Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני דיי סגור

תנו רק אישור ונוכל לראות את המערכת כבר במפגש ביום שבת

HU - Clarion dxz786

Comp - Hertz high energy hsk165

Amp - Macaudio Z4200

Sub - ID 10'

מתאם דין1 לטיוטיה ראנX בסביבות ה 200 שקל

וזהו.

מה אתם אומרים?

הייתם מחליפים משהו בתמורה ללרדת במשהו אחר?

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה יעלה כל הציוד?

כמה ישאר לך להתקנה?

אני הייתי מחליף את המגבר-הייתי שוקל את אופציה של יד שניה,זה יאפשר לך לבחור מגבר ברמה יותר גבוהה

מבחינת המגברים,רכישה שלהם ביד שניה היא הבטוחה ביותר מכל הציוד אודיו אחר-בד"כ המגברים הם אמינים מאוד,

ואנשים מחליפים ציודים כל כמה חודשים,לכן אתה יכול למצוא כאן מגברים כמו חדשים שבקושי היו בשימוש,אבל נימכרים בחצי מחיר,ולרובם יש עדיין אחריות.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אני לא מעוניין בציוד יד2

רק בגלל האחריות לא משחק עם זה מניסיון

הכל צריך לעלות 5 +- עם התקנה

אולי כדי לי לרדת ב HU ולעלות במגבר?

ה HU עולה 2100 שקל יש דגם שהוא עם USB ו IPOD READY ו AUX ו3 יציאות RCA לפחות ו מעבד 24BIT?

במחיר זול יותר? לאו דווקא של CLARION בא בחשבון משהו אחר גם ואז זה יוסיף לי כסף בשביל

מגבר חזק יותר

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חברי הפורום שוב שלום

מכרתי את הראן איקס בשעה טובה

וקניתי AURIS

אשמח שוב ל

HU AMP COMP SUB

5 וחצי אלף כולל התקנה

*חשוב* - HU שעובד מושלם עם אייפון דור 3 כמו ה 786 של קלריון.

התקנה וחנות באזור השרון.

אשמח גם לדעת מה מידות הרקולים באוטו.

בברכה

פורסם

לא

בדיוק מכרתי את הרכב ביום שריצתי להתקין את המערכת

פורסם

לא מסתדר מבחינה תקציבית

CLARION 786USB - 2100 שקל

HERTZ HIGH ENERGY - 1500

AUDISON SRX-4 -1800 שקל

HERTZ 250HDX משהו כזה

כל זה ב 5.500 כולל התקנה וחיווט

יש אופציה שניה

MBQUART - POWER 1500 שקל

ROCKFORD T400-4 - 2000 שקל

CLARION DXZ 786USB - 2100

ואז נשאר לי 600 שקל לסאב ו חיווט והתקנה

פורסם

האופציה הראשונה טובה יותר ללא ספק. אפשר לדעת איפה קיבלת את ההצעה?

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

נתבקשתי לא למסור שם.

יש אלטרנטיבות טובו יותר בכסף הזה?

פורסם

רק לצורך העדכון אני רכשתי את הHU של קלריון (786) ב1800 ש"ח, אומנם בחנות בירושלים. אך אם כאן הצלחתי לרכוש במחיר הזה אתה בקלות יכול בכל מקום.

חשוב לציין שזה נרכש באחריות יבואן מקורי ל3 שנים. (S G)

זה יחסוך לך 300 ש"ח ויאפשר לך יותר תמרון בשאר הרכיבים.

גם אני התלבטתי בין ה586 ל786 וקח בחשבון שהפונקציות ב786 יותר מגוונות, תצוגה יותר נעימה, ועוד יתרון חשוב בשבילי זה שהUSB מאחורה ולא מקדימה (פחות פגיע).

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

• תוכן חדש...