Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד לי, בשביל מה פתחת את השרשור הזה?

כדי לקבל עיצה?

קיבלת עצה ברב גורף.

לספר לנו על מר גורלך ומסע הצלב שלך נגד כוחות הרשע?

הבנו.

לך תתלונן במשטרה שייקחו את הכלבים ויהרגו אותם. אתה צודק, הוא אשם ואחראי והכל נכון. תקווה רק שהוא לא הטיפוס האלים שיבוא למשפחה שלך לגבות מחיר על האובדן שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הכלב שלי לא תקף אף אחד ומישהו היה דואג להמית אותו, וזה כלל לא משנה אם הסיבה מוצדקת או לא, הבן אדם היה מצטער על זה עד סוף חייו.

בתור בעל כלב אתה אמור להבין שרוב בעלי הכלבים (במיוחד כלבים גדולים וחכמים) מתיחסים לכלב כאל משפחה, ילד או אח.

גרימת מוות למישהו מהמשפחה בדרך כלל נגמר לא טוב.

אם הגעת למצב שזה DO OR DIE לפחות תנסה לגשת לביתו של האיש, אולי תגלה שהכלבים שלו חתלתולים יותר מהפיקינז שלך.

בזמנו כשהבוקסר שלי היה סוסן צעיר בן 4 באו לבקר את המשפחה חברים עם 2 תאומים שובבים בני 5.

הם הרסו לו את החיים במשך שעתיים ולמרות שהוא לא חובב ילדים גדול, הוא סבל הכל בשקט.

תמונה עדכנית, להזכירכם, בן 13!

ללא שם.JPG

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

פשוט מסכים עם FALOU.

אם אתה מתעקש תתלונן, אם אתה מחפש חיזוק חיובי לדמגוגיות שהאכילו אותך - פה לא תמצא אותה כי רוב החברה שענו לך חיו / נתקלו ב"כלבים מסוכנים" או יודעים דבר או שניים וענו לך ברצינות - אין דבר כזה במציאות.

כל כלב , ויהי סוגו מסוכן באותה מידה מגודל מסוים.

אמסטפים , פיטבולים ורוטווילרים מסוכנים בידיוק באותה מידה כמו זאבים בלגים , לברדורים וויימרנרים - ההבדל זה רק השמועות והמראה.

כלב גדול צריך ליהיות קשור בחוץ (אני ארחיב את זה - כל כלב חייב! ליהיות קשור ובליווי הבעלים שלו בכל מקום שהוא לא החצר שלו או פארק לכלבים) , מעבר לזה - זה מיותר , לא אפקטיבי וגם במידה מסוימת - התעללות בכלב סתם.

ניתנו לך גם דרכי פעולה הומניות , אבל אתה רוצה לשכנע אותנו ותקוע על הדעות הקדומות שקיבלת.

החוק - עומד לצידך - אם אתה רוצה לפעול - לך על זה.

אני - לא הייתי פועל.

מבחינתי - הסכנה בין כלב גדול כזה או אחר - לא משתנה לפי סוג הכלב אלא לפי סוג הבעלים ומידת האחריות האישית שלו.

בימינו במקומות מתורבתים - מי שמחזיק כלבים כאלו (בערך כמו נהגי ספורטיביות פה בפורום) דווקא מודע לבעיתיות הסביבתית ומשקיע ומודע שבעתיים למה שהוא עושה איתם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חבל שאתם לוקחים זאת אישית. הרי להתלונן יכולתי לעשות מזמן. ניסיתי, דיברתי,ביקשתי התחננתי! יותר מזה?

אתם לא מבינים שפתיחת השרשור באה לאחר שניסיתי הכל בטוב? לא הלך בטוב, נלך לפי החוק.

סוף פסוק! מצידי אפשר לנעול את השרשור.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אתה כנראה לא ממש קורא ורק מחפש הצדקה.

קח עצה מצויינת שכבר רשמתי לך פעמיים אבל לא היתייחסת: לך לעריה ותדאג שפעם ביומיים הוא יקבל קנס של כמה מאות שקלים על זה שהוא איתם בלי רצועה!

אחרי כמה דוחו"ת הוא יפסיק.

אתה עדיין מעוניין ללכת עם הראש בקיר?

קח בחשבון דבר אחד, אני לא מכיר את הבעלים של הרוטוולרים אבל אני יודע שאם מישהו היה דואג במישרין או בעקיפין להרוג לי את הכלב בזדון בלי שהלכב שלי תקף אף אחד הייתי מתייחס לזה כאילו הוא רצח את הילד שלי ובמקרה זה שום חוק\נורמה או משטרה היו יכולים לעצור אותי מלהחזיר באותו מטבע ויותר. (ואם לא הבנת את הסכנה מהבעלים שאת כלביו אתה מתכוון להרוג תחשוב צעד קדימה למען הביטחון שלך ושל המשפחה שלך)

אהה כן, ונשמח אם תעדכן אותנו מה בסוף החלטת לעשות, מעניין לראות לאן זה ייתפתח.

פורסם

הלכת ודיברת איתו אחד על אחד בביתו ? או שהתלוננת בפורומים באינטרנט ופיזרת עליו דמגוגיה בפייסבוק ופה?

תחשוב גם שמעכשיו כל פעם שאתה תרצה חס וחלילה להסתובב עם הכלב המסוכן שלך משוחרר בחוץ - גם הוא יכול להתלונן עליך וליהיות קטנוני על כל דבר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא מבין מה אתם רוצים ממנו , ולמה אתם לוקחים את זה אישי .

הכלבים האלו , בצירוף הבעלים שלהם חסר האחריות , מהווים סכנה .

אם אי אפשר לדבר עם הבעלים , יש צורך להיפטר מהכלבים .

כן, שישלמו את מחיר הטמטום של הבעלים .

עדיף שהם ישלמו ,מאשר משרשור שיפתח כאן , ונושאו יהיה כתבה ב YNET על ילד שננשך .

נכון הכלבים לא אשמים ! אולם גם אתם , וכולנו , שילמנו ומשלמים לפעמים מחירים , למרות שלא היינו אשמים .

אלו עובדות החיים ,וזו דרכו של עולם. ולפעמים אין צדק ויש תסכול אבל ככה זה .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

היכן אתה רואה פה בשרשור משהו אישי?

היכן את רואה התייחסות לאופיו של הבעלים?

כתבו שאם הכלבים ייפגעו סביר להניח שהבעלים, גם אם החוק לא לצידו, אולי יעשה מעשה. אם היה מדובר בעארס שכלביו סכנה ברורה, צריך לעשות מה שצריך לעשות. זה מה יש. דואגים שייקחו ממנו את הכלבים למיתה ומתכוננים למלחמת עולם. אני לא ראיתי התייחסות לכך כאן.

אצלנו אתמול בפארק בלילה שיחקו ביחד שיצו, ביגל, אמסטף, דוברמן, לברדור חומה, רוטווילר, גורה של ספאנייל, רועה אוסטרלית, רועה גרמני, לברדור, גולדנים (שלושה), פודל זעיר מעורב ועוד כל מיני וגם ילדים, בשמחה ובששון. היחיד שקשור הוא פינצ'ר שמנסה לתקוף כל זכר שזז. אף אחד לא מתרגש מהכלבים "המסוכנים".

יש שני כלבים בעיתיים בשכונה. דוגו ארגנטינו, שעלול להפגין תוקפנות לזכרים אחרים ולכן הבעלים לא משחרר אותו ודוג-דה-בורדו, שתוקפנית מאוד לנקבות וקוטלת חתולים, שגם אותה לא משחררים. אם אחד מאלו היה משחרר את הכלב/ה שלו היה צריך לפעול נגדו. לפעול נגד מאן דהוא רק בגלל גזע הכלב זה מיותר.

שוב, בפעם ה-100, כל זמן שהכלבים קשורים כשהם בסביבת אנשים אחרים, לא צריך יותר מזה.

פורסם
לא מבין מה אתם רוצים ממנו , ולמה אתם לוקחים את זה אישי .

הכלבים האלו , בצירוף הבעלים שלהם חסר האחריות , מהווים סכנה .

אם אי אפשר לדבר עם הבעלים , יש צורך להיפטר מהכלבים .

כן, שישלמו את מחיר הטמטום של הבעלים .

עדיף שהם ישלמו ,מאשר משרשור שיפתח כאן , ונושאו יהיה כתבה ב YNET על ילד שננשך .

נכון הכלבים לא אשמים ! אולם גם אתם , וכולנו , שילמנו ומשלמים לפעמים מחירים , למרות שלא היינו אשמים .

אלו עובדות החיים ,וזו דרכו של עולם. ולפעמים אין צדק ויש תסכול אבל ככה זה .

זאת בדיוק הנקודה, ההיתיחסות לכלבים הנ"ל רק בגלל הגזע ולא בגלל שהם משוחררים.

שירשור יכול להיפתח על ילד שנינשך ללא קשר לסוג הגזע ופה פותח השירשור מנסה להרוג אותם רק בגלל הגזע למרות שלפי מה שהבנתי הם לא תקפו אף אחד.

פורסם

אם הוא יגיש תלונה במשטרה, סביר להניח שזה מה שייקרה.

סליחה, יותר סביר שהם יישלחו אותו הביתה ולא יעשו כלום, כרגיל...

פורסם

הוא אמר שיש לו איזה מישהו במשטרה... אז אולי הם כן יעשו משהו.

בעצם כל עוד זה יגע בו הם יפעלו אבל ברגע שזה יהיה בידי מישהו אחר אז הם יתקפלו.

לדעתי ניתן להפסיק להסביר לפותח השירשור שהם לא מסוכנים יותר מכלבים אחרים כי הוא כבר שיכנע את עצמו בזאת. חבל שהוא לא פותח את הראש ומנסה להבין לפני שהוא קוטל.

פורסם

עוד פעם בפשטות:

האחריות היא על הבעלים בלבד!

כמו שאתה בוחר לעקוף בפס לבן ולהפר את החוק במודע ולהסתכן בשלילה,

אז אותו דבר הבעלים שבוחר להפר חוק במודע ומסתכן בהחרמתם.

אני מדגיש:אני לא רוצה להמית שום כלב! אז אל תנסו לטפול עלי ממשנתכם המתנשאת שבן אדם המבקש לקיים את החוק יוצא בסוף לא בסדר. זה פסול לחשוב ככה, ואולי אתם בעצמכם מחפשים הצדקה להסתובב עם הכלב שלכם ללא מחסום, ובכך להציג את העבירה על החוק כמוצדקת.

יש בחור אחד צדיק בסדום שקוראים לו שמר, ומסתבר שהוא באמת מבין, והוא כתב, אני מצוטט: "תרדו קצת מהעץ, שאיזה אמסטף לא יחשוב שאתם חתול. לא ראיתי שפותח השרשור מבקש להרוג שום כלב."

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אף אחד לא טען שאתה רוצה להרוג את הכלב, אתה פשוט צריך להבין שרוב הסיכויים שהכלב ימות אם תלך למשטרה.

אחרי שהבנת את זה אתה צריך לחשוב האם אתה רוצה שכן עצבני שחושב (ובצדק) שבגללך רצחו לו את הכלבים.

שוב, נתתי לך הצעה מצויינת כבר 4 פעמים שזה ללכת לעיריה ולא למשטרה ואתה בוחר להיתעלם ממנה וזה מוכיח את הטענות שלי לגביך.

גם לשטוף את האוטו עם צינור זה עבירה על החוק שלא מעט אנשים עוברים עליה אבל אין מה להשוות אותה להריגה של 2 כלבים שלא תקפו אף אחד נכון? :evil:

• תוכן חדש...