Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אסביר לך למה הוא לא הולך לעירייה.

הוא גר במועצה אזורית, שאין בה עיריה, ואין בה מי שיקום וייתן קנס.

אני יכול להרגיע אותך, גם שלאור היכרותי האישית עם תחנת המשטרה בבקעת הירדן (תקן וחצי של שוטרים) אף אחד לא יהרוג לבחור את הכלב.

שרון, יש לך שתי אפשרויות. הראשונה, לפנות לחגי יהודה שאחראי על הנושא, (מנהל המח' לשירותים עירוניים) ולהתייעץ איתו. בד"כ הוא מוצא פתרונות לא רעים בדרכי נועם. (הנייד שלו - בה"פ)

השני - לגשת למזכיר היישוב שלך שיפתור לך את הבעיה. אם תלך למשטרה זה לא יקדם אותך לשום מקום..

צביקי

נ.ב.

מעיון נוסף בפייסבוק, אני רואה שהיה לכם ל"ג בעומר סוער, כולל הנחת חתולים מתים בפתח ביתו של הדייר, ומריבות נוספות עד שהוא החליט לעזוב את המושב.

חבל.

הערה נוספת - לדעתי לא צריך בפורום אינטרנטי להביא לחשיפה כזו של אנשים, כולל שמות ותמונות שלהם בפייסבוק. אבל אולי זה אני שמיושן.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנחת חתולים מתים בפתח הדלת? :shock:

הפייסבוק שלי בעבודה חסום ככה שלא נכנסתי לקישור אבל הייתי בטוח ששוקו 999 תמים, אדיב ורוצה רק לחיות בשלום והגנה על ילדיו.

כנראה שטעיתי :?(ולא, זה לא משנה אם הוא שם את החתולים או מישהו אחר)

פורסם

הכי חשוב שהמחלוקת הסתיימה בצורה תרבותית ובוגרת.

נראה לי שאת התושבים שם צריך לקשור ולא ההיפך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה לא נכון. גם במועצה אזורית (כל מועצה) יש וטרינר שאחראי (גם) על דברים מסוג זה, יש לו בדיוק את אותן סמכויות כמו בעירייה.

לגבי המקרה - שוקו - לא כ"כ ברור לי.

נדמה לי שאין ויכוח על כך שהבחור מוציא את הכלבים לטיול רק אחרי חצות. לפי מה שהבנתי - בעקבות חילופי הדברים הוא החל להסתובב איתם קשורים (חבל שלא עשה זאת מלכתחילה ואולי היה מקבל יחס שונה). בוא נהיה אמיתיים לרגע - מה הסיכוי שילד קטן יסתובב שמושב אחרי 1 בלילה?

אם היית כותב שהכלבים משוטטים בחוץ באופן חופשי ללא אמצעי ריסון - הייתי מבין אותך. רוטווילר הוא באמת אחד הכלבים היותר מאסיביים שיש (בלי קשר לאופיו כרגע) ולא הייתי רוצה לראות אחד כזה מסתובב בין ילדים בלי השגחה (לא צריך נשיכה, מספיק שיעבור "דרך" ילד בזמן שהוא רץ אחרי חתול).

אבל המצב הוא לא כזה - כל "חטאו" של בעל הכלב הוא שהוא לא שם מחסום, בעודו מסתובב עם הכלב (לא חופשי) בשעות בהן אין כמעט נפש חיה.

הרי שנינו יודעים שבמושבים, בגלל הקהילה הקטנה (אחד מכיר את השני) - נוטים "לכופף" לא מעט חוקים (ע"ע נהיגה שלא בדיוק עפ"י כל החוקים, פעילות לא חקלאית במשקים בניגוד לתקנות ועוד כהנה וכהנה). כל עוד זה לא מפריע לקהילה (ואני בפירוש לא חושב שהליכה בשעות הלילה עם כלב קשור אך ללא מחסום מפריעה למישהו בקהילה) - למה לרדת לבן אדם לחיים?

היה לנו מקרה דומה בדיוק, עם אמסטפית חמודה (בד"כ) שאפילו נשכה את אחת השכנות (באה להפריד באמצע קרב בין כלבים). הייתה סערה לא קטנה, די בצדק. למרות שהכלבה היא בגובה דשא, לא הייתי רוצה לקבל ממנה מזכרת.

אחרי שהכלבה יצאה מההסגר - הבעלים קיבל על עצמו את הדין (בלית ברירה, כמובן) - הכלבה סגורה כל הזמן בחצר - אלא אם הוא יוצא איתה אל מחוץ לשטח הכפר (שדות חקלאיים) ו/או קשורה ללא יכולת להסתובב עצמאית.

יש אמצעים למנוע מקרים כאלה, השאלה עד כמה הם צריכים להיות דרסטיים. האם צריך לאמלל את הכלב (נסה לרגע להסתובב עם מחסום ותבין) או שמספיק למנוע ממנו את האפשרות לתקוף.

כל עוד דרשת שהם יהיו קשורים - הייתי איתך. לגיטימי לחלוטין. אבל עניין המחסום הוא מיותר, בטח בתנאים שהזכרת.

פורסם
סליחה, הייתי ממליץ לבעלים של חברה של הכלבה שלך להיקשר.

במקרה שלי אין לשכנים שלי כלבים אימנתיים, אבל אם היה לשכן שלי כלב אסור שהייתי חושש ממנו, לא הייתי חושב פעמיים והייתי מבקש ממנו לקשור את כלבו.

אין לי שכנים עם כלבים אימתניים שאני חושש מהם.

הנחת חתולים מתים בפתח הדלת? :shock:

חמראי לחמראי, אמסטף...:roll:

אנשים ששוחטים חתולים לאיום, עכשיו זה מפחיד!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זה לא נכון. גם במועצה אזורית (כל מועצה) יש וטרינר שאחראי (גם) על דברים מסוג זה, יש לו בדיוק את אותן סמכויות כמו בעירייה.

לא דיברתי על הסמכות אלא על מה שקורה בפועל.

פורסם

אולי במועצה האזורית שלכם, אצלנו אין יותר מדי הנחות לבעלי כלבים כאלה (נשכו, שוטטו, פגעו וכו') והם נלקחים להסגר, במקרה הטוב.

פורסם

אני יכול להרגיע אותך, גם שלאור היכרותי האישית עם תחנת המשטרה בבקעת הירדן (תקן וחצי של שוטרים) אף אחד לא יהרוג לבחור את הכלב.

שרון, יש לך שתי אפשרויות. הראשונה, לפנות לחגי יהודה שאחראי על הנושא, (מנהל המח' לשירותים עירוניים) ולהתייעץ איתו. בד"כ הוא מוצא פתרונות לא רעים בדרכי נועם. (הנייד שלו - בה"פ)

השני - לגשת למזכיר היישוב שלך שיפתור לך את הבעיה. אם תלך למשטרה זה לא יקדם אותך לשום מקום..

צביקי

נ.ב.

מעיון נוסף בפייסבוק, אני רואה שהיה לכם ל"ג בעומר סוער, כולל הנחת חתולים מתים בפתח ביתו של הדייר, ומריבות נוספות עד שהוא החליט לעזוב את המושב.

חבל.

הערה נוספת - לדעתי לא צריך בפורום אינטרנטי להביא לחשיפה כזו של אנשים, כולל שמות ותמונות שלהם בפייסבוק. אבל אולי זה אני שמיושן.

א> שמעתי על החתול, ואם זה נכון אני מצר על כך (אבל לטענתו זה בחצר ולא בפתח הבית)

ב>המזכיר הוציא מכתב חריף לחגי במועצה.

ג> לא נראה שהוא הולך לעזוב, אבל אם כן אני מברך על כך. לא יכול להיות שאיזה הומלס או לא יודע מאיפה הוא בא יאיים עלי ועל המזכיר ועל התושבים באיום לפתרון אלים!

ד> שוב אני מדגיש שאיני רוצה במישרין או עקיפין במות הכלבים! חד וחלק.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
א> שמעתי על החתול, ואם זה נכון אני מצר על כך (אבל לטענתו זה בחצר ולא בפתח הבית)

גם אני הייתי מצר על זה שיש לי איזה שכן שהוא פסיכופט.

ג> לא נראה שהוא הולך לעזוב, אבל אם כן אני מברך על כך. לא יכול להיות שאיזה הומלס או לא יודע מאיפה הוא בא יאיים עלי ועל המזכיר ועל התושבים באיום לפתרון אלים!

אני בטוח שהוא מצר על כך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מצר על החתול, לפחות זה היה חתול מסוכן שהתסובב בלי מחסום? :)

אגב, חתולת רחוב עם גורים מסוכנת פי כמה וכמה מכלב שמתרוצץ חופשי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...