Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , לא מזמן פתחתי שרשור על 306 נגד האלמרה, האלמרה זכתה על דפי הפורום (אמינות בעיקר) אך לאחר נסיעה על אחת כזאת די התאכזבתי והרכב הפסיק לעניין אותי (מרגיש כמו לשבת מול סימולטור לימוד נהיגה ולא יותר מזה), לכן חזרתי לנקודת ההתחלה שזה מיטב תוצרת צרפת (כלומר רכב סביר אמינות סבירה ומחיר טוב).

לא מצאתי תשובות מספקות בפורום ולכן פותח את השרשור.

מכיוון שאמינות כבר לא יכולה להיות העיקר אך עדיין חשובה לי איזה מהרכבים יתן את האמינות הבסיסית הטובה ביותר?

(אני כן לוקח בחשבון שמנוע אני אצתרך להחליף בסופו של דבר ב2 הרכבים)

ואם כבר לא האמינות במקום הראשון אז לפחות שיהיה חזק (לא דווקא כ"ס אלה גם הקג"מ די מעניין אותי)

306 1800 בלוק אלומיניום ידנית כמובן ,איך היא מרגישה , די זריזה או עגלתית ? המנוע הזה יסדק בסופו של דבר השאלה כמה יעלה(בערך) להשתיל מנוע .

והשאלה החשבוה והאם גם ניתן להגדיל ל 2.0 (ממה שקראתי עד עכשיו הגדלה של עד 200 סמ"ק ניתן להגדיל ללא בעיות גדולות . וזאת גם אחת הסיבות להתעניינות במנוע הנ"ל.

ולחלק המעניין שבזמן האחרון די התחיל למשוך אותי (לאחר קריאה בפורומים שונים ומשונים)

ה ZX וולקן מנוע 2.0 איך האמינות של הרכב יחסית 306מבחינה כללית האם זה בור בלי תחתית או שלאחר יישור קו מלא (אולי גם החלפת מנוע) ניתן יהיה לצפות לאמינות טובה יחסית , ממה שהבנתי הבלוק ברזל הכ"ס לא בשמים אך יש לרכב נתוני קג"מ די טובים (17.8) ולכן נראה לי כמציאה. איך המנוע בכללי ? אני לא מתכוון להתחרות איתו או לעשות פתיחות אך אני מחפש מנוע שאם אני אלחץ אז ניתן יהיה להרגיש את זה (וגם בעליות למשל) מה שאטרקטיבי הוא שניתן לקנות אותן במחיר די זול וגם ניתן להשתיל מנועי 2.0 מתקדמים יותר ללא בעיות מצד הרשויות.

חשוב לי להדגיש שאין לי כוונה לשפר שום דבר למעט אולי השתלה של מנועים סטנדרטיים אך חדשים יותר (לאחר שהמקורי ימות).

תודה.

פורסם

במקום להשקיע מחשבה בסוג המנוע שאתה הולך להתקין ברכב החדש שתרכוש, עדיף שתשקיע במחשבה במצבו של הרכב שאתה עומד לרכוש ותבחר רכב עם מנוע תקין שלא דורש החלפה.

משעשע אותי לקרוא שאתה רוכש רכב וכבר מתכנן את החלפת המנוע שלו.

אגב, כל נושא ה200 סמ"ק שציינת רחוק מלהיות נכון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני ממש לא אחליף מנוע סתם אבל ,אני חושב על השתלת מנוע רק מסיבה תקציבית הכוונה לקחת את זה מראש כדי שאחרי שאני אקנה את הרכב וילך מנוע אני לא אתקע אם רכב מושבת כמו שמי שקונה אוטומט לוקח בחשבון הוצאה של שיפוץ גיר.

צביקה הלוואי והמצב שאתה מתאר היה נכון , אין שום דרך לדעת בפזיו כמה זמן יחזיק המנוע (גם לאחר התיעצות עם המוסך ) המנוע אלומיניום גם אם יציג נתונים מצוינים בבדיקה יכול להיסדק יום אחרי ואפילו גם אם טיפלו בו במים מקורים כל החיים.

לגבי הוולקן הרבה מהם עברו חיים קשים לכן מחיר הרכישה לא יהיה יקר (בטח רוב המנועים במצב לא אידיאלי גם) אך הישור קו יצתרך להיות גדול יותר . ולכן אני לוקח את האופציה של מנוע חדש כהרבה מעל הסביר וכמובן זה מה שגם יוכל לתת לי שקט נפשי לעתיד.

האם וולקן זה רכב שבמידה ואעשה לו ישור קו טוב יהיה אמין ברמה סבירה ?

ומה משני אלו עדיף אם הכוונה להשאירם לטווח הרחוק בשימוש יומיומי (אולי אפילו שיפורי מנוע בעתיד הרחוק מאוד) .

• תוכן חדש...