Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר בוסטון אז G5.

יש הרבה אופציות מעולות בתקציב שלך, איזו מוזיקה אתה שומע ?

מה המטרה ? SQ / SPL (תן לי לנחש... --> שישמעו בחוץ כשאני בא מקילומטר..)

יום עצמאות שמח

...CASKA for life

פורסם

אני שומע הרבה רוק כבד, שנות ה-80

לא שומע טראנסים וכו'

ולא המטרה היא לא שישמעו אותי מקילומטר המטרה היא איכות.

ובקשר ל-G5 ה-G1 זה מה שהמליצו לי עליו.

תודה

חג עצמאות שמח.

פורסם

infinity kappa perfect 12.1 VQ (או 2 של 10)

יש HAVOC למכירה ביד שניה באתר, סאב מעולה אבל תצטרך מגבר חזק ומתאים שיציב ב 1 אוהם.

IDMAX

יש 2 סאבים של GENESIS למכירה ב יד 2 (תצטרך מגבר מתאים אבל הם נמעים מעולה)

חגי

...CASKA for life

פורסם

בתור בעלים של ג'נסיס X2 אני ממליץ לך מאוד עליהם..שתיהם כאלו זה שילוב SQ פשוט מעולה ואם אתה ממש רוצה הם יכולים לספק לך "SQL", כוח לא חסר להם לכל מי שמטיל ספק.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

לדעתי מחיר די גבוה אפילו כשמדובר בבוסטון בארץ .בארהב מחיר חדש נע בין 100-140$ תכפיל כאן ביותר מפי 2 תוסיף תיבה ועדיין לא הגעת ל מחיר שדורשים ממך.חוץ מזה בסכום כזה אתה יכול להשיג יותר טובים מG1.

פורסם

אני חושב שהאינפינטי קאפה הוא אופציה מעולה ואפילו זולה יחסית אבל מצד שני אם אני לא טועה די קשה למצוא אחד חדש היום או אפילו אחד משומש במצב חדש יחסית.

בקשר לאודיופיל של ג'נסיס אז מדובר בסאב מעולה שנותן איכות מאוד גבוהה,אני לא יודע מה מחירו אבל אני חושב שהוא נכנס בתקציבך.

אני אישית הייתי ממליץ גם על הפירלס xxls 12'' שהוא "האבא" של האודיופיל מכיוון שהאודיופיל תוכנן על הבסיס של הפירלס (כמובן דנמרק ולא נצרת עלית).

הסאב הזה הוא מאוד יחודי בארץ ובתור בעלים של אחד כזה אני יכול להגיד לך שהוא סאב מעולה שנותן דיוק מדהים אבל טיפה לוקה בעוצמה אבל בשבילי זה בדיוק מה שחיפשתי,אני שומע הרבה רוק/ג'אז/פאנק וכו' וזה בדיוק הסאב שמשתלב עם המוזיקה ולא משתלט אבל עדין נותן את הפאנצ'יות הרכה והמלטפת,מה גם שהוא דורש הגברה מאוד נוחה שהיא כ-250 וואט rms,לדעתי יש לו 2 חסרונות:1.הוא דורש תיבה גדולה,2.אין להשיגו בארץ אלא רק כאן (עד כמה שידוע לי):

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?products_id=1735

מקווה שעזרתי.

פורסם

חדעתי לך על W^ של JL לא זוכר מי מוכר פה יד שנייה אבל יש וזה סאב SQ מדהים פשוט מעולה ומדוייק ומהיר וקל להגברה

פורסם

יש לך מושג כמה הוא אמור לעלות כי רוב הסיכויים הם שאני אצליח

להוריד את המחיר, אני רק צריך לדעת כמה הוא באמת שווה.

2000 זה בסדר?

פורסם

זה המגבר שלו:

http://www.crutchfield.com/S-PXMID1xDtlX/p_575601S/Rockford-Fosgate-Punch-601S.html

הוא רשם בכותרת ולא רואים.

הוא יציב רק ב 4 אוהם בגישור ומוצהר 600, משמע +- 700. (בכל זאת רוקפורד..)

אם אני לא טועה, אפשר לקבל התנגדות סופית של 4 אוהם בזוג אודיופילים.

שני הבוסטונים לעומת זאת, היו עובדים או ב 2 אוהם או ב 8. (מי זה בדיוק זה שהמליץ לך עליהם ?)

...CASKA for life

• תוכן חדש...