Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. אתה לא נוהג לבד בכביש ויש עוד מטורפים שנוהגים בו.

אז אני לא המטורף היחידי בכביש ?:|

:-D

נהיגה זהירה זו נהיגה שבה אתה לא גורם להפתעה אצל משתמשי כביש אחרים , ואתה תמיד נמצא בשליטה מוחלטת.

כך שלדוגמא החלקת כוח שנעשית ע"י נהג מיומן על שני נתיבים בכביש ריק לגמרי מאדם - זו נהיגה (ספורטיבית) זהירה , חיתוך נתיבים באיילון עם יד אחת בשעה 12 על ההגה ויד שניה מחזיקה טלפון - זו לא נהיגה זהירה.

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

סיפור אמיתי לפני 35 שנה

נתפס אופנוען נוסע במהירות של 180 קמ"ש. השופט שואל אותו למה? התשובה הכביש מסוכן , לכן רצוני להיות עליו כמה שפחות.

אומר האיטלקי " כל הנשים זונות חוץ מאמא שלי "

אומר הישראלי " כל הנהגים לא יודעים לנהוג חוץ ממני"

אם תשכיל להבין שכל המשתמשים בכביש מהווים סיכון עבורך כבר התקדמנו צעד אחד קדימה.

אני נוהג כבר מעל 1.5 מיליון ק"מ בכבישי ארצנו ובחו"ל. יש לי ספר הרשעות אבל לחובתי תאונת דרכים של פח אחת בלבד וגם היא באשמת נהג מבוגר שיצא לכביש לאחר שעצר בצומת עצור והחליט שזה הזמן להיכנס לכביש הראשי. נהיגתי נמרצת אבל צופה רוב הזמן קדימה אם אפשר כמה מהלכים קדימה. אני מפעיל צופר בעדינות כדי להעיר נהג שחולם ברמזור אני מפעיל צופר קצת פחות בעדינות כדי להסב תשומת לב רכב נעקף , שלא יחליט לפתע שבא לעקוף את הרכב שלפניו, ( אני כרגע בשבילו בשטח מת מבחינת המראה ).

שמירת מרחק לא רק מרכב לפני אלא גם מרכב שלצידי. אם אני עוצר לפני רמזור אני בד"כ משאיר 3 מטר ביני לבין הרכב לפני, עד שאני מבחין שהרכב אחרי מצליח לעצור במרחק בו אני נמצא ואם הוא מתקשה אני יכול לברוח לצד או לתת עוד 2 מטר שחסרים לו לבלימה ואז אני מצמצם את המרחק למטר, כך מתאפשר לצאת מאחורין אם במקרה נכבה הרכב לפני.

והעיקר להיות מפוקס כל הזמן . לא לאלכוהול לא לסמים לא לעייפות. אתה רואה נהג כזה התרחק ממנו כמו מאקדוחן שנצרתו פתוחה. ומי שישאל אפשר להבחין ? אפשר גם אפשר. אפשר גם להבחין בנהג שמדבר שיחה בנייד אפילו אם דיבורית.

אפשר גם להבחין בנהג שעוצמת המוזיקה ברכבו היא גבוהה , או שהוא ערס ( ויסלחו אלה שנפגעים ) ולהתרחק ממנו .

בצעירותי התגובה הייתה ללמד נהגים כאלה לקח ולהראות להם , אבל קשה ללמד רבים כל כך , לכן היום עצתי התרחקו מאותם נהגים וטובה שניה אחת קודם.

ולכל אלה שאומרים בליבם עוד חנון על הכבישים, גם היום אני מוכן להתמודד עם כל אחד ולצאת מנצח, אבל אני בסה"כ רוצה לחזור הבייתה בשלום להיות חכם ולא צודק.

שנפגש בשמחות ולא בתאונות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...