Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ישנן הבדלים בתוצאת הנישמע כאשר סאב בתיבה אטומה שהממברנה פונה לכוון הנהג או לצד ההפוך ? או שפניה פונים לכנף האחורית, או הפוך.

פורסם

יש הבדל אם כי לא מהותי לטעמי .

זה מאד תלוי בסוג/גודל הרכב , מאד תלוי בסאב עצמו.

רק אתה יכול להחליט , תנסה את כל האפשריות ומה שיישמע לך הכי טוב תשאר עליו.

פורסם

בהונדה סיוויק שנת בערך 2004-2006 ניסיתי עם בעל הרכב לשנות מיקומים ולא היה הבדל

הסאב היה רוקפורד בתיבה סגורה כפולה בלי מחיצה,וכמו שרשמו מעלי זה תלוי באוטו ובסאב

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

יכול להיות שיש כמה משתנים שמשפיעים, אני יכול להגיד שהסאב שלי נשמע הכי טוב כשהוא פונה כלפי מעלה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

srool-בסאבים כמו שלנו נראה לי לא משנה המיקום,כי הוא יפציץ בכל מקרה:lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

התיאורייה היבשה אומרת שלא משנה איפה תשים את הסאב, במילא תדרי הבאס הם לא-כיווניים ואתה לא אמור לדעת בכלל שיש סאב בבגאז'.

בפועל יש הבדלים, אבל עם כיוון נכון של הסאב ואיזונו ביחס לרמקולים הקדמיים אין חשיבות למיקומו.

לגבי סאב הפוך אף פעם לא התלהבתי מזה, אך במבחן השמיעה לא חשתי בשום הבדל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נגיד מדובר באפלאוז 92 באגז ענק סאב JBL GTO1202D תיבה MDF

2 מ"מ 50 ליטר בנייה עצמית עפ פורט.

איך הסאב ישמע טוב יותר/ חזק יותר ?כשמברנה לכיוון פנים הסלון או לכיוון חוץ?

אני שואל כי עדיין לא בניתי את התיבה וברצוני לנצל עד הסוף את השיפוע של המושבים לכן אני צריך לדעת איזה צד להתקין את המברנה.

תודה

• תוכן חדש...