Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצתים לקולט משנת 1995

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני נוהג כבר שנתיים וחצי בקולט שנת 1995 וכבר עשיתי 40,000 קילומטר. שמנים ומסננים אני מחליף כל שנה אבל עדיין לא נגעתי במצתים. הצריכת דלק שלי לא משתנה ואני נוהג חסכוני כך שאני לא מנצל את מלוא כוחו של המנוע ולא מרגיש החלשות בכוח.

האם יש צורך להחליף את המצתים כל עוד הרכב נוסע כשורה? על איזה מצתים אתם יכולים להמליץ לי לסוג הרכב הספציפי הזה?

תודה לכל המשיבים מראש.

פורסם

1. המצתים המומלצים לרכב הם דנסו או NGK

2. ברכב הזה צריך להחליף מצתים כל 45,000 ק"מ ,אז כדאי לך מאד להחליף( מה גם שהעלות היא לא יותר מ100 שקלים),

אבל המצתים יחזיקו זמן מסוים רק אם הם מקוריים ומתאימים לרכב ואם לא שמו ברכב מצתים לפי הוראות יצרן אז הזמן שלהם מתקצר,וכמו שאני מבין גם אין לך ממש מושג מתי החליפו לאחרונה,ובכל מקרה גם ככה עברת כבר 40,000 ק"מ.

• תוכן חדש...