Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני שוקל לרכוש את הרכב הנ"ל. רציתי לשמוע מאנשים שמכירים את הרכב על צריכת הדלק, אמינות, כל מיני מיטוסים שיש לגבי הרכבים האלה. ובכלל האם זה רכב מומלץ. הרכב יעשה לרוב נסיעות עירוניות ובינעירוניות קצרות

פורסם

אני מאוד מרוצה

מודל 2008 מנוע 1.6 אוטומטי

אם תרצה אתה מוזמן לשאול עוד בכיף

פורסם

בסה"כ מכונית אמינה ללא "מחלות" מיוחדות (די מנפצת את המיתוס שסיטרואן "לא אמינות"),

צריכת הדלק של דגם ה-1.6 אוט' נעה סביב ה-10.5 ק"מ/ל' (משולב).

לטעמי המכונית פחות מוצלחת באספקטים שבהן מכוניות של PSA כן הצטיינו בעבר - ניהוג ונוחות. בעיר המכונית מציעה נוחות ממוצעת למדי ודי מאכזבת, אך היא משתפרת לרמה טובה בנהיגה בין-עירונית.

הניהוג כנ"ל, לא משהו.

בנוסף היא לא מרווחת במיוחד וגם תא המטען לא מלהיב. היא אמנם די נאה (אם כי אני לא מהחסידים של לוח המחוונים הדיגיטלי בפרט, ועיצוב הפנים בכלל), אך יש מתחרות טובות יותר לטעמי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
שלום לכולם. אני שוקל לרכוש את הרכב הנ"ל. רציתי לשמוע מאנשים שמכירים את הרכב על צריכת הדלק, אמינות, כל מיני מיטוסים שיש לגבי הרכבים האלה. ובכלל האם זה רכב מומלץ. הרכב יעשה לרוב נסיעות עירוניות ובינעירוניות קצרות

חבילה יפה, שמאשרת את האימרה "אל תסתכל בקנקן".

מדובר בגירסא פחות טובה של 307. נוחות נסיעה ועידון כללי לא טוב בעיר, גיר לא טוב, מנוע לא חלק, מרחב מצומצם.

ולא דיברנו עדיין על איכות, אמינות ושמירת ערך. כדאיות כלכלית תלויה כמה קנית פחות (הרבה פחות) ממחירון.

קורולה אפורה 2006 עושה את זה הרבה יותר טוב: מתגלגלת בנוחות ובשקט בעיר, גיר ומנוע מעולים.

ואם אתה רוצה משהו אירופי, הפוקוס עדיפה, בעיקר בנוחות נסיעה ומרחב.

פורסם

הc4 הוכיחה עצמה כרכב אמין ואיכותי ןלא סתם היא נמצאת בכמויות גדולות בליסינג.התמורה למחיר היא מעולה לגבי הבטיחות!!נוחות ואיבזור היא עולה על יפניות מקבילות וכל זאת במחיר נמוך מיפנית מקבילה שתתן תמורה הרבה יותר נמוכה וגם שנתון גבוה יותר.

פורסם

המנוע הגיר והמתלים וגם רוב מערכת החשמל והאבזור זהים בין הC4 ל 307 אז איך אתה אומר ש307 יותר טובה?

הC4 הרבה יותר מאובזרת מה307 אם אתה משווה את הדגם הפשוט שזה רוב המכוניות.

מי שמקשיב לסטיגמות ש"פיג'ו יותר טוב מסיטרואן בגלל שלBX היו בעיות בשנות ה80" אוכל אותה בגדול ומגיע לו.

הנוחות בC4 מעולה ביחס לכל יפנית שתיקח-לאבא שלי יש סיויק חדשה וזה ממש קרש גיהוץ ליד הC4.

אחיזת כביש ומרחב בתא נוסעים מעולים,ישיבה גבוהה ונוחה מאוד,חלק מהאבזור בC4 בכלל לא קיים ביפניות מהרמה הזאת.

בטיחות 5 כוכבים.

נהגתי בפוקוס והמנוע שם-(1600) מת לגמרי והרבה יותר חלש מהC4 שלא לדבר על זה שהאבזור והעיצוב ממש עלובים.

ודבר אחרון מי שמפריע לו הגיר בC4 פשוט נוסע במצב ספורט באופן קבוע וזה פותר את הבעיה.

אז לא לדבר שטויות בבקשה.

פורסם

הC4 לא מוצלחת במיוחד במרחב פנים, גם הכניסה לרכב היא קצת בעייתית לאנשים גבוהים ומאחור המצב רע יותר (לגבוהים) בגלל העיצוב של הגג המשתפל.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
חבילה יפה, שמאשרת את האימרה "אל תסתכל בקנקן".

מדובר בגירסא פחות טובה של 307. נוחות נסיעה ועידון כללי לא טוב בעיר, גיר לא טוב, מנוע לא חלק, מרחב מצומצם.

ולא דיברנו עדיין על איכות, אמינות ושמירת ערך. כדאיות כלכלית תלויה כמה קנית פחות (הרבה פחות) ממחירון.

קורולה אפורה 2006 עושה את זה הרבה יותר טוב: מתגלגלת בנוחות ובשקט בעיר, גיר ומנוע מעולים.

ואם אתה רוצה משהו אירופי, הפוקוס עדיפה, בעיקר בנוחות נסיעה ומרחב.

אפשר לדעת מאיפה כל הידע שלך?

* אני פשוט רוצה לדעת.

אני 180 ס"מ ולי לא היתה בעיה מיוחדת להיכנס. כנראה שלגבוהים יותר יש בעיה.

פורסם

אני 186 ושוקל כמעט 100 קילו ומרגיש מרחב עצום ברכב הזה מקדימה ומעולה מאחורה.

איך הגעת לדבר הזה בכלל?

פורסם

אני 190, ובכל סוגיית המקום אין בעייה מיוחדת מאחורה. לא מאוד מרווח אבל גם לא צפוף יותר ממכוניות אחרות בסגמנט. מקדימה דווקא יש לי מעט בעיות עם הכסא נהג שלא נע אחורה מספיק ומחייב אותי לתנוחת נהיגה צפופה מעט.

חוצמזה האוטו חמוד, לא נוח במיוחד בעיר, מעט נוקשה אך חיסרון זה בעיר הופך ליתרון מסוים בנסיעה בינעירונית שם האוטו מרגיש טוב ומרוסן.

המנוע בסדר לא ממש נמרץ והגיר שדובר עליו רבות נוטה לפעמים לדעה משל עצמו בכל מה שנוגע להעברות הילוכים.

בסך הכל מדובר ברכב טוב ואמין שלא הפגין בעיות בשנתיים שהוא במשפחה.

• תוכן חדש...