Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגרסת סדאן נראית יותר טוב מכל משפחתית קטנה שיצאה בארץ:shock:בהחלט הייתי מעדיף אותה על אקסנט\ריו\סימבול\אבאו. אגב יש יאריס סדאן באמריקה ובדרום אמריקה

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אתה צריך להזהיר לפני שאתה שם תמונות כאלה. מסתובבים פה גם ילדים, אתה לא רוצה לקחת אחריות על הנזק שייגרם להם לאחר שהם יראו את זה.

אגב, אחלה רכב בקטגוריה שלו ביחס למחיר!

לא שיש לי משהו נגד הרכב הזה, אבל בתקופה שבה חיפשתי רכב מהקטוגריה עבור חבר, הסיריון היה משמעותית גבוה מהמתחרים שלו.

אחלה רכב בקטגוריה? כנראה שכן.

ביחס למחיר? כנראה שאפשר להתווכח על זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אתה צריך להזהיר לפני שאתה שם תמונות כאלה. מסתובבים פה גם ילדים, אתה לא רוצה לקחת אחריות על הנזק שייגרם להם לאחר שהם יראו את זה.

לא שיש לי משהו נגד הרכב הזה, אבל בתקופה שבה חיפשתי רכב מהקטוגריה עבור חבר, הסיריון היה משמעותית גבוה מהמתחרים שלו.

אחלה רכב בקטגוריה? כנראה שכן.

ביחס למחיר? כנראה שאפשר להתווכח על זה.

מה בדיוק אחלה בו? אחת המכוניות הרועשות, הפחות נוחות והפחות מהנות לנהיגה שעברו תחת ידיי בשנים האחרונות. סיריון היא פשוט טויוטה יאריס סוג ב', זה הכל.

ובענין "רכב מתאים לבחורה", אם הכוונה היא למכונית מיני/סופרמיני אוטומטית, ה"בחורה" זכאית להנות מרכב טוב ונוח לא פחות מה"בחור", דוגמת 206, מיקרה, קליאו, פולו וכו' וכו'. ה"בחור", מן הסתם, לא יקנה לעצמו סיריון.

תחשבו על זה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הניסאן פלטינה, היא בעצם הרנו קליאו קלאסיק המוכרת.

רנו לא נמכרת במקסיקו, אז במקומה יש את ניסאן.

לגבי ה-307 היא מלכת יופי לעומת ה-206 סדאן

newtitel.jpg

206sedan2-2.jpg

מזל ש(עדין) לא חושבים על גרסת סדאן ל-207.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

באתי להגיד שסיטרואן C4 סדאן ניראית בסדר, אבל אז ראיתי אותה מאחורה:

zj8gv5.jpg

טוב שזה נמכר רק בסין.

אגב, יש מכוניות שבהן האצ'בק הוסבה לסדאן, וזה נראה טוב, אבל בהן הוחלפו כמעט כל חלקי הפח.

לדוגמא פז'ו 406, שהיא גירסת הסדאן של קסנטיה:

1449_citroen_xantia.jpg

800px-Wiki406.jpg

או VW בורה, שהיא גולף 4 סדאן:

800px-Volkswagen_Golf_IV_3-door.jpg

800px-VW_Jetta_sedan.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

וואו ה C4 ממש ממש מכוערת. :shock: לוקחת את כל השרשור הזה בהליכה.

הרבה יותר מכוערת מה 206 שגם היא לא מלכת יופי, כן.

עריכה: אני מדבר על ה 206 סדאן, כן? שלא יהיו טעויות :)

יואב :arrow:

פורסם

הבורה נראית טוב משתי סיבות:

1. הפרופורציות שלה נכונות, בטח בהשוואה לשלל היצירות שהוצגו כאן, ובמיוחד לנציגות הפרנקופילית.
  2. בניגוד לכמעט כל הדגמים, לבורה יש עיצוב שונה לחלוטין מהגולף בחזית ובדלת האחורית. שימו לב ל-206, לדוגמה: התחת שלה נראה כמו נטע זר לחלוטין. אצל הבורה, לעומת זאת, הוא נראה כאילו הוא היה שם מאז ומעולם. הדבר הזה נכון מאותן סיבות בדיוק גם לגבי הקסנטיה וה-406, למרות שבמקום קסנטיה רואים איקס אדום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

השתלת הישבן שנראית הכי לא מתאים היא ב-206 וביאריס מיד אחריה. זה באמת נראה כמו נטע זר לחלוטין. היתרון היחיד בכל המכוניות הקטנות שקיבלו השתלת ישבן, הוא תא מטען עצום.

פורסם

התמונה של סיריון סדאן זה פוטושופ! תסתכלו טוב:shock: מה גם שרכב בזה לא יוצר אף פעם.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...