Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הייתי אמור לסגור עסקה עם בחור מהפורום בקנייה של אגזוז פתוח שקט, לאחר שנמאס לי מהאגזוז הרועש שנמצא לי על הרכב (פונטו HGT 1800).

בסוף לא הספקתי להגיע לדואר בזמן והיה כבר סגור ואז התחלתי להתלבט בעצמי אם כדאי להחליף לאגזוז פתוח שקט, כי מצד אחד אני לא מעוניין באגזוז שקט לגמרי אחרת הייתי שם כבר את המקורי, מצד שני אני סובל עם האגזוז הפתוח ללא משתיק שיש לי כיום.

האגזוז שאני צריך להביא זה דוד פתוח של חברת האנסה יציאה כפולה עם משתיק, עכשיו למרות הרצון לשקט, אני רוצה להינות מרעש בטעם טוב, כי כרגע כשאני ב-4 אלף טור ההרגשה מהרעש היא כיאלו אני עוד שנייה במנתק.

יש למישהו אגזוז פתוח שקט על האוטו ויכול לתת חוות דעת שלו?

ומה דעתכם על כל העניין? השקט יהיה שקט עד כדי כך שכבר יהיה עדיף לשמור את הכסף? או שמדובר ברעש יפה?

ואם יש לכם המלצה אישית שלכם בנוגע לדוד עם רעש איכותי אבל עדיין לא כמו המקורי - תמליצו לי.

יום טוב.

הבהרה: אני לא ערס ממוצע :lol:

פורסם

אם יש לך דוד נירוסטה הניקל שמוכרים עם המשתיק ,הוא ידוע כמרעיש מאד[בידוד עלוב במעטפת].

אכן אנסה נחשבים לשקטים מאד ובישביל להוציא אותם "משלוותם" ,שעון הטורים צריך להתחיל לטייל ב3500 סלד וצפונה.

דודים יותר איכותיים עם הפרמטרים שציינתי הם הדודים של סופרספרינט אבל הם יעלו יותר $.

ישנם כמה דגמים של רמוס שעושים עבודה טובה ,ניראים טוב ולא שורקים לשוטרים.

אני אישית נוסע עם דוד של סרדין,הוא די שקט בטורים של עד 3000 סלד ,אבל מהתחום הזה אלה-יוסטור.,אבל זה כי יש לי צנרת פתוחה 2.75" ושבלול קטן שגודש:twisted:.

נ.ב:הבהרה:גם אני לא ערס ממוצע.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יש לי דוד אוניברסלי פתוח אפילו ללא משתיק מה גם שהוא לא מנירוסטה, הוא מסוג של סגסוגת כלשהיא משהו לא מבריק, אם היה משתיק לא הייתי פוזל כיום לדוד שקט יותר.

נניח ואנסה שקטים מאוד - אבל הם מפיקים צלילים יפים? יש לי אפשרות להביא מאותו בחור גם סופרספרינט אבל יעלה לי יותר - איך הרעש של הסופרספרינט?

שוב אני לא רוצה ללא רעש בכלל אחרת הייתי שם את המקורי ושלום על ישראל :)

בעתיד אני מתכנן גם לגדוש אומנם לא משהו אגרסיבי, אבל עדיין, אני מקווה שהם יתאימו לי שניהם יותר מאוחר.

פורסם

לי יש דוד פתוח מנירוסטה שקט על הרכב, אם אתה מאיזור המרכז אתה מוזמן לבוא להיתרשם מהרעש.

הוא שקט מאוד בסל"ד נמוך ומתחזק עם העליה בסל"ד.

• תוכן חדש...