Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי היום אודי 80 ממודל 91 אוטומטית נפח 1600 102 כוחות סוס.

מספר בעיות שקצת הפריעו לי ורציתי לדעת מה ניתן לעשות בנידון:

1. הקילומטרא'ז לא זז, נשאר קבוע, יחד עם זאת המחוג כן מראה מהירות, לדעתי זה לא כבל, כי אז היתה לי בעיה דומה בגולף 90 וגם לא הראה מהירות.

2. אילו כיסאות של דגמים אחרים של אודי יתאימו לרכב שלי, הכיסאות בו ממש קשים ולא נוחים בעליל.

3. שמתניעים את הרכב הטורים בסרק לא יציבים, נעים בין 700-900 ויש הרגשה כאילו הרכב עומד להיכבות, הבעיה נפתרת לאחר מספק דקות של נסיעה.

4. התאורה של קונסולת המזגן לא מאירה, מישהו יכול להסביר לי איך ניתן לפרק על מנת להחליף נורות?

תודה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

1) אין לי פתרון לבעיה אבל אני הייתי ניגש למוסך אמין שיעריך את הקילומטרז של הרכב

2) ...

3) בעיה שחוויתי על בשרי-צו'ק לא מכוון, כיוון צו'ק והחלפת אחת הדיאפרגמות בתוכו עלה לי 50 שקל.

פורסם

הכוונה שגם לפעמים שהאוטו חם ואחרי נסיעה יש רעידות קלות עקב טורים לא יציבים שנעים בהפרשים של 100 סל''ד למטה או למעלה.

לגבי הצ'וק אני אברר את זה.

את התאורה בקונסולת המזגן סידרתי לבד, האם קיימת תאורה גם לגיר? כי אצלי הוא לא מאיר.

איפה ניתן לברר אילו דגמי אודי חולקים אותן מסילות כמו של ה 80, על מנת להחליף מושבים קדמיים?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
הכוונה שגם לפעמים שהאוטו חם ואחרי נסיעה יש רעידות קלות עקב טורים לא יציבים שנעים בהפרשים של 100 סל''ד למטה או למעלה.

לגבי הצ'וק אני אברר את זה.

את התאורה בקונסולת המזגן סידרתי לבד, האם קיימת תאורה גם לגיר? כי אצלי הוא לא מאיר.

איפה ניתן לברר אילו דגמי אודי חולקים אותן מסילות כמו של ה 80, על מנת להחליף מושבים קדמיים?

אם זה העניין אז הבעיה יכולה להיות במנוע צעדים.

אני בטוח שיש אנשים בפורום שיש להם את הנתונים האלה, אבל אני ליתר בטחון במקום לחכות אני מאמין שהכיוון הכי טוב שלך זה היינס (של כל רכב שאתה מאמין שיתאים), סרט מדידה וסבב פירוקיות.

• תוכן חדש...