Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל הייתי שמח לשים צינורית מקורית שיהיה כמו שצריך.

מוזר אבל שהמנוע תחילה קירתע ואחרי כמה זמן חזר למצב עבודה תקין והאוטו נסע חלק.

יש לי אנטנה של רדיו שמצאתי במחסן אני אנסה לראות אם היא בקוטר המתאים ואלי אחליף אותה במקום הצינורית שאילתרתי עכשיו.

תודה על התשובות צביקה

יום טוב

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

בוקר טוב לכולם

בהמשך לתקלה שהייתה אצלי

שמתי לב היום בנסעיה ארוכה שהצ'ק כנראה עובד כל הזמן, יכול להיות שהוא נתפס מסיבה כלשהי, שמתי לב גם לצריכת דלק מוגברת.

אשמח לשמוע תגובות בנושא, תודה

פורסם

הבעיה היא כמו שצביקה אמר לך שאין את הצינורית הזו.

הצינורית הזו מעבירה נוזל קירור לסעפת היניקה והחום של נוזל הקירור הוא שסוגר את הצ'וק אז אם אין את הצינורית אז הצ'וק פועל קבוע.

פורסם

הצינורית הזו מעבירה נוזל קירור לסעפת היניקה והחום של נוזל הקירור הוא שסוגר את הצ'וק אז אם אין את הצינורית אז הצ'וק פועל קבוע.

אכן כן, הצינורית שהדבקת אמורה להיות חלולה, ומי הקירור מסעפת היניקה אמורים לעבור באופן חופשי, על מנת לחממם את הצוק, בלי מעבר מים חמים הצוק לא יתנטרל, ותצרוכת תעלה, בדיווק מה שקורה לך.

פרק את צינור הגומי, שמחובר לצינור שהלחמת, ובדוק באם מים חמים עוברים דרכו, או האפוקסי שהדבקת את הבורג החלול האלטרנטיבי נסתם מהאפוקסי, ולא מאפשר למי קירור לעבור דרכו.

חזור לעדכן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש צינורית פשוט היא יותר צרה, אני תכף יורד למטה לבדוק את זה עוד פעם, יכול להיות שהצינור גומי גם בעצמו סתום כי הוא כולו ישן כזה

פורסם

נשוף בצינורית גומי, יתכן וחלקי החלודה והמתכת של הצינורית המקורית נסחפו וסותמים את מעבר מי הקירור, נשוף בפה ובדוק שהמעבר אינו חסום.

טיפ: במנוע חם שני הצינורות מים המחוברים לצוק אמורים להיות חמים, אחד חם לא מספיק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה פירקתי את הצינורית שחיברתי אתמול, כמו כן פירקתי את הצינור גומי שהיה מחובר לקרבורטור, הצינורית שעל הקרבורטור הייתה בפנים מאד מאד מלוכלכת במה שנראה כמו חלודה, החלפתי צינור גומי והדבקתי מחדש צינורית ברזל שפירקתי מרדיו, בינתיים מחכה שהאפוקסי יתייבש, עידכונים בהמשך.

פורסם

אוקי אז ככה , הכל יושב כמו שצריך אין בריחת מים, שני הצינורות שמגיעים לצ'ק חמים והצ'ק נכבה לפי מה ששמתי לב.

היום בערב אחרי נסיעה אני רוצה לראות מה יהיה עם צריכת הדלק.

תודה לכולם על העזרה

• תוכן חדש...