Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני יומיים קנינו הונדה סיויק שנת 99 4 דלתות,

בקיצור הHU שיש עכשיו ממש זול,

אני מעוניין להתחיל להרכיב מערכת ברכב ולפי מה שזכור לי צריך להתחיל מHU,

אשמח לקבל המלצה לHU טוב עם יציאות למגבר, חיתוכים, וכל מה שצריך בשביל לשמוע סאונד איכותי וטוב.

התקציב הוא עד 1000 שקל, אם יש משהו שכדאי לגרד בשבילו עוד 200-300 שקל אשמח לשקול אותו גם.

תודה

פורסם

הרדיודיסק הנ"ל אולי לא עמוס פיצ'רים אבל מבחינת סאונד לא תמצא טוב ממנו במחיר הנ"ל

איכות ה-CD שלו היא מהטובות ביותר ומצטיין ב-SNR של 105DB שזה נדיר ביותר ב-HU במחירים האילו :

יש עליו קרוס HP \LP מלא ,ו-2 יציאות למגבר של 2V פריאווט שזה סטנדרט אבל ניתן להגביר את האות בשימוש בליין דרייבר

אם אתה מתכנן מערכת SQ רצינית ה-HU הנ"ל יכול להיות אופציה מעולה בשילוב

קרוס 3,4 WAY\ליין דרייבר חיצוני

או אקולייזר\ליין דרייבר חיצוני

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=595649

פורסם

אוקיי,

אז אני מבין שבתקציב הזה הרדיו דיסק הזה הכי מומלץ?

האם בשביל להגיע לרדיו דיסק טיפה יותר ברמה צריך להוסיף הרבה?

ומזה קרוס HP \LP מלא?

תודה

פורסם
יש משהו מיוחד שחשוב לך?

כניסת USB/בלוטוס וכו'?

מה שחשוב לי זה איכות סאונד טובה (24BIT?), נוחות בדפדוף בין שירים, USB שמאפשר לדפדף בשירים מתוך ההתקן יכול להיות תוספת נחמדה.

בעיקרון אני מתחיל מרדיו דיסק כי זה בעצם ההתחלה של המערכת שתיהיה לי.

פורסם

בתקציב הזה(1300+-) הייתי מחפש יד שנייה( אלפיין 9855, פיוניר 880 קלריון סדרות 7 ו8)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי אם באמת לא מפריע לך להוסיף עוד כמה שקלים הייתי הולך על המכשיר הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704678

אחד ה-HU הבאמת טובים לאיכות סאונד עולמית מניסיון אני בעלים של אחת כזאת...!

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם
בתקציב הזה(1300+-) הייתי מחפש יד שנייה( אלפיין 9855, פיוניר 880 קלריון סדרות 7 ו8)

שכחתי לציין שאכן אני לא מתנגד ליד שניה במידה והמכשיר במצב מצויין, האם יש דגמים ספיציפיים שכדאי להשים דגש עליהם? או המלצות?

תודה על העזרה חבר'ה.

פורסם

כן.

אלפיין 9855/9887, קליריון סדרות 7+8, פיוניר 880, אקליפס 7200.

בנוגע לקלריון שהמליצו לך עליו, מניסיון קלריון עושה רדיו דיסקים עם אודיו מצויין.

עוד לא נתקלתי במכשיר שנתן את אותו סאונד כמו הקלריון הישן שלי. (אבל לצערי או שמחתי עברתי למלוטימדיה וקלריון לא היו רלווניטים שחיפשתי).

פורסם

מצטרף להמלצות על הקלריון מהסדרות הגבוהות, יש לי את ה- 775 בערך שנה ואני כל פעם נדהם מחדש מהיכולות של המכשיר, לא מאכזב אף פעם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...