Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחברים אותו לנשמים במנוע,

כן, אפשר לחבר למאזדה 3.

מועיל: מערכת נשם יותר פתוחה ממקורית (אולי)

מזיק: לא.

קו---------------------------------------

פורסם

לא מדוייק.

יש מכוניות בהן שינוי במערכת של הנשם "תשגע" את מחשב הרכב - אתה עלול לשנות את הואקום בסעפת היניקה.

אצלי ב-M42 חיבור הנשם ישירות לסעפת מבלי שיעבור בSPV שיגע לגמרי את סל"ד הסרק של המנוע...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש מיכל איסוף שמן שמתחבר לפני אינטרקולר?

ראיתי home-made וכבר התחלתי לבנות כזה, השאלה אם יש מוצר מדף?

ההומייד עשוי קופסה מלאה בברזלית (כזו של ניקיון בכלים - ניטען שהיא אוספת את השמן שבאויר ולוקחת אותו מטה לתחתית הקופסה) וכמובן רשת מתכתית למנוע מחלקיקי ברזלית לעוף הלאה. לי אישית ניראה די מוזר לשים ברזלית כזו ב-200 מעלות (גודש 1.4 באר, הטמפ' גבוהה בכניסה ל-IC), אז אם יש מוצר מדף הוא בוודאי עשוי מהחומרים הנכונים.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

למה שיתחבר לפני האינטרקולר?

כל מה שצריך זה לחבר את המיכל הזה(גם מה שביצעת הוא נכון וטוב אבל מצריך ריקון אחת ל...) במקום הנשם הרגיל ששמים או במקום הצינור חזרה ליניקה.

אתה יכול במקום לעשות יציאה לאוויר מהמיכל או דרך נשם או חופשית לעשות חזרה ליניקה, מה שפשוט יחסוך כמות שמן שחוזרת למנוע דרך המצערת.

:wink:

פורסם
אצלי ב-M42 חיבור הנשם ישירות לסעפת מבלי שיעבור בSPV שיגע לגמרי את סל"ד הסרק של המנוע...

נשמים שמחוברים לסעפת יניקה אחרי המצערת לא מחברים לCATCH CAN בלי שסתום חד כיווני. בהרבה מכוניות יש נשמים

מהמכסה שסתומים לסעפת יניקה אחרי המצערת, אבל יש שסתום חד כיווני איפשהו בדרך.

יש מיכל איסוף שמן שמתחבר לפני אינטרקולר?

למה שתרצה לחבר את מיכל איסוף השמן לצנרת גדישה?

הטמפ' בכניסה לאינטרקולר שלך זה 200 מעלות? איך בדיוק הגעת למסקנה הזו?

Race Smart

פורסם

אני עסוק ממש בימים אלו בהרכבת האינטרקולר (הצינורות לא מתאימים לבעיה שיש לי שם, זה לוקח יובלות). אני מנחש שהטמפ' ביציאה מהטורבו גבוהה. אם בכניסה יש 40 מעלות בערך אז אחרי גדישה של 1.4 באר אני חושב שזה די בקלות מגיע להרבה מעל 150 מעלות, כי כל המטרה של האינטרקולר להביא את הטמפ' לאיזור 50-70 מעלות (הפילטר ימוקם במקום קריר יותר בהמשך - אבל עדיין בארץ ישראל החמה עסקינן).

אח"כ גם נתקין שפריצרים על ה-IC, אבל די לצרה.. יש לי מד טמפ' חיצוני (לייזר) אז אולי אוכל לדעת מה הטמפ' בכניסה ל-IC וביציאה ממנו בסדר גודל מקורב.

אבל לעניין השירשור:

1. האם לנשם שזורק כמה גרמים של שמן אין תפקיד "שימוני" כלשהו?

2. האם מיכל האיסוף לא פוגע באויר הנינשף מהנשם? (עלול לבלבל לי את הצ'יפ)

3. האם לא כדאי כך או כך לאסוף את השמן (אחת לשנה מצידי) כדי לא להפוך את ה-IC ל"אוספן שמן"?

שם השוטר מחכה...

פורסם

אז לא הבנתי זה יפכע במחשב רכב שלי ? ( מאזדה 3 ? )

אני מעוניין לשים אחד כזה .

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

די עונים שם על השאלות, אבל לא ראיתי התייחסות למחשב הרכב / טורים. לדעתי זה יכול לפגוע אפילו בטורים של מנועים ישנים ופשוטים על קרבורטור, אם זה מוריד במשהו מההנשמה.

מה שאני התחלתי לבנות זה עם ברזלית שכניראה מושתתת על אותו עיקרון - להביא במגע את האויר המשומן ברשת מתכתית. אני פשוט רוצה לשים את זה אחרי הטורבו כי אם לנשם יש אפקט שימון של הלהבים, אז חבל להפסיד אותו.

שם השוטר מחכה...

פורסם

למה לחבר מיכל איסוף שמן למאזדה 3? לא חבל על הכסף?

מיכל איסוף שמן נועד למכוניות עם מנועים שזורקים שמן דרך הנשם.

קחו את מנוע הקוזוורט', זה מנוע שזורק שמן בכמויות גדולות מאוד דרך הנשם. לכן חובה להתקין לו מיכל איסוף שמן.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
לא חבל על הכסף?

בארה"ב, הפשוטים עולים בין 5 ל-10 דולאר. הממש טובים 25$. חבל על כל אגורה, אבל על 5$ קצת פחות חבל..

שם השוטר מחכה...

פורסם

אם זה עולה לך 20 שקל אז למה התחלת להכין HOME MADE

בקיצור במאזדה 3 זה לא יתן לך כלום

עושים את זה כשיש סיבה ולא כדי להיראות כמו משופר שבדימיון נותן רכבות למאזדות 3 אחרות בגלל שאין להם מיכל איסוף שמן

אתה רוצה להשקע 20 שקל בשיפור מאזדה 3, פנק אותה במי שפריצרים משובחים :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...