Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק בפונטו HGT שמורה למדיי, בעלת קילומטראז' נמוך ועברה את כל הטיפולים הדרושים.

הג'אנט הוא אותו ג'אנט מקורי, בעל מידה 15", והצמיג הינו חתך נמוך - הבולמים ברכב הם בולמים מקוריים.

בנסיעות במהירות נמוכה, נוחות הנסיעה גרועה למדיי, בגלל החתך הנמוך והבולמים המוקשחים שאמורים להיות סוג של ספורטיביים.

ואז בנסיעות במהירויות גבוהות שמתי לב למשהו מוזר, ההיגוי באוטו הופך להיות פתאום "משוגע" בצורה בלתי רגילה, האוטו משדר אי יציבות חזקה מאוד, לפתע צריך לתפוס את ההגה חזק יותר בגלל תנודות שונות שלו לצדדים, ושלא נדבר על כניסה לעיקולים במהירות גבוהה שם הרגש צריך להיות גבוהה מאוד מאחר והאוטו שוב, מראה אי יציבות.

למרות שאני לא מצפה הרבה מההתנהגות של הבולמים הגרועים ברכב, אני מצפה למינימום, והכוונה במינימום היא שאפילו ברכב השני שיש ברשותי - מיצובישי לנסר 05, ההיגוי במהירויות גבוהות הרבה יותר נשלט ומקנה הרבה יותר "ביטחון" גם בקו ישר וגם בעיקולים.

כיצד ניתן לטפל בתופעה? ממה היא נגרמת בכלל? מדובר רק בבולמים הגרועים? או שיש כאן משהו מעבר?

תודה!

פורסם

ברור לך שיש לך תקלה ברכב, אף אחד פה לא יוכל לאבחן אותה בשלט רחוק.

אתה צריך להתחיל מלבדוק האם הגאנטים שלך ישרים ואח"כ לעבור לחלקי המתלה וההיגוי.

אם גם שם לא מוצאים את הבעיה יכול להיות שאחד מהבולמים הוא הבעיה.

• תוכן חדש...