Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות מכונית משפחתית גדולה, חסכונית, אמינה וזולה.

שמתי לב שהמונדאו מומלצת כאן בפורום בגלל היותה רכב אמין, מפואר ונותן תמורה טובה למחיר.

אני גם לא נוסע כל כך הרבה כך שאין לי בעיה של דלק.

התקציב שלי מתאים בדיוק למונדאו 2002.

שאלתי היא: מדוע הרכב כזה זול? איזה חסרונות יש לו שגורמים לו להיות כזה לא סחיר?

בתודה מראש.

פורסם

הבעייה ברכבי "מנהלים" כמו המונדאו, הונדה אקורד, טויוטה אוונסיס, הם ירידת ערך גדולה יותר בגלל נתח השוק הקטן שהם תופסים לעומת המכוניות המשפחתיות הקופקטיות (מאזדה 3, טויוטה קורולה, הונדה סיוויק) שהן סחירות הרבה יותר. כמו כן עלויות הטיפולים, ביטוח, חלפים- כל אלה הופכים להיות יקרים יותר בקטגוריה הזאת ולכן לאנשים פחות משתלם כלכלית לקנות אותם. לכן, ערכן יותר מהר יותר ובאופן תלול יותר לעומת שאר המכוניות בשוק. עניין של ביקוש....

פורסם

לקח זמן עד שהיבואן הנוכחי הצליח לשקם את התדמית של פורד בישראל מה גם שהמונדיאו של אמצע - סוף שנות ה-90 לא ממש הייתה אמינה (בדגש על ה-1.8 ). אין לך סיבה לחשוש לגבי הדגם שאתה שוקל לרכוש, מדובר במכונית טובה (אתה יכול להריץ לגביה חיפוש בפורום) שסובלת מהמוניטין של הדגם שהיא החליפה אשר השפיע על מחיר המחירון שלה ולא מעבר לכך. מדובר בדיל טוב וכדאי שאתה יכול ללכת עליו בלב שקט.

נ.ב.

ההסתייגות היחידה שיש לי בהתייחס לדבריך הוא לעניין ה"מפואר", לא הייתי אומר שתא הנוסעים של המונדיאו מפואר או משרה תחושה שכזו.

פורסם

מזווית הראייה של מכונאי , זהו רכב עם גישה לא נוחה ואפילו קשה ומכאן מתחיל המחיר של הרכב לרדת , מכונאי לא ימליץ לחברו על מכונית שקשה לעבוד עליה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תודה רבה על התשובות המפורטות.

יש רכב שהייתם ממליצים לי עליו במקום המונדאו (בתקציב דומה הוא קצת יותר יקר?).

פורסם

אם אתה יכול להרשות לך יש את הטויוטה אוונסיס והונדה אקורד. רכבים אמינים שעושים את העבודה אפילו בקצת כיף.

כמו כן, הסובארו B4 רכב "מנהלים" מצויין, יצא לי לנהוג עליו כמה פעמים והוא בהחלט שווה. תבדוק מה עדיף לך....

• תוכן חדש...