Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C5 מול C5 מה עדיף? שנתון או קילומטרז'

windsurfer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב לחברי הפורום

קראתי רבות חומר רב שהוצג כאן בנושא, למדתי ויישמתי לא מעט (עד כאן שלב החנפנות).

יש 2 רכבים שעומדים על הפרק.

בכל מקרה מדובר בC5 מהדגם הישן 2 ליטר SX בנזין, שניהם PACK, שניהם מטופלות במסירות ע"י בעליהן במוסכים מורשים, שניהם אחרי בדיקה שלי ולפני בדיקת מכון.

1. מודל 2004, 135K ק"מ, יד 2, מחירון לוי יצחק 4/09 משוכלל (כולל קילומטרז') 47 אש"ח

2. מודל 2002, 109K ק"מ, יד 3, מחירון לוי יצחק 4/09 משוכלל 38 אש"ח

בשני המקרים מוסכם כי ליקויים קיימים(קלים) + וליקויים שיתגלו בבדיקה, יתומחרו ע"י מוסך מורשה ויופחתו מהמחיר.

הנטיה שלי זה ללכת על ה2002 (אומנם אני יכול לעמוד בהוצאה, אך בודאי שיש לי מה לעשות אם הכסף).

שאלה נוספת, האם נכון שק.רישוי של הרכב הנ"ל היא 5? במחירון מופיע ק.רישוי 3.

גילוי נאות, הבעלים של ה2002 הוא חבר בפורום אז אזדקק ליותר ממשיב אחד.

תודה מראש

אין החותם מעיד על גיסתו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשנתון 2004 יש סיכוי שלא לסבול מחלק ממחלות הילדות של המכונית.

האם שווה לשלם על "סיכוי" עוד 9000 ש"ח ?

רק אתה יכול להגיד.

אם רק אחת מהן עברה החלפת שסתומי גיר ותיקון תקלה במזגן (צד נהג מחמם\מקרר בלבד) הייתי נוטה לכיוונה.

קבוצת הרישוי נקבעת במעמד עליית הרכב לכביש (לפי מחיר המחירון שלו באותו הרגע) ומלווה אותו לכל חייו.

מתוך כך נובע שאותה מכונית בדיוק יכולה להשתייך לשתי קבוצות רישוי שונות בשנתונים שונים, בגלל מדיניות תמחור של היבואן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

OK אז הלכתי על ה2002

רכב בהחלט שמור ומטופל, ביצע את החלפת שסטומי גיר + עדכוני תוכנה לגיר, ובבדיקה נמצא תקין.

כבר הספקתי לגלות כמה גאג'טים שהבעלים מזה שנתיים לא הכיר.

יש לי הרגשה טובה, אבל רק הזמן יגיד

יום טוב לכולם

אין החותם מעיד על גיסתו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...