Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 40000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אמא שלי מחפשת כרגע לקנות רכב בתקציב של עד 40-45 אלף שקל. הדגש ברכב הוא על אמינות, רכב שלא ידרוש יותר מדי מוסך מלבד טיפולי 10-15 אלף, בקיצור רכב שהסבירות לתקלות בו תיהיה יותר נמוכה (כמובן שבקניה מיד שניה אי אפשר להיות בטוח). עדיף שעל הרכב יהיו כמה שפחות קילומטרי וזהו כעיקרון.

מה הייתם ממליצים בתקציב הזה?

תודה מראש.

פורסם

היי שוב,

ממוצע נוסעים ברכב הוא 2, כלומר לא צריך אוטו גדול מדי. האוטו בעיקר למטרת נסיעות לעבודה מרחק של כ100 ק"מ ליום(הלוך+חזור).

פורסם

אה, אין העדפה לגיר ידני או אוטומט שתיהם טובים. כמובן שעדיף שהאוטו יהיה בטיחותי, אבל האמינות חשובה מאוד מפני שאמא שלי תלויה מאוד בזמינות הרכב.

פורסם

לי זה נשמע כאילו היאריס תתאים מאוד למידותיכם הטובות. לא קל למצוא אחת טובה בתקציב הזה, אבל אפשרי.

עוד אופציות טובות בדגש על אמינות - דייהטסו סיריון 1300 סמ"ק או YRV.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התגובה.

יאריס? כלומר אתה אומר שעדיף לרדת כמה שנתונים אחורה ולקנות יאריס ולא נניח יונדאי אקסנט או גטס עם פחות קלומטרז'?

פורסם

גטס היא גם אופציה שמתאימה לדרישות שכתבת, אבל לדעתי לא תצליחו למצוא בתקציב שלכם גטס ממודל 2006 והלאה. הגטסים שלפני 2006 מוצלחים פחות, לדעתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום,

אמא שלי מחפשת כרגע לקנות רכב בתקציב של עד 40-45 אלף שקל. הדגש ברכב הוא על אמינות, רכב שלא ידרוש יותר מדי מוסך מלבד טיפולי 10-15 אלף, בקיצור רכב שהסבירות לתקלות בו תיהיה יותר נמוכה (כמובן שבקניה מיד שניה אי אפשר להיות בטוח). עדיף שעל הרכב יהיו כמה שפחות קילומטרי וזהו כעיקרון.

מה הייתם ממליצים בתקציב הזה?

תודה מראש.

אלמרא 1.8 שנת 03-05

Omnia mea mecum porto

פורסם

יש גטסים עם המנוע הפחות זללן (1400) בתקציב שלנו. השאלה היא אם כדי לרדת באמת כמה שנתונים ולקנות יפנית (דייהטסו או ניסן) או אפילו אקסנט או שעדיף שהאוטו יהיה עם פחות קלומטרז' ויותר קדימה בשנתון. ומה נגיד לגבי פיאט פונטו האם האוטו נחשב אמין?

פורסם

הי

היתי ממליץ בחום על רכב יפני מנוע עד 1600 בסכום הנתון אפשר לקנות הונדה סיוויק שנת 2000 2001 או טויוטה ניסן ובחלומות לנד קרוזר

פורסם
מה נגיד לגבי פיאט פונטו האם האוטו נחשב אמין?

אם טופל כראוי ולא הוזנח, הוא יפגין אמינות טובה מאוד (כמו כל רכב אחר)

תוכל למצוא שנתון מתקדם בתקציב שלך, ואפילו עם גיר אוטומטי רציף בדגמי הELX.

!AWDSOME

• תוכן חדש...