Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום מנוע עולה בגולף 98 , 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום רב!

מקרה שקרה לי היום, חזרתי מהעבודה פ"ת - ראשון. הכל היה תקין לאחר כשעה בבית נסעתי מראשון לחולון, בדרך חזרה ציפצפף

לי מד חום המנוע ונדלקה הנורה, באותה שניה מד החום היה קרוב ל- 120 . כאשר פתחתי מכסה מנוע לא היו חסרים מים במיכל, השמן במצב תקין.

עמדתי עם הרכב כשעה (זה קרה בסביבות 19:00) ולאחר שהדלקתי שוב את המנוע, מד החום היה תקין , נעמד על 90 מעלות ,

כאשר הגעתי הביתה המדחום עלה שוב מעל 90, כיביתי את הרכב וזהו כרגע אני תוהה מה לעשות, אני אגש למוסך בטוח, השאלה היא אם עדיף לגרור את הרכב או ליסוע מחר בבוקר שסביר שזה יקח קצת זמן עד שהמנוע יתחמם שוב.

אני גר בראשון,

אשמח לקבל הצעות על מוסך טוב וחוות דעתכם על התקלה.

תודה מראש.

פורסם

אם אין איבוד של נוזל קירור תקלות שתיתכנה: רדיאטור סתום חלקית,מאוורר לא פועל במצב ראשון (אולי עובד רק המצב השני כאשר מדליקים מזגן),תקלה ביוניט מאוורר,טרמוסטט תפוס.

אני לא הייתי מהמר (אלא אם המוסך מאוד קרוב לביתך משמעותית) וגורר את הרכב למוסך אם יש ברשותך מנוי גרירה,התחממות יתר עלולה לגרום לנזק גדול במנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עד מחר בבוקר המנוע יתקרר לחלוטין, השאלה היא אם אני נוסע איתו כל עוד המדחום מראה 90 מעלות, האם יש חשש?ובמידה וזה עולה שוב אני עוצר ומחכה שיתקרר.

על איזה מוסך היית ממליץ?

• ספונסר פורום
פורסם

אני מאמין שהמאווררים אצלך לא עובדים מסיבה כל שהיא ,

אכן לא מומלץ לנסוע ברכב ,תגרור אותו למוסך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רון,

אני אשמח אם אוכל להתעייץ איתך טלפונית מחר בבוקר, הכי מוקדם שאתה יכול, כדיי שיהיה לי זמן להתכונן בהתאם למקרה שיהיה כדאי לגרור את הרכב.

• ספונסר פורום
פורסם

לנסוע עם תקלה ברכב (כגון התחממות) זה עיניין למקצוענים ולכן אני לא ממליץ לך

כדאי לך לגרור אותו.

לעיניין הטלפון החל מ7.30 נשמח לעזור לך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...