Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב נכבה ולא מניע- לנסר 92 [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

היום תוך כדי נסיעה הייתי בעליה עם מזגן על הילוך שני נוסע על 40 קמ"ש לאט לאט,פתאום האוטו נכבה ועצר.

יש סטרטר אך אין הצתה בכלל,מה זה יכול להיות?,היתכן שהמודול במפלג פשוט נשרף בפתאומיות.

האוטו תקוע בנתיים,היום כבר אין זמן,אך מחר אני אנסה לבדוק אם בכלל יש חשמל בקאבל המחובר אל המפלג.

למישהו יש רעיונות?

במידה ושיש תקלה באמת עם המפלג,היום שאלתי אחד חשמלאי הרחוב יפו בחיפה,על מפלג תקין משופץ,הוא אומר לי שזה עולה 750 שקל,:??,איפה אפשר למצוא חלק כזה ביותר זול?

תודה לעוזרים

פורסם

ספורט מוטורי שלום רב !

מדוע אתה קובע, וכבר רץ לקנות מפלג, כאשר עדיין לא אבחנת באם בעייתך קשורה בכלל למפלג?!

אולי נקרעה חגורת טיימינג?

האם כאשר אתה מנסה להתניע, מהירות סיבובי המנוע בעת ההתנעה, נשמעת מהירה מדי, יותר ממה שאתה רגיל?

אם כך צפה לפגישת אוהבים, של השסתומים, בבוכנות, במקרה כזה,המפגש דרמטי, לא היתה הנאה לשני הצדדים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

Guest ספורטמוטורי
פורסם
ספורט מוטורי שלום רב !

מדוע אתה קובע, וכבר רץ לקנות מפלג, כאשר עדיין לא אבחנת באם בעייתך קשורה בכלל למפלג?!

אולי נקרעה חגורת טיימינג?

האם כאשר אתה מנסה להתניע, מהירות סיבובי המנוע בעת ההתנעה, נשמעת מהירה מדי, יותר ממה שאתה רגיל?

אם כך צפה לפגישת אוהבים, של השסתומים, בבוכנות, במקרה כזה,המפגש דרמטי, לא היתה הנאה לשני הצדדים.

בברכה

צביקה

עשיתי טיימינג לפני חודש , אבל הטיימינג בסדר,פתחתי את פתח השמן ואני רואה שהשסתומים זזים,זה דבר ראשון שבדקתי וזה בסדר,החגורה חדשה לגמרי ממש לפני חודש החלפתי אותה.

אני כן בדקתי ניצוץ,לצערי אין ניצוץ בכלל לכל הפלגים,שמתי מברג ניסיתי על גוף המנוע שום דבר,אין ניצוץ בכלל,פירקתי קבל הצתה לראות אם מהמפלג יש ניצוץ אין בכלל לכל ארבעת הפלגים,ממש מת,מה שהורג אותי זה שלא היה שום סימן,ממש פתאומי.

פורסם

שלום רב !

הבדיקה שלך לא מספקת לדעתי, גם קפיצת שני שינים בחגורה חדשה, יכולה לעשות סלט.

יש לבדוק האם הרוטור מסתובב, לאחר שתפרק את מכסה המפלג, שהוא ערום, ומודול ההצתה, נמצא מתחת למפלג, ויש לפרקו בשביל להחליפו.

התופעה שלך היא אכן נדירה, ומזכירה בדרך כלל טיימינג או מודול הצתה.

המלצתי גרור את הרכב למוסך, שביצע טיימינג לאחרונה.

בברכה

צביקה

Guest ספורטמוטורי
פורסם
אם הרוטור מסתובב בזמן הפעלת מתנע אז לפני הכול, בדוק נתיכים ומערכת אזעקה/אימובילייזר לניתוק הצתה.

אין לא אמובלייזר ולא זעקה,אני ניתקתי אותם,כי אני שונא אזעקות ואמובלייזירים.

שלום רב !

הבדיקה שלך לא מספקת לדעתי, גם קפיצת שני שינים בחגורה חדשה, יכולה לעשות סלט.

יש לבדוק האם הרוטור מסתובב, לאחר שתפרק את מכסה המפלג, שהוא ערום, ומודול ההצתה, נמצא מתחת למפלג, ויש לפרקו בשביל להחליפו.

התופעה שלך היא אכן נדירה, ומזכירה בדרך כלל טיימינג או מודול הצתה.

המלצתי גרור את הרכב למוסך, שביצע טיימינג לאחרונה.

בברכה

צביקה

מה שמוזר זה,שבוא נגיד שבאמת קפצו שני שיניים אבל למה אין הצתה בכלל?

בכל מקרה,נראה לי שכדאי באמת לגרור את האוטו למוסך הזה.

ורציתי לשאול,אם אפשר לקנות את המודול לבד בלי כל המפלג

פורסם

קפיצת רצועת תיזמון לא אמורה לגרום לחוסר ניצוץ, ידע בחשמל יש? בדוק הזנות מתח לסליל הצתה ולמודול.

אם אין ידע חבל לנחש, מדובר בתקלה פשוטה שתיקח לכל חשמלאי רכב 4 דקות לפתור אותה.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
זה שקפצו שינים לא אמור לגרום לחוסר ניצוץ, ידע בחשמל יש? בדוק הזנות מתח לסליל הצתה ולמודול.

אם אין ידע חבל לנחש, מדובר בתקלה פשוטה שתיקח לכל חשמלאי רכב 4 דקות לפתור אותה.

מחר אני אנסה כי אין לי את המכשיר הזה שבודק מתח,אני אקח אותו מחר מאח שלי ואבדוק.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

בסוף זה היה קויל שרוף,בגלל שכבלי ההצתה פגומים ועשו קצר,החלפתי אותם ועכשיו זה בסדר.:-D

פורסם

שלום רב !

מה תוצרת כבלי ההצתה שהחלפת?

כבלי הצתה מתוצרת זולה , בעלי התנגדות גבוהה, ישרפו לך שוב את סליל ההצתה.

בברכה

צביקה

Guest ספורטמוטורי
פורסם
שלום רב !

מה תוצרת כבלי ההצתה שהחלפת?

כבלי הצתה מתוצרת זולה , בעלי התנגדות גבוהה, ישרפו לך שוב את סליל ההצתה.

בברכה

צביקה

אני יודע שזה יכול לעשות בעיות בגלל זה קניתי אורגינלי מיצובישי ואמרתי אני אחסוך כאב ראש,והם גם לא יקרים, עלו לי 95 שקל,אל תשכח שזה מקורי מיצובישי,למכוניות לנסר 1.5 משנת 91-93.

תודה רבה לכולם :-D

Guest ספורטמוטורי
פורסם

סידרתי את הבעיה החלפתי קויל וכבלי הצתה האוטו מניע,צריך לכוון את המפלג על הנקודה של ההצתה.

האוטו נוסע בסדר אך כשאני עולה עליה או נותן חצי לחיצת גז המנוע מתחיל לצלצל בצורה מוגזמת,לכן סובבתי את המפלג לאט לאט עכשיו זה לא מצלצל אך עבודת המנוע כבידה כזה ולא מתפקד כמו שצריך, וגם כשאני בא להניע את האוטו לקוח לו משהו כמו 10 שניות לחיצת סטרטר כדי להניע,חשוב לי לציין שברגע שאני מחזיר את המפלג לנקודה בוא המנוע מצלצל,המנוע מתפקד יותר טוב וגם מניע איך שאני מסובב את המפתח.

איך אני יכול לכוון אותו לנקודה המדוייקת,ניסיתי עם הפטנט הזה של בוכנה 1 לעלות אותה למעלה ואיך שהיא מתחילה לרדת לכוון את הנקודה,אך זה קשה מאוד כי אני לא יכול לראות את הנקודה מבפנים, וזה כמעט בלתי אפשרי.

למישהו יש רעיונות?

פורסם

כן גש לחשמלאי רכב !

חוטי הצתה ב95 שקלים, אין סכוי שהם מקוריים מיצובשי, ויש סכוי רב, שהם מתוצרת BS= ביתן ספארק= תל אביב.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...