Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס: יקר אך שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראנקס רכב שמאוד קשה למצוא, לא פחות מיאריס.

אני מכיר מישהו שמכר לפני חצי שנה ראנקס 2006 בכמה אלפים טובים מעל המחירון. (משהו כמו 100K קיבל עליה)

כיום אני מחפש לאחותי ראנקס/ יאריס / פולו ומלמצוא את שתי הראשונות כבר התייאשתי. אני גם בשלבי יאוש במציאת האחרונה . אנשים פשוט לא מוכרים פולו אוטומט בנות שנתיים-שלוש. (שלא לדבר על הטויוטות)

אייל,

אל תתייאש ! יש מציאות שעשו 60K וגם 45K (לא רכשנו אחת כזו בגלל צבע התכלת המגעיל), כפ שרשמתי צריך סבלנות ולהיות זמין 24 שעות ביממה להקפצה מכיוון שרבים מתקשרים גם בשעות הלילה המאוחרות בכדי לתאם בדיקה בבוקר.

כפי שרשמתי אין סיבה לשלם יותר מ-2000 שקל מהמחירון גם עם הרכב שמור.

דרך אגב חלק מהמודעות באתר יד-2 הם פיקטיביות ואנשים סתם רשמו מחירים גבוהים ב-8K עד 10K ממחירי לוי יצחק. חלק מהם בכלל לא ענו לטלפונים או הקו מנותק.

איזה כייף לי :)

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
PIZO]

אני מציע לך לבדוק את אחוזי שביעות הרצון ממי שב-א-מ-ת יש או היה לו את הרכב{307} אתה תופתע מאד לטובה במיוחד יחסית לצעקות והקללות היומיומיות ששומעים במוסכי צמפיון!

כאשר 307 נכנסה לליסינג אני הייתי מהראשונים שקיבלו. האוטו באמת בנוי טוב,די נוח ומעוצב לזמנו. אהבתי אותה מאוד במיוחד כאלטרנטיבה למאזדה לאנטיס. חוץ מכל מיני תקלות חשמל מוזרות ומשונות שהיו לי חדשות לבקרים. במשך 8 חודשים היא לא נתקעה לי אף פעם וכל התקלות תוקנו באותו יום. חוץ מזה באמת נהנתי מהאוטו. היא גרמה לי להיות חסיד גדול של מכוניות צרפתיות...בליסינג. כי לא נראה לי שאני מסוגל לבלות כל כך הרבה זמן בקפיצות למוסך כדי שיסדרו מנורה כזאת או כפתור כזה שלא נדלק או כל מיני שטויות. אני אישית נוטה להאמין שזה קרה בגלל התקנת פזומט חאפרית שגרמה עומסים מיותרים על מערכת החשמל.

עובדה שברנו מגאן שהייתה אחריה אני התעקשתי בכל ההתקנות על הלחמות במקום חיבורים מהירים ושם לא היו לי בעיות חשמל אבל היא פשוט התפרקה במלואו מובן המילה. לא משנה.

כל מכונית שיודעים לטפל בה בחום ואהבה תיתן תמורה מעולה ואריכות ימים. ההבדל בין טויוטה לפיג'ו הוא כמות החום ואהבה שצריך להקרין על האוטו. חוץ מזה אני חושב שRUNX תוצרת אנגליה שנמכרה בארץ יותר טובה מ307 אבל לא שווה את המחיר.

פורסם
כאשר 307 נכנסה לליסינג אני הייתי מהראשונים שקיבלו. האוטו באמת בנוי טוב,די נוח ומעוצב לזמנו. אהבתי אותה מאוד במיוחד כאלטרנטיבה למאזדה לאנטיס. חוץ מכל מיני תקלות חשמל מוזרות ומשונות שהיו לי חדשות לבקרים. במשך 8 חודשים היא לא נתקעה לי אף פעם וכל התקלות תוקנו באותו יום. חוץ מזה באמת נהנתי מהאוטו. היא גרמה לי להיות חסיד גדול של מכוניות צרפתיות...בליסינג. כי לא נראה לי שאני מסוגל לבלות כל כך הרבה זמן בקפיצות למוסך כדי שיסדרו מנורה כזאת או כפתור כזה שלא נדלק או כל מיני שטויות. אני אישית נוטה להאמין שזה קרה בגלל התקנת פזומט חאפרית שגרמה עומסים מיותרים על מערכת החשמל.

עובדה שברנו מגאן שהייתה אחריה אני התעקשתי בכל ההתקנות על הלחמות במקום חיבורים מהירים ושם לא היו לי בעיות חשמל אבל היא פשוט התפרקה במלואו מובן המילה. לא משנה.

כל מכונית שיודעים לטפל בה בחום ואהבה תיתן תמורה מעולה ואריכות ימים. ההבדל בין טויוטה לפיג'ו הוא כמות החום ואהבה שצריך להקרין על האוטו. חוץ מזה אני חושב שRUNX תוצרת אנגליה שנמכרה בארץ יותר טובה מ307 אבל לא שווה את המחיר.

בוא אני יגלה לך סוד לובינסקי חברה שנותנת שרות ברמה בינונית מינוס אבל אחד הדברים החיוביים מאד אצלה שיש אצלה נוהל קבוע שכל רכב שנדפק/טבע בים{זה באמת קרה}/עם תקלה חמורה לפני המסירה,רכבים כאלה{יש כאלה לא מעט אצל כל היבואנים} נמסרים לחברות הליסינג וחברות בלבד לקוח פרטי ב99% מהמקרים לא יקבל רכב שעבר אירוע "כואב" ואני אומר זאת מכיוון שהייתי בעברי בתוך המערכת הזאת.מרבית היבואנים האחרים אינם מתנהגים כיאות ללקוחות הפרטיים,מעבר לכך קח בחשבון שבליסינג מקבלים את הרכבים עם רמות הגימור והאיבזור הנמוכות ביותר ועם המנועים הבסיסים[1.6 במקרה הנ"ל] וההבדל לעומת הדגמים היקרים והחזקים יותר משמעותיים מאד.

פורסם

מקפיץ את זה כדי לומר שבמקרה בדקתי עכשיו את המחירון של היאריס מודל 2002 שיש לאמא שלי. מדובר על 50 אלף ו-55 אלף כולל הק"מ. זה מחיר גבוה ב-10 עד 30 אלף שקלים משל כל סופרמיני אחרת מאותו השנתון (שלא לדבר על מכוניות משנתון גבוה יותר). להזכירכם, לפני 7 שנים המכונית הזאת נמכרה כחדשה ב-87 אלף שקלים...

בכל מקרה - זה מחיר באמת מטורף. צריך להיות בעל ראייה מאוד מעוותת של שוק הרכב בשביל להוציא כזה מחיר על מכונית כזו, כשאפשר לקנות ב-20 אלף פחות מכונית אפילו יותר חדשה. אבל כנראה שיש מספיק אנשים שעושים את זה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנשים אשר שוטפים להם את המוח בדבר אמינות אגדית , וסיפורי סבתא מפה ועד להודעה חדשה, והישראלי הטיפש בולע ועוד מרגיש שדפק את המערכת.

פראירים לא מתים, הם רק מתחלפים..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אין ספק בכלל, זה כבר מגוחך כמה שהמחיר מוגזם. אבל חבל שאתם מתגוננים כ"כ. כמו שידוע שבנוחות רוב הצרפתיות מפנקות יותר (וכנראה זאת לא שטיפת מוח - אלא עובדה), עובדה מוגמרת וקיימת היא שסמלה של טויוטה הוא האמינות שלה (בניגוד אגב לאותן צרפתיות..).

מחר אנחנו מחליפים את הקורולה ליסינג של אשתי ב308 חדשה (הכל פונה הערב מהרכב:lol:), ואני רוצה להגיד לך ששלוש שנים,

לאורך65,000 ק"מ לא קלים בכלל (ליסינג להזכירך - אם כי לא הרסנו או התחרענו עליו חלילה), ומאזן התיקונים הלא מתוכננים כלל נורה אחורית וקדמית שרופות (סה"כ 70 ש"ח), אפילו לא טרחנו לגשת לקצין הרכב....

משהו אומר לי שזה לא יהיה הסיפור עם ה308, נחיה ונראה....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אין ספק בכלל, זה כבר מגוחך כמה שהמחיר מוגזם. אבל חבל שאתם מתגוננים כ"כ. כמו שידוע שבנוחות רוב הצרפתיות מפנקות יותר (וכנראה זאת לא שטיפת מוח - אלא עובדה), עובדה מוגמרת וקיימת היא שסמלה של טויוטה הוא האמינות שלה (בניגוד אגב לאותן צרפתיות..).

מחר אנחנו מחליפים את הקורולה ליסינג של אשתי ב308 חדשה (הכל פונה הערב מהרכב:lol:), ואני רוצה להגיד לך ששלוש שנים,

לאורך65,000 ק"מ לא קלים בכלל (ליסינג להזכירך - אם כי לא הרסנו או התחרענו עליו חלילה), ומאזן התיקונים הלא מתוכננים כלל נורה אחורית וקדמית שרופות (סה"כ 70 ש"ח), אפילו לא טרחנו לגשת לקצין הרכב....

משהו אומר לי שזה לא יהיה הסיפור עם ה308, נחיה ונראה....

הצרפתיות כבר לא הכי נוחות כפי שתווכח בעצמך עם ה 308..

והסמל של טויוטה הוא לא בהכרח ערובה לאמינות ללא פגם, צא ושוטט ברשת בארץ ובעולם ותגלה עולם מלא בהפתעות..

ולגבי הקורולה שאתה מחזיר, אז תרשה לי רגע להכניס אותך לפרופורציה, אני סגרתי שנתים עם מאגאן , 74,000 וכל הבעיות הסתכמו ב 3 נורות חזית שרופות..

ואצלי נמצא הרכב הצעיר בחברה.., כל שאר המאגאנים אשר התקבלו יחד עם שלי עברו מזמן את ה 85,000 ק"מ במשך שנתים , והשיאן הוא בעל מאגאן אשר גמא מעח 120,000 ק"מ בשנתים, כל הרכבים ללא כל בעיה.

יבושם לו מי שמשלם מחירים כאלה על יאריס, זה כנראה מגיע לו.

פורסם

יש לכם גם זמן לעבוד או שאתם נוסעים כל היום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש לכם גם זמן לעבוד או שאתם נוסעים כל היום.

מצחיק, ממש מצחיק.

נהיה פה פורום של קומיקאים.

פורסם
מקפיץ את זה כדי לומר שבמקרה בדקתי עכשיו את המחירון של היאריס מודל 2002 שיש לאמא שלי. מדובר על 50 אלף ו-55 אלף כולל הק"מ. זה מחיר גבוה ב-10 עד 30 אלף שקלים משל כל סופרמיני אחרת מאותו השנתון (שלא לדבר על מכוניות משנתון גבוה יותר). להזכירכם, לפני 7 שנים המכונית הזאת נמכרה כחדשה ב-87 אלף שקלים...

בכל מקרה - זה מחיר באמת מטורף. צריך להיות בעל ראייה מאוד מעוותת של שוק הרכב בשביל להוציא כזה מחיר על מכונית כזו, כשאפשר לקנות ב-20 אלף פחות מכונית אפילו יותר חדשה. אבל כנראה שיש מספיק אנשים שעושים את זה...

רוני

87 של לפני 7 שנים זה לא 87 של היום אז אי אפשר להשוות את זה להיום.

כיום יאריס חדשה עולה בסביבות 110K.

המחיר ללא ספק גבוה מדי - הוא זהה למשל למחירון של גולף GTI מהשנתון שלי שעלתה כחדשה בסביבות 200K.

אני מתקשה להבין מה הבעיה של האנשים כאן - לא מתאים לכם לשלם מחיר כזה על רכב בגיל הזה - אל תקנו.

כנראה שהאמת היא שאנשים רוצים את הרכב הזה, אבל שיהיה זמין במחיר דומה למתחרות כי אז לא תהיה בכלל התלבטות מה לקחת או יותר נכון : לא יהיה צורך להתפשר על אמינות או פרמטרים אחרים. (ולפני שאתם קופצים - גם לקנות פולו זה להתפשר על אמינות כשמשווים אותה ליאריס)

מצד שני אם נקביל את זה למוצרים אחרים :

אפשר לקנות מסך פלזמה/LCD של FUJICOM בחצי מחיר מSAMAUNG או SONY.

ברור לנו מי יחזיק מעמד יותר זמן, לא?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הכוונה הייתה ל 308, המאגאן לעניות דעתי היא מהנוחות בקטגוריה.

ה 308 , 307 וביחוד ה C4 כבר זנחו את הנוחות הצרפתית המפורסמת, הם קרובות יותר לגרמניות בנוחות הנסיעה שלהם.

פורסם
הכוונה הייתה ל 308, המאגאן לעניות דעתי היא מהנוחות בקטגוריה.

ה 308 , 307 וביחוד ה C4 כבר זנחו את הנוחות הצרפתית המפורסמת, הם קרובות יותר לגרמניות בנוחות הנסיעה שלהם.

ה307 רכה יותר מהc4 ה308 רכה משמעותית משתיהן ומשאר המתחרות בקבוצה למעט המאגאן היחידה שלא פחות נעימה ממנה.

• תוכן חדש...