Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
shuku999

טרייר= כלוב, ריבוע, זירה

באיזו שפה?

אני אשאל שאלה,

למה לא הכניסו לרשימה זו את הבולדוג הצרפתי,שנואצרים (כל הגדלים אבל בעיקר את הגדולים) וקאנא קורסו (מקווה שככה רושמים אם אל תקנו אותי)?

אלא זוגים מסוכנים לא פחות מרוטווילרים או אמסטפים ולמעשה אפילו יותר. הם יגרמו לאותו נזק כמו הכלבים שכן הוכנסו.

מוגש כחומר למחשבה.

אתה באמת חושב שבולדוג צרפתי יכול לגרום אותו נזק כמו כלב גדול?

בחייאת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחייאת...

אם אתה מצרף אליו את ליביו, אז כן :-D.

פורסם

לפעמים הנזק שהשנאוצר יגרום יהיה יותר גדול מאשר נזק של דוגו ארגנטינו.

תאר לך מצב שהשנאוצר תוקף, קופץ לך לצאוור ומשאיר לך היקי גדול ויפה.

האישה חושדת בבדיגה, הולכים לרבנות, מפרקים את החבילה, מזונות וכו.

תחשוב על זה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
באיזו שפה?

בחייאת...

לגבי השפה- אני אבדוק ומבטיח לעדכן.

מתוך ניסיון אישי- כן, בולדוג צרפתי יגרום נזק רב. אולי לא כמו שנואצר או רוטווילר כי להם יש מלתעות גדולות ויכולת תפיסה גדולה יותר אבל יכול בקלות לגרום לנזק רציני מאוד.

בולדוג צרפתי נושך בכל העוצמה. בגלל מבנה הלסת שלו העוצמה יותר קטנה אבל להוריד לך חתיכת בשר מהגוף הוא יצליח.

פורסם

לכל המתנגדים:

אני לא בא פה להתנצח עם אף אחד. לא יעזור אבל רוטווילרים ואמסטפים הם כלבים מסוכנים וזאת עובדה.

המחוקק הכניס אותם לרשימה מסויימת שנקבעה ע"י אנשים המומחים לכך ולא ע"י חובבי כלבים עם דעות שונות כמונו.

חוק הוא חוק גם אם לא תמיד הוא מובן על ידינו בני האדם. תמיד יש מי שיגיד כן נכון ולא נכון!

שורה תחתונה: חובה לקיים את החוק, ולמי שלא נראה תמיד יכול לערער עליו בבית המשפט ובוועדות הכנסת.

חובה לקשור כלב המוגדר כמסוכן בחוק עם רצועה ומחסום לפה. וזהו אין שום משמעות אחרת! בדיוק כמו שלשלט עצור בכביש אין שום משמעות אחרת (אפילו אם יש שדה ראיה מצויין ואפשר לא לעצור בלי לסכן אף אחד).

וגם אם תמונות "מפחידות" נחשבות לדמגוגיה אז אני מצר על כך. האמסטף שצולם הוא האמסטף שרצח את הילדה הקטנה,

ומי שחושב שזה "מסע הפחדה" אז שיתן לילדים הקטנים שלו להסתובב בחברת אמסטפים ורוטווילרים נחמדים.

אני אישית "מוסת" מופחד" "מושפע מתקשורת", עדיין לא יתן לילדים שלי בתור כלב בית את אחד מהגזעים האלו.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
The word terrier comes from the Middle French terrier, derived from the Latin terra, meaning earth

וליתר דיוק, TERRIER בצרפת זאת מחילה/מאורה באדמה, מהסוג שחופרים ארנבים או שועלים,

וממנה נגזר באופן ישיר שם הכלב, שנועד לעשות בדיוק כך - לחטט במחילה עד שיוצא ממנה השועל

או הארנב. זה די משעשע לטייל עם טריירים בטבע, ממש מלחמת חפירות.:-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי, אם הכלבים קשורים אין טעם לזרוע פניקה מיותרת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא יעזור אבל רוטווילרים ואמסטפים הם כלבים מסוכנים וזאת עובדה.

הם כלבים שאינם מסוכנים יותר מ-100 סוגי כלבים אחרים.

המחוקק הכניס אותם לרשימה מסויימת שנקבעה ע"י אנשים המומחים

את הרשימה לא קבעו "מומחים" והחקיקה הזו מקבילה באווילותה לתקנה שאסור לדבר בסלולרי בתחנות דלק.

שורה תחתונה: חובה לקיים את החוק,

אז למה אתה מסתובב עם כלב משוחרר?

האמסטף שרצח את הילדה הקטנה.

כלב לא מסוגל לרצוח, רק בני אדם.

ומי שחושב שזה "מסע הפחדה" אז שיתן לילדים הקטנים שלו להסתובב בחברת אמסטפים ורוטווילרים נחמדים. אני אישית "מוסת" מופחד" "מושפע מתקשורת", עדיין לא יתן לילדים שלי בתור כלב בית את אחד מהגזעים האלו.

אל תיתן. יש כל מיני בורים והדיוטות עם כל מיני פראנויות מסוגים שונים. רק לקבל עצה מפרנואיד זה לא כדאי.

אם נחזור לפותח השרשור, מספיק לבקש מבעל הכלבים לקשור אותם כשהם ברשות הרבים

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז אם היית קורא טוב היית שם לב שעל הדרישה לקשור את הכלבים ולהשים להם מחסום לפה נפתח השרשור.

יש לינק לדיון שהתקיים אצלנו במושב אתה מוזמן לקרא ולהבין למה ביקשתי עצה מחברי הפורום.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אני לא בא פה להתנצח עם אף אחד. לא יעזור אבל רוטווילרים ואמסטפים הם כלבים מסוכנים וזאת עובדה.

וגם אם תמונות "מפחידות" נחשבות לדמגוגיה אז אני מצר על כך.

גם ערסים עם גורמטים, קפוצ'ון לבן, כובע מצחיה ומרלבורו הם חיות מסוכנות וזו עובדה.

גם אם תמונות מפחידות נחשבות לדמגוגיה אז אני מצר על כך אבל אפשר למצוא המון תמונות של ערסים כאלה שתקפו ואפילו רצחו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני במקרה הכרתי את האמסטף שתקף את הילדה, זה ממש לא הוא.

אם הבאת את התמונה מכתבה כלשהיא אז היא אילוסטרציה.

לא ענית לי על השאלה, האם אתה תומך בהכחדת כל הכרישים מהים?

האם לדעתך צריך לכחיד סוסים וחמורים? (כי גם הם יכולים לגרום לנזק עצום למי שמתקרב אליהם)

• תוכן חדש...