרוצה ממה שהוא עשה יחסית למה ששילמתי. אתה (או כל אחד אחר לצורך העניין) יכול להגיד שמה שהוא עשה גרוע?! ראית את מה שהוא עשה אצלי או אצל פותח השרשור?

באותה מידה אני יכול להגיד לך שהחבר'ה באשדוד עשו חרא של עבודה, התקנה גרועה, לא כיוונו לך נכון...אבל אני לא ראיתי מה הם עשו, וגם לא איך.

שוב, what you pay is what you get. אין דרך אחרת.

• תוכן חדש...