Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי איתן 23.05.09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אף אחד לא כותב שהיה אימון אתמול באיתן?

לא משתפים חברים במידע איך היה?

תודה לזאב על הצילומים המרהיבים.:lol:http://www.pbase.com/zegross/eitan0509&page=1

ודני לא יבשתי אותך , פשוט לא יכולנו לעקב את כולם בשביל להוציע אותך(מקווה שנקבל את הבנתך).

תודה למרשלים לבקרי המסלול וכמובן לצוות הקבוע.

להתראות באימון הבא.....

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם

אסף אתה רוצה פה תשובה לשאלתך לדני? או אולי בפרטי לנסות לשפר לפעם הבאה?

בסך הכול היה אירוע נחמד שהתחיל באיחור בגלל סיבות ידועות, הטמפרטורה עלתה מהר והגיע למעלה מ36 מעלות, האירגון היה מעולה מהבוקר ובמשך כל היום, נראה לי שמאירוע לאירוע משתפרים אבל תמיד יש מקום לשיפורים.

ברכות למנצחים, ברכות למשתתפים, ולאלו שישנה עבודה עכשיו להחזיר את הרכב למצב תחרותי יש לכם מספיק זמן לעשות זאת.

ולמועדון מרוצי ישראל המשיכו בעבודתכם וארגנו עוד מרוצים ואני מקווה שבמרוץ הבא יהיה יותר משתתפים.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם

גם אני רוצה לציין שהארגון היה מצויין.

לצערי, חלק גדול של הארוע ישבתי בעמדת מרשלים ושמעתי את כל מה שהתגלגל בקשר. אני חייב לציין שסימה שישבה בחפ"ק וניהלה, עשתה זאת בצורה מדהימה. תותחית אמיתית. כל הכבוד לסימה.

מה שבאמת חסר אילו מתחרים. חבל. מעט מידי מתחרים. וגם קצת יותר צופים לא היו מפריעים לי. ....ועוד כמה צוותי צילום לטלביזיה כגון: ערוץ 5, יורוספורט, וכד' :wink: ואולי גם קצת דוגמניות ...

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

לא יאומן אבל באמת היה ראלי !

היום התחיל בחשש, הטראומה הקודמת עוד מהדהדת בראש, אבל איך שנכנסנו לרכבים הכל נשכח.

מסלול מעניין, קפיצות ענקיות, בנוסף שיקיינים במספר מקומות - מרענן וגם תורם לבטיחות, ואפילו מזג אוויר טוב, מה עוד אפשר לבקש ?

שמנו לב לשיפור אמיתי מהאירועים הקודמים, שיפור מתמשך ומגיע לממ"י כל הכבוד.

אכן, מסיבות בטיחותיות ואחרות שמובנות לכולנו לא הוזמן קהל, ונראה שזה הפיתרון עד ליישום החוק. עדיף להתחרות בלי קהל מאשר שהאוטו יירקב במחסן. בינתיים כמובן.

אצלנו בצוות היה הפעם חילוף נהג-נווט, כחלק מהעניין שהצוות מורכב משני אחים ששניהם אוהבים לנהוג :)

כמובן שזה מתבטא בזמנים אבל המטרה של שנינו היא להשתפר בשני התפקידים.

תתודה ענקית למועדון מירוצי ישראל, מנהל המירוץ אסף שדמה, ברוך שליט, ג'יי ולכל האנשים המדהימים שעושים את העבודה על הצד הטוב ביותר.

ברכות למנצחים, ואני מצטרף למשאלה שמספר המשתתפים רק יעלה.

רון

פורסם

יש חומריי וידיאו מצולמים ?

אשמח לעשות לזה עריכה.

front: morel dotech ovation 6

back :Pioneer 460W TS-A6993

sub: pioneer 1400w TS-W308D4

amp : ba4400

פורסם

הקפיצה של ניר בן ארי דווקא מזכירה ראלי מטוסים...

נהננו מאד מארוע מאורגן למופת וקיבלנו תיזכורת שהחורף ניגמר ופשוט כבר מאד מאד חם בדרום...צריך בריכה לצינון בסוף כל ארוע כזה

דלילה

פורסם

דובי האם תוך כדי רחיפה הצצת למרחק לראות אם מגיעות משטרות?

תמונות יפות

היו מספר צלמים באירוע אשמח (כמו כולם) לראות עוד תמונות

היה ראלי חוויתי מאוד ניווטתי לאמיר גמליאל (נהג תותח) הקפה וחצי עד שהספיק לאימפרזה והיא החליטה לא לתת לנו להמשיך

בכל זאת יצאתי עם חיוך חבל שגם צוות dhs לא סיים את המירוץ

ברכות לכל הזוכים ניפגש ב"אימון" הבא

חייב לציין שלא האמנתי שרכב מסוגל להגיע לגבהים כאלה (ראו הקפיצה של ניר)

מצחיק שאת התמונה הכי טובה תפס ילד בן 10 עם מכשיר סלולרי שבו נראת האימפרזה כמעט בזוית 90 מעלות נושקת לאדמה

חן בן-ארי

פורסם

דובי לא מתאים לך לסכם ככה!

לדעתי כולם מצפים לסיכום מעניין כמו שאתה יודע לתת כולל תוצאות וחוויות גם אם הם נגמרות בסטייג' 2.

ד"א לדעתי התערוכה בח"א השפיעה מאוד על הנהגים , לפי התמונות הנהגים הושפעו מכלי הטייס בתערוכה וגם הם רצו לעוף.

ארגון מעולה ולפי התמונות גם מסלול מאתגר ומעניין.

וגם אני כצופה חושב שיותר צופים צריכים להגיע ולראות .

לי היה כיף למרות החום וההליכה הרגלית הארוכה .

פורסם

בראש ובראשונה חייבים לציין את הארגון שעלה בכמה רמות מהפעם הקודמת!!!

מעבר לארגון המדוייק והטוב, הרוח הייתה טובה וכיפית ברמה שעוד לא ראיתי חיוכים לאורך כל היום (אחרי שאי הבהירות של הבוקר התפוגגה).

שנית אני אציין את אורי, שהגיע לאירוע בפעם הראשונה, בתור נהג ועוד עם נווט טרי לחלוטין, ונתן הצגת יכולות מצויינת! שימו עליו

עין...

תודה ענקית לממי: המרשלים, האמרגנים בכלל ובפרט אסף (שניהם), ברוך, ג'י, קרליץ וכל שאר בעלי התפקידים שאינני זוכר את שמם.

תודה רבה לצלמים ולמשפחות שהביאו אוכל וחברה טובה.

המרוץ הזה היה טעון מאוד בשבילי מכמה בחינות אז לא אוסיף על מה שכתבתי.

נדב

112872436.X3LIUOOj.IMG_0042.jpg

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
דובי לא מתאים לך לסכם ככה!

..

חמי

אני עדיין מעכל את הריחוף, עוד לא נחתתי.

סיכום שלי יגיע גם יגיע, מבטיח.

ויש תמונות מעולות של דנה מהריחוף בזויות מדהימות.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי

אחרי שתהנו ותתפעלו מה"תמונות המהממות":evil: של הריחופים תשאלו את מנהל הבנק של ניר אם זה היה שווה.

נתקעתי עם הרכב שלי בדיוק לפני הקפיצה וכשראיתי אותכם טסים בלי חשבון למקפצה הבנתי שיהיו "תמונות מהממות" וזהו.

חומר למחשבה לאירוע הבא.

מתוך ידידות עמוקה באמת לך ולניר.

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

משבית "שמחות" שכמוך...לאף אחד בצוות אין ספק בכלל לגבי מה קרה ומה יהיה הלאה.

כצוות ששואף להתקדם ולהגיע הכי רחוק שאפשר, את הלקחים כבר הפקנו, עוד בשטח.

כרגע אנחנו נהנים מאיכות התמונות זה הכול.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אם כך זה בסדר לא התכוונתי להוסיף שמן," בכיתי "כמוכם באירוע הקודם עם הנווט הזמני שלי דאז

בדיוק באותו מקום הפוך.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...