Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A6 שאלה דחופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה!

אז ככה יש לי A6 2002, ומקיץ שעבר יש לי בעיה נורא מוזרה, לפעמים שהרכב היה עומד יום שלם בשמש והייתי בא להניע אותו, הוא פשוט לא היה מניע,זה היה נראה כמו איזה בעיית מגעים ואז שהיית משחק במתג של האורות אז פתאום היה אפשר להניע, לפעמים הוא היה נכבה בנסיעה,לפעמים כל הסקאלות היו עוליות ויורדות, או כל מיני דברים מוזרים כאלה, אבל כל פעם זה היה מסתדר לפעמים אחרי כמה שניות ולפעמים אחרי כמה דקות, השבוע זה קרה לי שוב והסתדר.

עכשיו אני בא להניע את הרכב, מכניס את המפתח לסוויץ מחכה שהמנורות יכבו בא להניע, הרכב מניע לשנייה ואז נכבה, ולא מגיב, כאילו שאין מצבר בכלל, שום דבר לא עובד לא נעילה מרכזית לא כלום!

התקשרתי למוסך המרכזי בחיפה, הוא טוען שכנראה יש בעיה בסוויץ' החשמלי..

עכשיו השאלה: מזה הסוויץ' הזה? מה העלות שלו? אם זאת נראית לכם הבעיה?

אני פשוט מכניס את הרכב מחר על הבוקר למוסך, אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפני!

תודה

Guest ספורטמוטורי
פורסם

בקשר לעלות,תתקשר ותשאל.

בכלל הסוויץ' זה איפה שאתה מכניס את המפתח של האוטו ומניע,תלך לחשמלאי רכב כדי שיבדוק אם יש איזשהו קצר או מגע רופף,לפעמים זה עולה לך כמה עשרות שקלים,עדיף מסוויץ' חדש שלא נראה לי יעלה פחות מאלף שקל.

תבדוק גם מצבר וגם פיוז ignition יכול להיות שגם הוא לא תקין.

גש לחשמלאי רכב.

פורסם

הבעיה שאף אחד לא רוצה להתעסק עם הרכב הזה, הייתי אצל כמה חשמלאים, כולם הפנו אותי רק למורשה, ניסיתי לנתק את המצבר לא עוזר, זו נראה בדיוק כמו בעיה של מגעים אבל זה לא.

דיברתי עם מישהו שמטפל ברכב שלי במורשה והוא אומר שנראה לו שזו הבעיה, סוויץ' חשמלי בחיים לא שמעתי את הדבר הזה.

יש עוד הצעות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...