Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא במוצרים? כל אחד יכול לבחור איזה מוצר שהוא רוצה. אם תומר מוכר Hertz ואודיסון זה אומר שהוא מוכר זבל? ואם מישו ירצה מוצר מחברה אחרת אני בטוח שאפשר להזמין לו , כמו אצל כל מתקין.

תענה לי אתה.

ובנוגע למחיר בטוח שהוא מחיר טוב.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו אמר שהרץ זה זבל? לפחות לא אני... ויש לי מוצר של אודיסון בחתימה - אההמ אההמ.

ואם כבר כתבת שיש לך הבנה במערכות לרכב - מוזר שאתה בוחר דווקא בחיווט של מותג כסממן לאיכות - קצת וודו הייתי אומר. קצת הרבה וודו.

מחיר טוב - אני משאר לעצמי שכן, לא יצאתי נגד תומר - אמרתי שישנה תופעה בפורום, סימפטום - השם שלו עולה הרבה מאוד פעמים בביקורות שליליות.

תקרא את מה שאני כותב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אני הייתי אצלו, קניתי ממנו HU.

לא אהבתי את היחס שלו וניכר שהוא מנסה לדחוף מוצרים ספציפיים ולא בהכרח מה שטוב.

רציתי המלצה אז הוא המליץ לי על מכשיר מסויים של קלריון, נשארתי לשחק ולשמוע אותו ואת שאר המכשירים בתצוגה.

הקלריון נשמע גרוע ברמה ניכרת מאוד מהשאר, סאונד צורם מאוד ולא טוב בכלל, אבל הוא עדיין טען שהקלריון מצויין.

מה גם שהוא טען שהסוני לא טובים ואין סיבה לקחת אותם בזמן שהסוני שהיה שם בתצוגה בלט מאוד לטובה מהשאר.

בסוף לקחתי ממנו קנווד מסויים שעושה את העבודה, סאונד סבבה ויש את החיבורים שאני צריך, אבל רק יותר מאוחר גליתי שלא רואים כלום (!) במסך באור יום והוא מאוד לא נוח לתפעול... הייתי מצפה שמי שמוכר לי יידע אותי על דברים כאלו, לצערי לא היה לי זמן לבדוק את זה במקום כי מיהרתי.

דווקא מכשיר שהיה נשמע טוב, נוח ועם מסך טוב הוא אמר שהוא ישן ואין לו את המכשיר הזה יותר במלאי למרות שאני יודע בוודאות שהוא מהדגמים החדשים (אבל אי אפשר להתווכח אם אין במלאי).

וכמובן שהוא אמר לקחת רמקולים של הרץ' אבל סך הכל הם דווקא בסדר.

פורסם

איך בדיוק אתה יודע מתוך "תצוגה" שמגבר מסויים יותר טוב...

אולי מספיק עם הבולשיט?

אין כמעט היום מסכי LCD לרכב שהם DAYLIGHT VIEW - המוצרים האלו מאוד חדשים גם להיום ומאוד יקרים - תומר לא אשם בהגעה מאוחרת של "פלאי טכנולוגיה" למדפי המוצרים שלו.

אם תומר עשה משהו שלילי כמו יחס עוין כלפיך - זה כבר משהו אחר, אבל גם זה, בא מהצד שלך של הסיפור.

לא תמיד יש צדיק ורשע - לפעמים יש שני רשעים בסיפור אחד... או לפחות שניים שבטוחים שהם צדיקים.

אני מקווה שתומר - לא יגיב בשרשור הזה, כי הסטטיסטיקה של הת'רדים האלו מראים שכל מי שמנסה להגיב ולהגן על עצמו - בסופו של דבר עושה לעצמו נזק נוסף ולפעמים גם דורך על אחרים בדרך בכדי להלל את עצמו. קשה מאוד למצוא בארץ הקטנה שלנו אנשים או גורמים שיודעים להגיב בצורה נכונה ומקצועית נטו.

פותח הת'רד פתח נושא מהיותו מרוצה - זו הנקודה, פה כבור הכלב וזהו עצם העניין.

הוא לא ביקש חוות דעת על תומר - הוא נתן אחת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה לא בסדר בתצוגה, יש HU יש רמקולים, בדיוק כמו באוטו... אינ לא מדבר על קומפוננט או מערכת יקרה שיש צורך בכיוונים לאיכות, אני מדבר על מערכת פשוטה, ולא משנה מה תגיד ניתן להבחין בקלות בהבדלים בסאונד גם בתצוגה.

לגבי המסכים שרואים בהם ביום, את זה תגיד לפאנאסוניק שהיה לי, ראו מצויין ביום, לא פחות טוב מבלילה, מאוד בהיר וברור, אל תקשקש שזה משו חדש ויקר, כי הפאנאסוניק שלי ממש לא.

היחס ממנו היה סבבה, אבל כן ניכר שהוא ידחוף מה שהוא מעדיף ולא מה שבהכרח טוב יותר.

פורסם

"להבחין בקלות בהבדלים בסאונד גם בתצוגה."

אני מבין שאתה - רואה - סאונד...

אין מילים.

האם היה שינוי בסביבת ההתקנה של המוצר? הפנסוניק הקודם היה ברכב אחר? או שהיתה לו חופה שמצלה עליו ובגלל זה ראית טוב יותר? - למוצרים האלה יש גם נסיבות.

אם אין שום הבדל אז לא ברור לי למה החלפת מוצר טוב יותר - אבל זו כבר ההיסטוריה שלך ואני לא יודע אותה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מתכוון תצוגה שניתן לשמוע, לא סתם לשחק עם הכפתורים.

היה שם מגוון של HU's עם מגוון של רמקולים שמחוברים אליהם, עברתי על כל אחד מה HU's וניסיתי אותם עם כל סט רמקולים שהיה שם.

מקווה שעכשיו אני ברור יותר.

לא היה שום שינוי, אותו אוטו, אותו מקום, רק המכשיר שונה.

החלפתי מכשיר כי בקודם שלי היה רק רדיו ודיסקים רגילים, אין MP3 אין AUX אין USB.

נק' קטנה, אין לי חוות דעת על התקנת הרמקולים שלו או כל מוצר אחר כי לא ביצעתי את זה אצלו (רק HU), אני מדבר רק על השירות, אין לי מושג מהו טיב ההתקנות שלו.

פורסם

או קיי - אם ככה היית כותב מההתחלה זה היה יותר ברור :-D

ועדיין לא הבנתי איך הגעת למסקנה שהמגבר של סוני הוא יותר טוב אם הוא שכב לו בתצוגה - לפי מה?

עזוב - אני מקווה שהמסר שלי ברור - תחשוב לפני שאתה כותב.

Pioneer TS-X150

פורסם

הרדיודיסק של סוני היה מחובר לרמקולים ופעל 100%, כל מה שהייתי צריך לעשות זה להכניס דיסק ולהקשיב, וככה בחנתי אותם.

פורסם

אז תדאג לציין דברים כאלה כשאתה כותב כי אתה נותן חוות דעת על מישהו או משהו ואתה בעצמך רושם דברים הזויים כי אתה פשוט לא חושב לפני שאתה רושם אותם, איך אנשים אחרים יפרשו את המילים שלך.

זו תופעה נוספת שנלחמים איתה בפורום כל הזמן.

פותח הת'רד - אני מקווה שלא יצא לך החשק מכל הסיפור הזה - תמונות?

בכל זאת מגיע לך להתחדש ולחלוק איתנו את השמחה לא? 8)

Pioneer TS-X150

פורסם
אנשים כמו יוסי, יחיאל, עופר

זה כבר לא עניין של פרסומת - זה אופי, זה כמו קיר ברזל שאתה לא יכול לשבור.

האנשים האלה לא מסוגלים לעשות עבודה לא טובה - הם לא סולחים לעצמם והם לא מתפשרים עם עצמם.

זה כבר ממש הרבה מעבר להיותם מתקינים - זה קשור להיותם אנשים עם סטנדרטים ברמות הכי גבוהות שאפשר למצוא - לא משנה במה הידיים שלהם יגעו - זו תהיה הצלחה מסחררת.

על איזה עופר אתה מדבר??

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם

האיש! האגדה! 8)

Pioneer TS-X150

פורסם

עופר,באמת מתקיין תותח.הוא התקין את המערכת הראשונה של אחי לפני איזה 9 שנים ובמשך 7 השנים שבהם הסתובב עם המערכת, לא הייתה ולו תקלה אחת.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...