Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר דרגסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברצוני לדעת איך המגברים של דרסטר?

אם אפשר חוות דעת עליהם תודה.

http://kaudio.co.il/Product.asp?Pid=dab4160&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=145

לגבי הספציפי שנתת אליו לינק אני לא מכיר.. אבל עד כמה שאני יודע המגברים של דראגסטר הם דיי טובים אני אישית כרגע די מרוצה ממנו בהגברה של קומפוננט קידמי ואחורי...

פורסם

המגבר הנ"ל טוב לSPL

אם אתה מחפש SQ,אז הוא לא יתאים.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

SQ זה איכות צליל SPL זה צליל לפי עוצמה (רעש) לדעתי אם התקציב שלך 3000 שח תוכל למצוא משהו הרבה יותר טוב.בהצלחה.

פורסם

ב1500 יד שנייהה אתה יכול להביא את הקיקר 850.4 מגבר עוצמתי בטירוף יותר חזק מהדראגסטר הזה

175 לערוץ והוא אנטרידייד בערך 185 והוא בכמה רמות מעל לדראגסטר הזה מישו מוכר פה כזה יד שנייה.

מגבר מפלצת

פורסם

מבחינת מחיר אני רוצה לדעת אם שווה לקנות

1500 ש"ח

המגבר חדש עם אחריות

לא רוצה להשקיע מעל 1500 שח

*** RIDE THE SOUND ***

פורסם

ב1500 יש הרבה יותר דברים איכותיים על תסתכל על הrms המפציצים לפעמים לא צריך כול כך הרבה.

וfloyd88 צודק אכן הzx שראיתי רק את מכרת אבל kx850 יש.

פורסם
ב1500 יש הרבה יותר דברים איכותיים

אתה יכול לתת דוגמה למשהו חדש עם אחריות יותר טוב מזה במחיר הזה ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סאן דאון 50.4 פי כמה יותר איכותי אולי לא חזק כמו זה אבל דראגסטר חוץ מלעשות חמוצים לא יודעים לעשות כלום.

זאת דעתי.

ואני בטוח שיש עוד כמה מגברים שיותר איכותיים מהדראגסטר הזה.

למשל הקיקר שיש ברשותי 1500 שקל אפשר להביא כזה חדש עם אחריות לשנה.

מגבר מאוד איכותי עוצמתי מספיק בשביל להחזיק סט 2 חלקים.

פורסם

הדראגסטר יכול להחזיק בגישור סאב 500 RMS, אף אחד מהמגברים הנ"ל לא יוכל לעשות זאת. מה גם שהדראגסטר מבחינת עוצמה יהיה די והותר כמעט לכל סט פאסיבי.

מבחינת איכות, יש הרבה על מה לדבר, הועלו פה מגברים בנקודות שונות בסקאלה. ויש מי שיגיד שלא.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...