Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מחיר מצחיק? לידית פלסטיק עלובה ?!?!

רק אני קונה מראות חשמליות קומפלט ב-150 שקל? המחיר לידית מפירוק, לי אישית נראה מוגזם.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה מחיר מצחיק? לידית פלסטיק עלובה ?!?!

רק אני קונה מראות חשמליות קומפלט ב-150 שקל? המחיר לידית מפירוק, לי אישית נראה מוגזם.

במוסך מורשה רוצים לקחת על הידית 650 ש"ח.

במוסך רון ובמוסכים אחרים - 500-550 ש"ח.

בפרוקיות - אני חושב שיצא לי להיות בכולן, מצאתי רק פרוקיה אחת עם הידית המבוקשת עם אלפי שריטות ותג מחיר של 300 ש"ח.

עכשיו תגיד לי אם 90 ש"ח זה מחיר מצחיק או מחיר יקר..?!

הידית אכן עלובה ויקרה מאוד באופן כללי, אבל את המחירים לא הצרכנים קובעים אלא היבואנים הגזלנים.

קניתי את החלק מספק פרטי באנגליה, אם מישהו רוצה את הפרטים שלו שישלח לי ה"פ.

פורסם

אני חושב שאתה צריך לפרסם אותו כאן.

בעוד שנה, שנתיים - אולי מחר, ייכנס מישהו עם בעיה דומה לשלך לפורום ויבקש פיתרון.

יש סיכוי יותר מסביר שאתה כבר לא תתחבר יותר לפורום ואז ההודעה הפרטית שלו תהייה לשווא.

בקיצור - יאללה תפרסם.

• תוכן חדש...