Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד פוקוס 2005 על כל האוטו יש רמקולים 7*5 גודל מוזר ולא סטנדרטי יש לי רמקולים 9*6 של JBL יש אפשרות להרחיב את החור של הרמקולים הישנים? כדאי? מומלץ?

פורסם

גם לי יש 5X7 וככה עשיתי

אם כבר מדברים על הרחבות וזה אז עדיף לעשות בניה ל6.5 רמקולים פרקטים יש מגוון של 6.5 יותר גדול

את הבניה אפשר לעשות על ידי הוספת טבועות MDF שקונים או מכינים אצל נגר

לאחר הוספת הטבעות יש לאטום טוב והנה לך חורים בגודל 6.5 ואפילו לא היית צריך לחתוך..

אם אתה מתקשה אתה יכול לפנות למתקין שיעשה לך את זה.

פורסם

הכל אפשרי אבל זה לא מומלץ.

כדאי לך לשים קומפוננט טוב במידה 6.5 הוא יעשה עבודה הרבה יותר טובה מ6X9...

אושרי.

פורסם

קוממפוננט יעשה לו עבודה טובה יותר במידה ויש סאב שינגן את הצלילים הנמוכים שהקומפוננט לא מגיע אליהם ובשביל סאב הוא צריך גם מגבר.

והוא אמר שיש לו רמקולים 6*9 אז זה חבל סתם לזרוק את ה6*9

הכל תלוי כמה אתה מוכן להשקיע.אם אתה קוצה להשקיע תרשום את התקציב ויהיה הרבה יותר קל לתת לך הצעה.

להרחיב את החור בפלטה ל6*9 זה אפשרי אבל רצוי לפי דעתי לעשות את זה אצל מישהו מקצועי שלא תיהיה לך איזו שהיא תקלה.

פורסם

באס אולי יהיה כצת חסר לו אבל לדעתי כדאי לשים קומפוננט מקדימה ואת ה6X9 מאחורה עד שיהיה כסף למגבר+סאב (בפורד פוקוס 2005 יש חורים בגודל של 5X7 בכל הדלתות) ככה שיהיה לו מעט באס...

הכל עיניין של תקציב...

אושרי.

פורסם

תודה רבה על כל התגובות קודם כל :)

יש לי מגבר ויש לי קומפוננט את שניהם אין בעיה להתקין כמו שאמרתם הקומפוננט יותקנו בדלתות הקדמיות. ובדלתות האחוריות אני רוצה להתקין את ה9*6

אני ישמח לעוד הצעות

פורסם

ההצעה של L-baz טובה.

ויש עוד אפשרויות, לחבר מגבר עם סאב וקומפוננט.

לחבר מגבר לקומפוננט ורמקולים 6X9.

6X9 לשים אם אין סאב , אם יש סאב אז לדעתי לוותר עליהם.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

סאב לא ממש הולך... מכרתי את האוטו שלי נישארתי עם כל המערכת ולהוציא עוד כסף לא ממש כדאי כרגע. המגבר הוא 4 ערוצים חובר אליו קומפוננט ו9*6 ביחד עם HU של פיוניר.

מחר אני ינסה להרחיב את החור בדלת נקווה שילך טוב :|

• תוכן חדש...