Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיש- מסכים עם פותח השרשור בנושא הזה.

הכלבים חייבים להיות קשורים ואת זה אני אומר כבעל כלב.

אותי מחרפן לראות כלב משוטט לא קשור שיכול להיכנס לתגרה עם הכלב שלי סתם כי הוא לא קשור.

המחסום לדעתי לא נחוץ באם הכלב קשור.

ואם משהו זורק ולא קושר את הכלב שלו אז הוא צריך לקחת בחשבון שיחרימו לו אותם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלא תבין לא נכון, גם אני בעד שיקשור את הכלבים כשיש עוד אנשים לידו אבל זה לא אומר שצריך להעניש את הכלבים בגזר דין מוות בגלל בעלים מטומטם :idea:

ישנן לא מעט דרכים לגרום לבעלים לקשור אותם, הראשונה זה קנסות על בסיס יום יומי מהעריה, השניה זה בעזרת איומים לפגיעה בנפש.

פורסם

אותי מחרפן לראות כלב משוטט לא קשור שיכול להיכנס לתגרה עם הכלב שלי סתם כי הוא לא קשור.

עידן

צודק במליון אחוז.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
שלא תבין לא נכון, גם אני בעד שיקשור את הכלבים כשיש עוד אנשים לידו אבל זה לא אומר שצריך להעניש את הכלבים בגזר דין מוות בגלל בעלים מטומטם :idea:

ישנן לא מעט דרכים לגרום לבעלים לקשור אותם, הראשונה זה קנסות על בסיס יום יומי מהעריה, השניה זה בעזרת איומים לפגיעה בנפש.

יגידו הצדקנים שזה דמגוגיה, אבל בין הסיכוי של אחת למיליון שהילד שלי בן 4 וחצי יתקל לבדו במושב מול הרוטווילר, לבין זה שבעל הכלבים (המטומטם לדבריך) יענש בהריגת הכלבים שלו (לאחר שהוזהר כבר ע"י המשטרה), אז אני בוחר באפשרות השניה.

לא כולם צדיקים כמו בפורום ושומרים על כלביהם קשורים כחוק. גם לנו היתה עד לפני שבוע כלבת פאג (נגנבה לצערי), ואנחנו אוהבים בעלי חיים מאוד, אבל כאן הכוונה לכלבים מסוכנים ע"פ חוק.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

עידן

צודק. בדיוק לזה התכוונתי אבל פירשו זאת לא נכון. זאת היתה הכוונה מהתחלה.

פורסם

לא קראתי הכל אבל לידע כללי, כל כלב במדינת ישראל מחוייב ברסן, כן גם הפקינז המצ'וקמק חייב.

פינצ'ר תוקפני יכול לעשות לא מעט נזק ואת זה שמעתי מבעל פינצ'ר תוקפני.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יגידו הצדקנים שזה דמגוגיה, אבל בין הסיכוי של אחת למיליון שהילד שלי בן 4 וחצי יתקל לבדו במושב מול הרוטווילר, לבין זה שבעל הכלבים (המטומטם לדבריך) יענש בהריגת הכלבים שלו (לאחר שהוזהר כבר ע"י המשטרה), אז אני בוחר באפשרות השניה.

לא כולם צדיקים כמו בפורום ושומרים על כלביהם קשורים כחוק. גם לנו היתה עד לפני שבוע כלבת פאג (נגנבה לצערי), ואנחנו אוהבים בעלי חיים מאוד, אבל כאן הכוונה לכלבים מסוכנים ע"פ חוק.

חבל, נתתי לך פה 2 פתרונות שבטוח יעשו את העבודה אבל אתה ממשיך בדעתך להרוג את הכלבים.

עקב זה כל מה שנשאר לי זה להבהיר לך שכמו שאתה לא מתחשב בחיי הכלבים אל תצפה שאחרים ייתחשבו בחיים שלך.

זה בדיוק הנורמות במדינה, ואתה כרגע מוכיח אותם על הצד הטוב ביותר.

ולא, אני לא משווה אותך לכלב, אני כן טוען שאין הבדל בין חיים של אדם לחיים של כלב ואתה נותן גזר דין מוות על כלבים שלפי מה שאתה טוען אפילו לא תוקפניים ובגלל סטריוטיפים אינפנטילים, מטופשים ולא נכונים שלך אתה הורג אותם.

פורסם
לא קראתי הכל אבל לידע כללי, כל כלב במדינת ישראל מחוייב ברסן, כן גם הפקינז המצ'וקמק חייב.

פינצ'ר תוקפני יכול לעשות לא מעט נזק ואת זה שמעתי מבעל פינצ'ר תוקפני.

אתה טועה וכדאי שתבדוק את עצמך.

רק כלב שמוגדר מסוכן בחוק חייב מחסום.

ע"פ החוק כלב מסוכן חייב במחסום אפילו אם הוא נמצא סגור בבית - אם יש ילד מתחת לגיל 16 בסביבה.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

כל הסיפור הזה עם הכלבים המסוכנים והחסמים מאוד מזכיר לי באופיו מכוניות ספורט ואנשים הנוהגים בהן.

הרבה מוניטין, בחלקו נכון ברובו מופרח.

הרוב תלוי בבעל הכלב.

אישית, הכלב הכי מסוכן שנתקלתי בו עד היום היה פינצ'ר, זה היה הכלב היחיד שבאמת תקף אותי (ללא סיבה נראת לעין) וקיבל כרטיס טיסה לצד השני של המדרכה על חשבוני.

אני מסכים עם רצועה, אך במידה ואין צורך במעבר לכך, המחסום מיותר.

הדבר היחידי שהבוקסר שלי, ממרומי גיל 13 צריך שיחסמו לו, זה ליקוקים :inlove::ladysman:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מצטער להרוס את אוירת צער בעלי החיים .

ישנן סיבות שבגללן משמשים בכלבים אלו לקרבות כלבים, ולמטרות צבאיות .

הם חזקים יותר, גורמים ליותר נזק, פחות חוששים לתקוף, "חמומי מוח" וכו .

אצלנו במושב היה מישהו עם כלוב ובו 3 אמסטפים . ערב אחד הם השתחררו, והדבר הראשון שעשו היה לרוץ לכלב של דירת השכן , ופשוט להרוג את כלבו של השכן בנשיכות . כאשר ניסה השכן להגן על כלבו שהותקף על ידי 3 אמסטפים , ספג גם הוא חשיפות שיניים מצד האמסטפים . הם לא עזבו את הכלב המסכן עד שהוא מת .

עכשיו תגידו לי , שלו היו משתחררים 3 גולדנים , או לברדורים , הם היו רצים מיד להרוג את הכלב בדירה שליד ?

אומנם שאלה לא ממש קשורה,אך נניח ואותו בעל כלב המותקף היה מחזיק באקדח ויורה בשלושת האמסטפים,האם זה חוקי? האם יש דרך להעניש אותו במידה והיה עושה ככה?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
כל הסיפור הזה עם הכלבים המסוכנים והחסמים מאוד מזכיר לי באופיו מכוניות ספורט ואנשים הנוהגים בהן.

הרבה מוניטין, בחלקו נכון ברובו מופרח.

הרוב תלוי בבעל הכלב.

אישית, הכלב הכי מסוכן שנתקלתי בו עד היום היה פינצ'ר, זה היה הכלב היחיד שבאמת תקף אותי (ללא סיבה נראת לעין) וקיבל כרטיס טיסה לצד השני של המדרכה על חשבוני.

אני מסכים עם רצועה, אך במידה ואין צורך במעבר לכך, המחסום מיותר.

הדבר היחידי שהבוקסר שלי, ממרומי גיל 13 צריך שיחסמו לו, זה ליקוקים :inlove::ladysman:

חח מסכים איתך לא סובל פינצ'רים גם לי היה אותו דבר בדיוק והוא תקף אותי ללא כול סיבה נראת לעין אפילו לא נתתי לו חשיבות ופשוט הלכתי לתומי ברחוב,אך כש הוא תקף אותי הבאתי לו בעיטה מאוד חזקה,מסכן.

אני מסכים איתך שרוב החינוך אצל כלב לא משנה איזה סוג וגזע הם תלויים בחינוך שהוא קיבל.ונכון שגם פקינז יכול עם חינוך והיחס לא נכון להיות כלב מאוד תוקפני,פשוט הרבה יותר קל לבעוט בפינצ'ר מאשר באמסטף והנזק שאמסטף יגרום לך גדול בהרבה מזה של פינצ'ר.

וגם פעם קרה לי מקרה שהגעתי אליו עם האמבולנס היינו 3 אנשים בצוות אני נהג ועוד מתנדבת.

המקרה היה עמוק בתוך שכונת עוני בניין מתפורר אין אור מלוכלך ואוכלוסיה בהתאם.אנחנו נכנסים לדירה פתאום אךי שאנחנו פותחים את הדלת עומד שם אמסטף ענקי חטפנו שוק קטן אך הוא אפילו לא נבח עלינו והתנהג אלינו באצליות רבה האיש גר לבד עם כלבים שלו וסבל מבעיה לבבית חמורה.דבר הדורש פינוי מיידי,הדירה הייתה מאוד קטנה והכלב פשוט עמד במקום וסירב לזוז אחר כך הוא נעמד במקום של המעבר וחסם לנו את היציאה לקחתי על עצמי את המשימה של לדאוג לכך שהוא לא יפריע לנו ושהתקרית הזאת תצא ללא פגיעות.

באתי אליו נורה לעט לא עשיתי צעדים חזקים ותנועות פתאומיות אמרתי בקול נורה רך בוא תזוז אתה מפריע ונתתי לו לראות שאני לא מתכוון לפגוע בו ופשוט הזזתי אותו עם הרצועה והוא הלך ולא עשה בעיות,הוצאתי אותו מהדירה ושם ליד הדלת כניסה היה מין מקום כזה שחור(זה היה בקומת קרקע) ולשם הבתאי אותו על מנת שנוכל לצאת עם הכיסא והציוד.פתאום שם קלטתי עוד כבל אמסטף שוכב שמקודם לא ראיתי אותו,כנראה אלה היו זכר ונקבה אני לא יודע,היה שם גם סוג של שטיח כזה אז הוא התיישב שם וליווה אותנו עם מבט נורא עמוק בעיניים,אין לי דרך לתאר את זה אבל בחיים שלי לא ראיתי מבט כזה אצל כלב.

בקשתי מהשכן שיעשו משהוא עם הכלבים אבל לא היה לו מה,וילדים אמרו שאלה כלבים "רוצחים".

אחרי שעליתי על האמבולנס נשפתי לרווחה,שמחתי מאוד שזה נגמר איך שזה נגמר אך עדיין במקום אחר עם יחס אחר ובנסיבות אחרות שאני לא מודע אליהם זה היה יכול להסתיים אחרת.

עוד פעם שראיתי מבט מאוד עמוק אצל כלב היה כש הזעיקו אותנו לחשש חיי אדם(לדוגמא כש הבית נעול הרבה זמן ויודעים שגר קשיש בפנים וכד').אך במקרה הזה זה היה נביחות של כלב ובעל ביתר שלא פותח את הדלת,הדלת הייתה נעולה באו כבאים ופרצו אותה מסתבר שבן אדם שהיה בפנים התאבד,הכלב שלו ישב שם לידו וזה היה מדהים לראות את המבט שלו.

ועוד מקרה אישי שקרה לי כש הייית קטן עוד ברוסיה,לדוד שלי היה דורבמן,פעם אחת כש הייתי בן 5 יצאתי לבחוץ בבוקר הכלב קפץ עלי הצמיד אותי עם הרגליים הקדמיות לקיר והתחיל ללקק אותי:) אומרים שצרכתי בצורה מטורפת.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

כמו שאמרתי, בדקתי את הענין ואני רוצה להגיד שאני מתנצל. כמה לילות וימים בלי כמעט שינה עשו את העבודה.

הכוונה שלי היתה לפיטבול. בול טרייר זו הכלאה של בולדוג וטרייר ואף באנגליה נקרא בול אנד טרייר ורק לאחר מספר שנים שונה לבול טרייר.

פורסם
חבל, נתתי לך פה 2 פתרונות שבטוח יעשו את העבודה אבל אתה ממשיך בדעתך להרוג את הכלבים.

עקב זה כל מה שנשאר לי זה להבהיר לך שכמו שאתה לא מתחשב בחיי הכלבים אל תצפה שאחרים ייתחשבו בחיים שלך.

זה בדיוק הנורמות במדינה, ואתה כרגע מוכיח אותם על הצד הטוב ביותר.

ולא, אני לא משווה אותך לכלב, אני כן טוען שאין הבדל בין חיים של אדם לחיים של כלב ואתה נותן גזר דין מוות על כלבים שלפי מה שאתה טוען אפילו לא תוקפניים ובגלל סטריוטיפים אינפנטילים, מטופשים ולא נכונים שלך אתה הורג אותם.

לא הבנת כנראה מה שכתבתי....בפשטות: בעל הכלבים הוא שאחראי לכלבים שלו, ובכך שהוא מסרב להשים להם מחסום כחוק הוא מסתכן בהחרמתם ואולי בהמתתם. והתוצאה של מה שאמרתי מקודם, ואני מצוטט:"יגידו הצדקנים שזה דמגוגיה, אבל בין הסיכוי של אחת למיליון שהילד שלי בן 4 וחצי יתקל לבדו במושב מול הרוטווילר, לבין זה שבעל הכלבים (המטומטם לדבריך) יענש בהריגת הכלבים שלו (לאחר שהוזהר כבר ע"י המשטרה), אז אני בוחר באפשרות השניה," אזי שהתוצאה הסופית היא עדין באחריות הבעלים ולא באחריותי.

ושוב בפשטות: אל תשים מחסום, אני יתלונן כדי לא לסכן את ילדי, ואתה תשלם את המחיר על עקשנותך.סוף פסוק.

פורסם

אם הם קשורים אז אין בעיה שיהיו ללא מחסום. אם הם חופשים, בהחלט צריך שיהיה מחסום אבל זה בדיוק כמו לכל כלב אחר. ללא מניפולציות.

פורסם

הכוונה שהוא מסתובב איתם קשורים ובלי מחסום. לא בבית. ותאמין לי הם גוררים אותו ולא הוא אותם, אז אם ישתחרר אחד? אז חייב שיהיה מחסום.

• תוכן חדש...