Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבריי הטובים מהתיכון החליטו לחדש מסורת עתיקת יומין, וכך קיבלתי על עצמי לתכנן לנו טיול בנים למהדרין בן יומיים, כמו בימים שהיינו צעירים וטפשים (היום אנחנו כבר לא צעירים).

הטיול צפוי להיות בשישי הבא (חג שבועות), ותכננתי מסלול באיזור מדבר יהודה. הבעיה היא שאנחנו זקוקים למקום לינה, וממה שבדקתי עד עכשיו, גם בי"ס שדה עין-גדי וגם האכסניות בעין-גדי, ערד ומצדה מלאות לגמרי לפחות עד סוף יוני.

בקיצור, אני צריך חדר בסיסי לארבעה חבר'ה לא מפונקים במיוחד. אם מישהו מכיר מקום כזה שעדיין לא חשבתי עליו, אני יותר מאשמח אם הוא יכתוב אותו פה.

אם אפשר לצרף גם קישור לאתר שבו ניתן להזמין חדר לאותה אכסניה - זה יהיה בכלל ליגה!

תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני התארחתי במאהל בדואי באזור מכתש רמון.

זה מאוד זול שם והחוויה גם די כיפית.

אני לא זוכר את השם גם, אבל יהיה די קל למצוא את זה.

עריכה: חניון בארות.

אגב, לא פעם ולא פעמיים עשיתי טיולים כאלו עם חברים על ידי השכרת טרנזיט על ידי כולם ושינה באוטו או באוהלים.

פורסם

הבעיה היא ששדה-בוקר ומצפה רמון קצת רחוקים ממדבר יהודה.

נסה באכסניה של מצוקי דרגות, אולי שם יהיה מקום. יש גם בית הארחה בקיבוץ קליה, אני לא בטוח לגבי עממיות המחירים, אבל שווה בדיקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ניסית פה?

%D7%9E%D7%A0%D7%96%D7%A8_%D7%9E%D7%A8_%D7%A1%D7%91%D7%90.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תנסו גם את וילה 1000 בערד.

אנחנו נפלנו עליהם במקרה, ושילמנו 300 ש"ח לשלושה אנשים. היתרון הכי גדול מבחינתי שהם מקבלים גם בע"ח.

אתם יכולים לנסות גם לישון בחצבה, למרות שזה לא ממש מדבר יהודה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מנזר מר סבא? מממ... לא נראה לי.

אם כבר "תחדש ימינו כקדם", למה לא אוהלים ושק"שים?

לא חסרים חניוני לילה באזור, ואם אתם בנים, תסתדרו גם עם "שירותים בשטח".

חוץ מזה, כל הכיף במדבר זה הקפה של הבוקר ליד האוהל, שנלגם בידיים רועדות מקור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כפר הנוקדים בערד - איזור יפיפיה עם אוהלים בדוואים ענקיים ולמי שלא בקטע

של אוהלים, המקום מחזיק בסביבות 20 חדרים מקסימים. שווה לבדוק.

מלון ענבר ערד - אם בא לכם להתפנק ולשלם (לא בטוח) יותר.

חאן השיירות - עוד אופציה לחובבי הלינה והפעילות המדברית.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
אלעד, באיזה אזור אתם הולכים לטייל?

כמה "לא מפונקים" החברה? האם חניון לילה ואוהלים (שתביאו איתכם) באים בחשבון?

ביום הראשון סביר מאוד שנעשה את ואדי קלט.

לגבי היום השני, יש שתי תוכניות: או התפנקות בחמי עין-גדי או מעלה עקרבים ומשהו נוסף באיזור המכתש הגדול (עין ירקעם או הסנפיר הגדול).

כמה לא מפונקים? הממ... :roll:

בוא נגיד את זה ככה: כל עוד יש לנו איזה מבנה אבן לשים בתוכו את הראש ללילה, אנחנו לא מתכוונים להיות יותר מידי בררנים.

לא נראה לי שהקטע עם האוהלים יתפוס. אחרי הכל, רק אחד מתוך הארבעה היה קרבי, כל השאר ג'ובניקים.

שי: גם אני חשבתי על מלון עינבר, ואפילו יש לי ניסיון טוב איתם. הבעיה היא שלא נראה לי שיש להם חדר לארבעה, וממילא הוא קצת מפואר מידי בשביל הדרישות שלנו.

תודה רבה לכולכם על העצות! אבדוק את כל האתרים שהוזכרו פה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
או מעלה עקרבים .

אם אתה כבר מגיע לאזור הזה, חדר בבית ספר שדה חצבה יעלה לכם גרושים.

אם רוצים שם חדר בשבועות יש להתקשר עכשיו!

פורסם

מנזר מרסבא... מהנופים היפים ביותר בישראל ואולי בעולם כולו.

הייתי בכמה טיולי ג'יפים ואופנועי שטח, כשפתאום, באמצע שום מקום, צצה לה מעבר לואדי עיר חצובה בצלע ההר.

ראיתי את המנזר רק מרחוק.

אבא שלי בצעירותו גם היה בפנים.

רוב החברים שלי מכירים כל כנסייה בסמטאות פאריז ורומא, אבל השם "מרסבא" לא אומר להם כלום. הפסד שלהם.

פעם אחרונה שהייתי שם הייתה לפני האינתיפאדה השנייה. אפשר עוד לטייל שם?

פורסם

אם אתה לא איזה מתנחבל הזוי שנוסע בכל מקום בלי פחד, אז בדרך הנורמלית אי אפשר להגיע.

אם יש רכב 4X4 אז אין שום בעיה להגיע מהמדבר מצפון מכיוון אזור התעשיה של מעלה אדומים וגם מכיוון ערד (לחצות את בקעת הורקניה ואם כבר מדברים על נופים מיוחדים, שם זה בכלל פני הירח).

יש לקחת בחשבות שמשתי הדרכים (אפילו שלושת הדרכים :wink:)שציינתי הן שטחי אש ןלכן יש לתאם בהן מעבר .

דרך אגב, בבקעת הורקניה נמצא "עזאזל".

כשהיא צריכים לבקש סליחה על עוונות העם ולשלוח "שעיר לעזאזל", אהרון הכהן היה לוקח תיש (שעיר) מתוודה בפניו על כל חטאי העם ושולח אותו מירושליים למדבר יהודה לעזאזל. מכאן הגיע מקור הביטוי.

• תוכן חדש...